Fride Dimmen Stokke - ♥
Forside Add me Instagram

Make it last forever!

 • 30.12.2011
 • (5)


IMORGEN ER DET NYTTÅRSAFTEN. Planene er klare, kjolen er i boks, været er nydelig (bank i bordet), jeg er gira, så om ikke annet er det i alle fall duket for å bli en helaften! Jeg gleder meg som en liten unge til å oppleve fyrverkeriet i Sydney. Og det å gå inn i år 2012 først i hele verden er jo bare en opplevelse i seg selv. Det å dele dette med verdens herligste venner her nede kommer til å bli helt overveldende. 

Uansett! Idag har jeg vært i Newtown med min vakre Danielle og shoppa og vært på café. Det yrende folkelivet i Newtown er virkelig noe for seg selv. Ubeskrivelig herlig. 

Vært alene hjemme et lite døgn, så hadde en heindundrende filmdate med altfor mye sjokkis og snacks igår kveld! Australsk skrekkfilm var det som sto på timeplana. Meget standard skrekkfilm, men ja, relativt grufull om jeg så skal si det selv. 

Slenger over et slengkyss til alle dere nære og kjære der hjemme! GODT NYTTÅR!  Føles rart å ikke skulle kaste seg rundt halsen på verdens beste nordmenn i det klokka slår tolv og skrike godt nyttår. Kan trøste meg med det at jeg har x antall år igjen å gjøre det på hjemme i Norge. Ha det fint så lenge! Og jeg får nok forhåpentligvis skvisa inn et innlegg før 2012.

 

 • SolsolsolsolSVETT

  • 29.12.2011
  • (2)


   

  Sola skinner og her ligger jeg ved bassenget og jobber med brunfargen! Håper på en liten sommerglød til nyttårsaften.

 • Life. Is. Amazing.

  • 28.12.2011
  • (6)


  Aaaaah. Sola skinner da, dere! Kom nå akkurat hjem fra bbq med storfamilien her nå. Vet ikke om jeg nevnte at vertsfamilien har besøk av søstra til vertsmor, mannen hennes og de to barna deres. Dattera er ett år mindre enn meg. Veldig, veldig koselig jente! Var på byen med henne og to av venninnene mine idag. Har hatt en kjempeherlig dag i byen. Fikk shoppa fra meg litt også. Gjorde fryktelig godt til sjela som alltid.

  Her er en liten smakebit på noe av det jeg har kjøpt i det siste da

   

  Var og spiste sushi med fire herlige personligheter igår ettermiddag, og vi kommer selvfølgelig opp med finfine ideer som alltid! Igår var det ideen å kjøre med en fantastisk gjeng opp til Palm Beach som ramla ned i hodene våre. Endte opp med å bli verdens fineste kjøretur på nattestid! Kjørte altså med tidenes gjeng opp til Palm Beach. Mye fliring, mye pumping av musikk, mye råning, mye morsomheter.   Seee så fint da! 

  Dagene flyr, og om to uker så er søren meg mamma og pappa her! Skal bli fryktelig godt å se dem igjen. Jeg er i veldig godt selskap her nede da, og svever rundt på en rosa sky, så ikke det at jeg savner dem så fryktelig at det gjør noe liksom.. NEIDA, MAMMA! TULLA. Savner deg veldig. Du er hjertet mitt vet du. 


 • Udugelig jul...

  • 25.12.2011
  • (8)


  Joda. Da har man opplevd jul i Australia også. Ble av tradisjonene da? Julaften ble brukt hos legen der jeg fikk resept på antibiotika. Legen sa hun aldri hadde sett større mandler i hele sitt liv.. Har da altså bare trykt nedpå med smertestillende og antibiotika. Alt som ellers går ned er flytende føde som suppe og liknende. Julematen sin det! Skulle tro formen var stigende nå, men i skrivende stund er jeg faktisk i helt udugelig form. Feberen tar nesten knekken på meg, mandlene dekker hele halsen min, har også fått fuckings sår på tunga også.. Gir opp. Sikkert kyssesyken som har tatt meg nå. Hadde jo vært prima nå som sommerferien endelig er her.

