Fride Dimmen Stokke - ♥
Forside Add me Instagram

It's not the years in your life but the life in your years that counts.

 • 07.08.2013
 • (12)


Endelig har jeg greid og tatt igjen den tapte søvnen fra Kos! Det føles deilig å kunne ligge i senga si, nyte en kopp kaffe og se på tv-serier igjen. Små gleder! Nå er jeg, eller eventuelt mamma, i full gang med klesvasken slik at alt er klart til avreise igjen på mandag. Jeg gleder meg villt! Det kiler og kribler sånn i magen at jeg nesten ikke får sove om nettene. Jeg har virkelig vært heldig denne sommeren. Først Milano med verdens flotteste mamma, deretter de sykeste fire ukene på Kos med min bedre halvdel, og nå er det ikke lenge før flyet tar av igjen! Ikke nok med det, men to uker etter jeg er hjemme fra Thailand, flytter jeg jo til London! Det kommer til å bli fint. Det er viktig å leve mens man kan og gripe de opplevelsene man er så heldig å få tilbudt. Det er ingen vits i å være redd for å ta sjanser. Da kommer du ingen vei i livet. Hva er det verste som kan skje liksom. Det er så godt å være ung og fri! Livet er en gave som man må lære seg å ta vare på og utnytte til det fulle.

 
 • Ikke glem at du er vakker.

  • 08.06.2013
  • (4)


  Hva er det med dagens samfunn? Nå som sommeren er rett rundt hjørnet har "fitspo" og "thinspo" virkelig tatt helt overhånd. Jeg er så drittlei. Og spør du meg, så er det mer demotiverende enn motiverende. Hvor mange av verdens befolkning har mulighet for å ha store, stramme pupper og en spretten, veltrent rumpe, samtidig som lårene er tynne som tannpirkere og magen flat som en pannekake? Er det først når man ser slik ut at man skal føle seg vakker og vellykket? Det er jo tydeligvis det som er viktigst i dagens samfunn. Å se bra ut. Du skal være noe, men samtidig skal du ikke være noe. Du skal være annerledes, synkront med at du skal være som alle andre.

   

  Å se seg i speilet er for de fleste lite gøy. Men hvorfor blir man i så dårlig humør av å se seg selv i speilet? Du er jo fin, er du ikke? Hvem har sagt at du ikke er fin akkurat som du er? Uansett hva du gjør, så ser du ikke bra nok ut. Men hvem er det du prøver å imponere? Til syvende og sist er det jo ingen andre enn deg selv som virkelig bryr seg. Hemmeligheten er rett og slett at du må elske deg selv! Ingenting er finere enn ei jente som utstråler selvsikkerhet. Husk at du faktisk er god nok, og husk at du fortjener det beste. Du har mange flotte egenskaper, både indre og ytre. Utstråling kommer faktisk innenfra. Du fortjener ikke å bli rakket ned av et samfunn som krever at du skal oppnå det uoppnåelige.

   

  Jeg synes det er fælt at samfunnet skal ødelegge unge sjeler. Om dette hysteriet er fremtiden, så tør jeg virkelig ikke tenke på hvilken fremtid vi har foran oss..  Men vær så snill vær med meg på denne - Ikke la deg påvirke! Selvfølgelig er det viktig å leve en sunn livsstil. Spis sunt og tren når du føler for det. Alt med måte, ikke sant. Føl deg vel med deg selv. Ikke sammenlign deg med andre. Du skal faktisk bo i kroppen din helt til du dør. Og det er en lang stund, så du kan like godt bare bli komfortabel i den. Om du skinner som solen vil hele verden elske deg for selvsikkerheten din og gleden din! Det er så evig mye viktigere enn det overfladiske.  • Kjærligheten.