  Men da jeg åpna julegavene mine denne morgenen 25. desember 2011, så var jeg et lykkelig menneske til tusen. Verdens beste mamma har fiksa jentetur til Stockholm!!! Jeg, mammami, tante og Elise skal til STOCKHOLM på shoppingtur DELUXE. LYKKKE! Herregud, så heldig jeg er. Heldigst faktisk.

  Og se her da, dere! Fikk en bok med verdens herligste mopsebilder fra vertsbror! I oppskriftsboka skal vertsmor og vertsfar skrive ned alle de herlige oppskriftene deres som jeg kan ta med hjem til Norge! De lager nemlig helt fantastisk mat her i hus.


  Ahhh, norske filmer!! Deiiiilig. Skal ta meg en helaftens. 

   

  Supersøt toalettmappe og sminkepung fra mams!

   

  Ohyeah

  Åååh, fikk en album hjemmefra med masse bilder fra ferier, shoppingturer, minner, fester, livet og leken rett og slett! Legger ut noen smakebiter da.

  Jordan og Egypt!


   

  Anniemi og meg på hytta! Og verdens beste trenere og meg i konfirmasjonen min.

  Emblami og meg før juleball! Og nederst har vi pusene mine hjerte.

  Verdens beste mamma og pappa.

  Broreee der han trives best på det øverste bildet her! Aw, og nederst har vi meg, bruttern og Elise på Tusenfryd like før vi dro til Aussie.

   

  Fikk også verdens superherligste album fra verdens beste Embla! Smila fra øre til øre mens klumpen i halsen ble større og større jo mer jeg så og leste. Faen altså, som jeg savner den jenta. 

  Åååååå, mine lille rumpetroll!!! Julie og Embla, seriøst, hva er livet uten dere?

  Her er forresten et bilde før jeg hadde det litt for morro på fredagen.. Rart jeg må leve på flytende føde eller..? Det er pina meg ikke mye som kan presses gjennom de to mandlene store som fotballer baki ganen der as. Mulig litt drastisk bloggbilde, men det får så være!
  Dette er meg idag. Veldig opplagt og fin. Stekende varmt har det blitt også. Og jeg veksler mellom og fryse og svette... Slengte på meg joggebukse, hettegenser og uggs over kjolen nå istad. Var fint! Fikk besøk, og han flira, ga meg en god klem og sa at jeg aldri hadde sett bedre ut! Jo, takk for det sa jeg. Fikk en cd også, som er veldig intern oss imellom. Veldig søtt. 

  Jaja, etter herlig skypesamtale på morraskvisten, åpning av gaver, solsteking på terrassen, reker og diverse salater til lunsj, mingling med familie og bekjente, soving og elendigheter, så skal jeg nå endelig finne køya etter å ha feiret en australsk jul! Wow.

   

 • JUL?!

  • 23.12.2011
  • (3)


  Lille julaften idag da, og selveste julaften imorgen. Virkelig aldri opplevd makan på mangel på julestemning i hele mitt 17 år lange liv.. For det første sitter jeg i shorts og singlet, for det andre er det seriøst ingen form for slike skikkelige juletradisjoner som vi har i Norge. Alt er rett og slett bare veldig annerledes. Har liksom ingen spesielle planer for hverken lille julaften, julaften eller første juledag. Disse dagene er jo som regel fullpakket i Norge! Syk er jeg også.. Hovne mandler, sår hals, tett nese og feber. Kom sinnsykt beleilig som alltid... 

  Nå er det duket for julelunsj da!

  Uansett, jeg gleder meg i alle fall bare veldig til å åpne julegavene mine fra Norge. Kommer sikkert til å grine meg ihjel og kjenne et stikk av savn etter familie og bestevenner. Og mens vi er innpå det å glede seg da, dere! HERREGUD, som jeg gleder meg til å feire nyttårsaften i SYDNEY. Jeg feirer nyttår først av alle i hele verden. Sykt er ikke det. Og slik det ser ut nå, så er jeg invitert til noe som kan se ut til å bli den sykeste og fineste nyttårsopplevelsen det går an å oppleve. Aaaah, life is good!

  Hjerteee

  Ellers så tror jeg kvelden min ikveld kommer til å bli fryktelig interessant og morsom!! Å være syk stopper meg ikke fra å ha det gøy altså. Slappe av og slikt kan man gjøre i grava.

   

 • NÅR MAN TROR LIVET IKKE KAN BLI BEDRE

  • 21.12.2011
  • (9)


  Da tok jeg farvel med Sigrid for ikke så alt for lenge siden. Tror vi kan si oss enige om at vi har hatt de sykeste, beste, fantastiske dagene sammen i Sydney! Hun kom på fredag, så hun tilbringte altså ei lita uke her hos meg. Vi har vært meget opptatte, så derfor har bloggen dessverre blitt nedprioritert! Har blant annet fått festa fra oss (...), tilbringt litt tid på Bondi, shoppa i byen, pynta juletreet, laga NORSK middag, vært på bbqs, møtt masse herlige Sydneymennesker, lært mad-ass slang og flira masse i hverandres norske selskap! PRIMETIME.

  Vi fikk tatt noen bilder da, så nå blirre bildedryss! 

  Sjekke hva som kom og holdte oss med selskap i parken da! 

  Fredagskvelden tilbringte altså jeg og Sigrid sammen med Claire. Kosa oss i parken og gikk rundt i Sydneys livlige gater på natterstider! 


  Disse gutta er seriøst topshit. Hahaha, steike så morsomt vi har det med dem.

  Darling Harbour by night

  Her var jeg og Claire 32127328 meter oppe på et sånn lekeklatreting for barn. Skjønner ikke hvordan det der er lovlig!!! Det er jo livsfarlig. Kan jo faktisk falle x antall meter rett ned og slå seg ihjel..

  Meg og Siggen på vei til Bondi   

  Sigrid hadde gått til innkjøp av nye converse, noe som ga henne helt greit med gnagsår

  Bondi Markets med sine alternative prøverom! Stilig

  Obligatorisk med bilde i speilet

  Verdens beste lunch!!

  Vakre pia mi  

  Hjertet mitt og meg

  Livet mitt

  Rart jeg elsker denne jenta?

  OG SE HER DA, DERE! Tror aldri vi har vært på stolte i hele vårt liv. Vi laga kjøttkak, brunsaus, stuet kål, kokte grønnsaker med tyttebærsyltetøy. Ja, vi lagde kjøttkakene, brunsausen og den stuete kålen fra bunnen av, ja! Takker Sigrid for meget godt samarbeid.

  Vertsfamilien elska det! Uvant for dem med så "tung" mat, men de synes det var veldig godt!

  Sigrids fantastiske måltid!

  Her har vi starta juletrepyntinga. Latterlig at det er julaften om bare noen få dager... Aldri opplevd makan til mangel på julestemning. 

  Vertsbror og meg  

  Hele dritn er av lego!!! Tok nemlig med vertsbror på sånn legoexhibition i byen. 

  Fornøyd gutt! 

  Her er da noen bilder gårsdagen da vi var på vår andre bbq for uka! Ble dessverre ikke tatt bilder på den første. Uansett, denne karen i midta var host for kvelden! Sykt bra fyr med latterlig fint hus.

  Sigrid og Amy  

  Sigrid og sjelevennen

  Hahahahahahah!
  Jack og jeg digger musikk med stil! Her fikk dere i det minste en liten smakebit på hvordan vi har hatt det den siste tiden. ENDELIG ferie og livet er latterlig herlig. Trodde ikke livet kunne bli så veldig mye bedre her en periode, men så stiger pina meg grafen bare jevnt og trutt oppover fortsatt. Savner Sigrid allerede, men om ikke lange tiden, så er hun nede på besøk til meg igjen! Fuck yeah, life is good. 