  • 10.03.2013
  • (6)


  Han er kjekk, omtenksom, kjærlig, snill og morsom og han får meg til å le så jeg får vondt i magen. Han ser på meg som om jeg er den vakreste og eneste jenta i hele verden. Han merker når noe er i veien og får meg til å smile på de mørkeste dager. Vi kan prate om alt og han gir meg verdens beste klemmer uten noen som helst grunn. Han sier jeg betyr alt for han. Vi liker de samme filmene og vi hører på akkurat den samme musikken. Han forstår meg og gir meg søte gaver kun fordi han vil bevise for meg hvor mye han setter pris på meg. Vi planlegger framtiden sammen, og vi skal reise masse og se verden. Det kiler i magen hver gang han ser på meg og hver gang han kysser meg faller jeg pladask på nytt og på nytt. Når jeg har vært borte fra deg i noen timer, savner jeg deg. Han inspirer meg og sier jeg kan klare hva enn det er jeg drømmer om. Vi kan være sammen i flere timer uten å si noe til hverandre - bare nyte nærværet av hverandre.

  En sånn en vil jeg møte. Å møte en som får deg til å elske å føle ekte kjærlighet. Hadde ikke det vært fantastisk?   Åh, drømmedaten min må være å dra på picnik en deilig sommerdag. Vi drikker champagne til vi kjenner det boble i kroppen og latteren sitter løst. Gresset kiler de sommerbrune leggene og livet kjennes bekymringsløst. Tenk så koselig og deilig det hadde vært!

   

 • Sjalusi

  • 08.03.2013
  • (6)


   

  Sjalusi. Sjalusi  er en fryktelig intens sak. Hvor mange kjærestekonflikter og vennekonflikter tror dere ikke i bunn og grunn skyldes sjalusi? Personlig tror jeg det er ekstremt mange. Det er kvalmt hva mennesker kan få seg til å gjøre når sjalusien tar overhånd.

   Jeg liker ved meg selv at jeg ikke finnes særlig sjalu. Kanskje er jeg både skjødesløs og hjerteløs som ikke føler på den sjalusien. Jeg vet ikke, jeg. Sjalusi handler vel dypest sett om å være redd for å bli forlatt. Redd for å ikke være god nok, fin nok og gudene vet hva. Det handler mye om ren og skjær misunnelse. Jeg tror også at det kan komme av lav selvtillit og at man ønsker den fulle oppmerksomheten til en person. Men det er greit å være sjalu altså, men tenk deg litt om. Ikke la det gå ut over andre. Ikke trykk ned andre fordi du er sjalu på personen. Tenk deg om to ganger, og spør deg selv: Er det virkelig verdt det? Mest sannsynlig er svaret nei. Det er bare bortkastet tid.

   
  Om folk slenger dritt om deg på grunn av sjalusi, hev deg over det! Er det ikke bare litt smigrende da? Jeg har lært meg å heve meg over det, og det er en virkelig fantastisk følelse. Sånn patetiske kommentarer som obviously bunner i sjalusi, får meg bare til å ville gni det inn enda mer.. Kanskje er jeg en smule provoserende, men seriøst da, de sjalu menneskene der ute kan jo bare klandre seg selv. Haters gonna hate altså, so let them hate sier nå bare jeg.

  Visse mennesker greier bare ikke unne andre oppmerksomhet, lykke og hell i livet. Visse mennesker vokser rett og slett aldri opp. Du MÅ ikke snakke stygt om en person fordi han/hun har noe du ikke har. Se heller på den personen som en forbilde for deg! Jobb med deg selv, og prøv heller å være en slik person andre mennesker misunner og ser opp til. Det er ikke en negativ ting. Du må ha tro på deg selv!

  Ikke misforstå meg, det er selvfølgelig menneskelig å være sjalu iblant. Det er vi alle. Men det er stor forskjell på den sjalusien som oppstår uten grunn, og den sjalusien som oppstår når det er naturlig å reagere.

      

  Dette ble litt tankespinn fra min sin side, men jeg tenkte det ville være et nyttig innlegg å lese for de aller fleste! 

   

   

 • "The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams."

  • 21.01.2013
  • (19)


  Hei hopp, vakre dere!

  Det er travle tider. I helga har jeg vært i Oslo med min kjæreste Sigrid. Kun shopping, champagne og sushi som stod på tapeten! Sinnsykt deilig. Nøyaktig en slik deilig bestevennhelg jeg trengte. Å gå rundt i Kristiansund dag ut og dag inn tar faen meg på. Det tar på på livslysten.. Jeg er så sykelig lei av både skole og denne treige forbanna byen. Jeg føler meg liksom så ferdig her nå. Det eneste som holder meg, motet mitt og motivasjonen min oppe, er tanken på at jeg nå går inn i den aller siste fasen! Siste termin er igang og det er siste sjanse til å vise hva jeg virkelig er god for. Er det én ting jeg har skjønt, så er det at jeg nå MÅ gjøre mitt beste. Selv om jeg kanskje ikke ender opp med et vitnemål bestående av kun toppkarakterer, så skal jeg i alle fall gå ut med følelsen av at jeg virkelig har gjort mitt beste. Jeg skal være stolt av meg selv.

   

   

  Gjennom hele oppveksten har man gått og tenkt og grublet på hva det er man skal bli. Det er skremmende at nå har tiden kommet, den tiden jeg i hele oppveksten har tenkt og fundert over. Det er nå jeg skal begynne å søke på studier, og det er nå livet starter. Det er ikke bare skremmende, men fryktelig spennende også! Det er vanskelig å vite hva man skal ta seg til her i livet, hva man skal bli, hvilke valg man skal ta, og tenke seg til hvordan fremtiden blir. Jeg har allerede bestemt meg for hva jeg ønsker med tanke på studier og jobb. Så lenge jeg kan huske har drømmen min vært å bli lege, og det er fortsatt drømmen. Karaktersnittet, er jo som dere sikkert vet, så og si uoppnåelig her i Norge.. Hvem i alle dager er det som klarer å få kun 6ere på vitnemålet?! Ja, det er helt sikkert fullt mulig, men jeg er heller ikke den personen som totalt velger bort livet, opplevelser, reiser, fester og venner fordi jeg må sitte hjemme og lese til jeg stuper. Da ender jeg jo opp som utbrent og dritlei i en alder av 19.. For meg er ikke et papir med tall verdt hele ungdomslivet mitt. Livet er altfor kort.

   

   

  Så nå dere, nå har jeg bestemt meg for å søke meg inn i Polen! Kjenner mange som allerede er i full gang på studiet der, og de stortrives. Det er visst mildt sagt et rævkjør uten sidestykke med en haug med prøver og stress hver bidige uke. Men nå har det seg slik at det er dette jeg drømmer om. Jeg drømmer om å bli lege, så da må jeg rett og slett følge denne drømmen, koste hva det koste vil. Det er verdt et forsøk. Greier jeg det ikke, så greier jeg det ikke, men det er jo verdt et forsøk, eller hva?

   

   

  For en liten måned tilbake, så mista jeg egentlig helt håpet på hele legedrømmen og jeg begynte blant annet å tenke på veterinærstudiet i Sydney. Minuset der er at det er et studie på fem år som koster 300000 kr i ÅRET.. Og da slo det meg: Er det virkelig verdt å betale så masse penger for et veterinærstudie når det egentlig er lege jeg vil bli? Nei, jeg har bestemt meg for at jeg må gjøre det som føles riktig og bra for meg. Så nå gjelder det bare å få sendt inn søknaden til Polen. Skal selvfølgelig også søke meg inn her i Norge, og se hvor langt nede på ventelista man havner.. Et alternativ er jo også å være igjen her i Norge og ta opp en hel haug med fag og etter x antall år surfe seg inn her i Norge med masse ekstrapoeng. Jaja, nå er det i alle fall bare for meg å søke seg inn, for deretter å krysse alt jeg har av fingrer og tær for at jeg kommer meg inn i Polen. Så med det vil jeg bare si: Kjør på ditt, og gjør det som du er best på, det du ønsker, drømmer og det som gleder deg som person.

   

   

  Litt bilder fra den siste tiden da, sånn at jeg ikke kjeder dere ihjel med all bablinga mi

   

  Drusa til og fikk toppkarakter på siste fysikkprøven denne terminen!

  Forberedt skolen på at det snart bryter løs

  Støtta opp og vært Chelseafan for en dag...

  Tilbringt masse tid her.

   

  Oss to i Oslo hjerteee


  Fine jenta mi  Mitt fineste kjøp i helga  Dette ble et fryktelig rotete, surrete og tankespinnende innlegg, men jeg følte bare jeg nå måtte få tankene mine ned et sted!

 • Den lykkefølelsen, vet dere.

  • 09.11.2012
  • (1)


  Denne skoleuka har vært stressende. På onsdag drusa jeg på meg firetimers nynorsk skriveøkt, på torsdag var det tretimers fysikkprøve som sto for tur og i dag hadde jeg totimers matteprøve. Men nå er det helg. Smak på ordet da! I min munn smaker det som den første norske jordbæra på sommeren, som softis på en varm sommerdag eller som en frisk paraplydrink på stranda i sydenland. Nei da, nå skal jeg ikke ta helt av her. Men skal sies at x antall kilo ble løfta av skuldrene mine og en bølge av lettelse feiet over mer. Lykke.

   

   


  Fikk også inn fryktelig mange søte og koselige kommentarer på det forrige lykkeinnlegget. Dere er så fine! Her er noen av kommentarene deres på hva dere mener lykke er:

   

  Jeg er absolutt mest lykkelig når jeg reiser. Når jeg får oppsøke en helt annen kultur og en annen livsstil blir jeg inspirert på så mange måter!

  Likevel prøver jeg å sette pris på de små tingene i hverdagen, som en løpetur i høstsolen, hyttetur med gode venninner, å ligge i armkroken til kjæresten og de fine små tingene som skjer ganske ofte - men som man ofte ikke tenker over.

  Egentlig er jeg lykkelig for å ha muligheten til å leve. Lykkelig over å ha muligheten til å ta mine egne valg, å ha ytringsfrihet, penger til å kunne reise, mulighet til utdanning. Jeg føler meg heldig som bor i Norge, selv om jeg aller helst skulle bodd i Australia eller New York - men alt i alt er jeg takknemlig for at jeg har det bra.

    

  ♥ Å være med en person jeg er glad i.

   

  ♥ Føler ikke jeg klarer å gi et godt svar på hva som gjør meg lykkelig. Det jeg derimot tror må til for at man skal bli lykkelig er å være fornøyd med seg selv og elske seg selv. Først da tror jeg man klarer å bli tilfreds med livet og at man klarer å jobbe seg gjennom tøffe perioder på en helt annen måte.

   

  ♥ Jeg er som regel lykkelig fra stunden jeg våkner, til hodet berører puten om kvelden!

   

  ♥ Jeg tror lykken kommer når vi slutter å definere den og bare lever.

   

  ♥ Det er mye som gjør meg lykkelig. Alt fra venner og familie, når jeg får skryt og gode karakterer, når jeg har gjort en god gjerning, ærlige barn(herligere finnes ikke), når jeg rekker bussen i siste liten så jeg slipper å gå hjem, helg, når jeg blir inkludert og tatt vare på, hører fine og gode ord fra venner, når jeg trener, når jeg kan trykke lagre etter å ha brukt flere timer på en innlevering, når jeg kan sove lenge om morningen, når jeg føler jeg mestrer noe, når jeg får en uventet klem eller en hyggelig melding.

   

  ♥ Jeg mener lykke kan være så utrolig mye forskjellig. Lykke kan være små ting i hverdagen, som gjør at du føler lykke for et kort øyeblikk. Jeg kjenner stadig denne følelsen, og prøver å lære meg å se alle de små gledene.

   

  ♥ Jeg blir lykkelig av å omringes av gode venner og å lære nye ting!

   

  ♥ Det er vanskelig å si hva som gjør en person lykkelig, men jeg tror det er veldig individuelt. Det som gjør meg lykkelig er venner/familie/kjæreste, følelsen av at man har oppnådd noe som man har jobbet lenge for, og det å gjøre andre personer glade.

   

  ♥ Et så ufattelig vanskelig spørsmål å svare på, for det er så forskjellig! Det er jo også litt fint da, at det egentlig ikke er noe fasitsvar :) Uansett så er det som gjør meg lykkelig at jeg får nattamelding av kjæresten min hver eneste kveld hvor han sier at han elsker meg. Det betyr veldig mye. Også er lykke når vennene mine kaller meg snuppelure og andre søte ting. Lykke er å kunne ligge helt stille i sengen og stirre i taket mens tankene vandrer fritt, og lykke er å kjøpe nye klær. For meg er lykke ufattelig mye. Men den største lykken i livet mitt er å se andre mennesker jeg er glad i lykkes i det de ønsker! Dét må virkelig være den største lykken. Også er lykke å leve, å trene, å sove og å lese gode bøker. For meg er egentlig hele livet lykke, for tenk så heldige vi er som er helt friske og kan gå på to bein hver eneste dag uten smerter. Hvor fantastisk er ikke det.

   

  ♥ Jeg blir lykkelig av å le med de jeg er glad.

   

   


   

 • Hvordan bli lykkelig?

  • 06.11.2012
  • (20)


  Jeg vet ikke, jeg. Jeg vet virkelig ikke om det finnes noe godt svar på dette. Jeg tar meg selv ofte i å tenke på hva det vil si å være lykkelig. Masse penger? God utdanning? Bra helse? Kjærlighet? Hva er det egentlig som gjør oss mennesker lykkelige?

   


  I det siste har jeg ikke vært særlig flink til å sette pris på livet. Alt føles så meningsløst. Jeg føler at skolen tar knekken på meg og at jeg konstant skuffer meg selv ved å prestere dårlig. Jeg føler at jeg ikke kommer noen vei. Jeg sammenligner meg med alle andre, bekymrer meg, tenker negative tanker og aksepterer ikke meg selv for den jeg er. Jeg er rett og slett helt utslitt av dette. Det gjør meg virkelig alt annet enn lykkelig.

  Jeg er ei sunn, frisk, sprek jente på 18 år som har alt jeg måtte ønske, og mer enn det. Jeg har en familie som elsker meg og de flotteste vennene i verden. Da er det jo virkelig ikke på sin plass at jeg skal gå rundt å føle at jeg ikke er bra nok? Janteloven sier at man ikke skal tro at man er noe. Jeg har aldri forstått meg på den. For visst pokker er du noe! Du er den du er. Du er unik. Du er deg, og ingen andre er som deg.

  Vi må alle ha mer tro på oss selv. Vi må alle sette pris på oss selv, like det vi gjør, akseptere det vi har, slutte å bekymre oss, tenke positivt, sette pris på andre og leve i nuet.

   

   

   

  Vi kan nok ikke være evig lykkelige. Ingen går rundt og er konstant lykkelige hver bidige dag. Men jeg husker at jeg en gang leste at lykke er små lysglimt i hverdagen. Det kan være et kyss fra den man elsker, å le med bestevennen sin, drikke en deilig kopp kaffe, lese en god bok eller det å kjenne solen varme. Det å være så heldige å ha en familie og venner som elsker deg og setter pris på deg er nok også en form for lykke.

   Noen ganger føles alt håpløst og meningsløst. Litt tomt. Det er da du skal huske at du ikke er alene om å føle det slik. Selv om livet er kjipt akkurat nå, så er du sjef over ditt eget liv. Du bestemmer! Men uansett hva du gjør, så ikke glem de små lysglimtene av lykke i hverdagen. De kan vare i noen få sekunder, noen få minutter, flere timer, flere uker - hvem vet. Men sett pris på dem og nyt dem, for det er disse øyeblikkene livet dreier seg om.

   

  Derfor vil jeg bare spørre dere, jeg! Hva er det som gjør deg lykkelig? 

 • True love stories never have endings.

  • 06.11.2012
  • (1)


  Er det noe jeg synes er vakkert, så er det bryllup og brudekjoler. Åååh, jeg kan sitte i timesvis å se på vakre brudekjoler! Det må være så fint å gifte seg.

   


  Det å være så forelska at du er bombesikker på at du har møtt mennesket du vil dele hjertet ditt med. Det må jo bare være den beste følelsen i verden, eller hva?

 • A heart that loves is always young.

  • 05.11.2012
  • (5)


  Jeg vil kjenne sommerfugler i magen, jeg. Jeg vil kjenne sommerfugler i magen når jeg ser deg i øynene og får søte sms fra deg. Jeg vil kjenne hjertet hamre fort i brystet og kjenne blodet pumpe i blodårene bare ved å tenke på deg. Jeg vil føle at hjertet hopper over et slag ved synet av deg. Jeg vil smelte av å se deg smile. Jeg vil at idet du ser meg i øynene sier øynene dine "Jeg elsker deg." Jeg vil kjenne kjærligheten din. Jeg vil smile, danse og kysse i regnet! Jeg vil at når noe fantastisk skjer, er du den første personen jeg tenker på fordi jeg vil at du skal være der med meg. På samme måte når noe forferdelig skjer, vil jeg at du er den første personen jeg tenker på fordi jeg vet at du er en av de få som vil lytte og trøste. Jeg vil ligge for meg selv i senga og smile, smile fordi jeg har noen som er så fin som deg. Jeg vil at du skal være den personen i alle kjærlighetssangene på spillelista mi. Jeg vil lage te, bake cupcakes og ligge under dyna å se på tv-serier med deg. Jeg vil leve kjærligheten. 

  Herregud, som jeg savner det. Herregud, som jeg savner deg.

   Åh, kjærligheten, hvor er du når jeg trenger deg?

   
 • The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.

  • 31.10.2012
  • (15)


  Mine dager på videregående skole er om ikke mange månedene omme. Dette er for meg en skremmende og stressende tanke. Ikke misforstå meg, jeg gleder meg mer enn NOE annet til å bli ferdig med videregående. Det kiler i magen og varmer i hjertet bare ved tanken. For ikke bare er jeg stressa, men jeg er også ekstremt rastløs, utålmodig og drømmende. Jeg er kjempelei av å føle meg stuck. Jeg får ingen inspirasjon av å sitte her, verken motivasjon eller inspirasjon. Jeg føler meg tom. Jeg føler at lufta går mer og mer ut av meg for hver dag, og at jeg mister mer og mer av den personen jeg ønsker å være. Jeg ønsker å inspirere! Jeg ønsker å spre glede, motivasjon og lykke! Jeg ønsker å være med på å gjøre en forskjell. Jeg ønsker å føle at jeg lever.

      Menneskene, storbyen og atmosfæren i Sydney/Australia ga meg så mye. Det ga meg håp og tro på meg selv! Jeg tenkte ofte "Hey! Visst kan jeg klare ditt og datt!" og "Selvfølgelig er det mulig for meg å få til dette!" Nå sitter jeg her og føler meg egentlig helt oppbrukt av denne livsgnisten som jeg en gang hadde i både i bøtter og spann av. Hvorfor har det blitt slik? Men, for å være ærlig, så tror jeg denne livsgnisten kommer tilbake så snart jeg er ferdig med videregående og jeg igjen får komme meg ut i den store verden, oppleve mer og "finne meg selv" og hva jeg er god for. Herregud, så spennende det skal bli. Herregud, så spennende livet er, eller hva?!   Skal jeg fortelle dere noe morsomt? Det første jeg skal neste sommer er fire uker på med bartenderkurs med European Bartender School! Dette foregår på Kos, Hellas, og gjør meg både til bartender og barista når jeg er ferdig. Det er jo fett! Her skal jeg og ei av mine beste venninner i hele universet virkelig få kosa oss tenker jeg.

   


  Du store min, jeg har lyst til så mye her i livet! Tror jeg selv kan utnevne meg som tidenes dagdrømmer. Jeg drømmer meg bort på nettsteder som tumblr og weheartit og grubler på hvor livet mitt kommer til å ende. Hva vil framtiden min bringe? Vil jeg ende opp som forelsket og elsket? Vil jeg ende opp med drømmejobben og drømmehuset? Vil jeg egentlig ende opp som lykkelig?

   

   

  Jeg vil flytte til Sydney, jeg vil studere medisin i Oslo, jeg vil til New York for å studere fashion, jeg vil rømme av sted og åpne opp en søt café og jeg vil "work and travel" i ulike deler av verden, jeg vil møte nye mennesker hele tiden og lære av dem og bli inspirert. Du store min, dere, hva skal det egentlig bli av meg? Hvor i alle dager kommer jeg til å ende opp? Disse spørsmålene og refleksjonene er nok noe av det mest spennende her i livet! Tenk så mange muligheter vi har, folkens!

     For å avrunde vil jeg bare at dere alle skal huske på at dere kan bli hva dere vil. Dere kan gjøre hva dere vil. Dere kan selv "designe" deres eget liv utfra interesser, drømmer, ønsker og hva dere ser på som viktig i livet. Livet varer ikke evig, så lov meg det at dere benytter sjansen, lever livet og viser verden og alle der ute hva hver og en av dere er gode for!  Drøm stort, ønsk av hele ditt hjerte, og sikt og skyt på målene dine her i livet, for husk at ingen andre kommer til å gjøre det for deg.
 • hits