 • Haaaaircut and SUMMER HOLIDAYS

  • 15.12.2011
  • (5)


  De siste dagene har vi bare vimsa rundt på skolen og ikke gjort en drit. Lærerne møter ikke opp, og oppfordrer elevene bare til å holde seg hjemme.. SÅ NÅ ER DET OFFISIELT SOMMERFERIE! YEEEES. Og imorgen den dag kommer selveste Sigridmor nedover til meg! Herregud, som jeg gleder meg. Skal bli meg noen fryktelig fine dager hjerte.

  Og i dag da, dere.. Dro meg på skolen kun fordi jeg og vennene mine hadde en sånn gavegreie; Alle trekker lapp med ett av navnene våre på, holder det hemmelig og til den personen skal du kjøpe julegave til! Claire trakk navnet mitt, og hun hadde kjøpt verdens fineste armbånd til meg 

  Ble så glad at jeg begynte å grine. Tingen vår er liksom at hun kaller meg ma chérie og jeg kaller henne min kjære. Hun er så snill!

  Og ettersom at denne gavevekslinga tok sin tid, måtte jeg løpe som en crazy motherfucker til togstasjonen! Var svett og god da jeg kom fram da gitt, og ikke nok med det, men på skjermen stod det train arrives in 31 mins. Jeg bare GREAT. Noe som betød at det kom til å holde meeeget hardt å rekke min frisørtime. Ankom Newtown station der jeg må skifte fra tog til buss. Bussen min kommer selvfølgelig aldri, så jeg hiver meg på en random buss som får meg et godt stykke på veien. Sitter på bussen, bussen stopper på hvert fuckings stopp (noe som betyr hver femte meter...) Stressyndromet mitt klikker bananaz og jeg hiver meg ut av bussen, kaster meg ut i veien og stuper med hodet først inn i første taxi! Har ikke snøring på adressa, men får på ett eller annet vis taxisjåføren til å råne villmann til min kjære frisør. Til min store, gledelige overraskelse ankommer jeg frisøren tre hele minutter før avtalt. Faen meg gåen enda...!

  Det jeg skulle fram til da, var at jeg har kutta av meg en god del av håret og det føles fantastisk! 

   
 • Svar på spørsmålsrunde del 2

  • 14.12.2011
  • (5)


  Er det mye festing i australia?

  JA. 

  Har du krangla med noen i vertsfamilien?

  Har vel ikke hatt noen krangler, men om det er noe som plager dem, så tar de det opp med meg, og det setter jeg veeldig pris på!


  Vil du anse deg selv som "populær" på skolen du går på?

  Er man utvekslingsstudent, så blir man vel automatisk populær vil jeg tro!!

  Kan du fortelle om de svinsnygga engelskmennene
  ?

  Hahaha, joda! Har meget god kontakt med han ene, og han fyller år på søndag, så da blir det bursdagsfest på Bondi der de bor! Herlige gutter, så blir gøy det.

  Kan du lage en videoblogg med svar? 

  Meg og videoblogg tror jeg nok ikke kommer til å skje, dessverre!

  Er vennene dine der nede ganske lik de norske vennene du har?

  Vanskelig spørsmål egentlig. På flere måter er de vel like, og på flere måter ulike! Ungdommer er vel relativt like over hele verden.

  Er det dyrt der nede i forhold til Norge?

  Prisnivået er ca. akkurat det samme som i Norge.

  Er det vanskelig å få året godkjent?

  Nja. De fleste får ikke året sitt godkjent. Vi som reiste fra skolen min hadde x antall møter med rektor, og greide å overtale han.

  Er Australske mennesker veldig forskjellige fra nordmenn? Isåfall hva er foskjellen?

  JA. De er veeeldig utadvente, frempå og laidback! Gutter er ikke redd for å hverken fri, gi deg kjærlighetsbrev, skrive sanger, rope ut komplimenter og liknende! Noe jeg finner veldig annerledes fra Norge. De er også overdrevent vennlige!

  Did you choose an area in Australia where did u want to locate or was it just luck that you are now living in Sydney?

  I was just lucky!

  Merker du at engelsken din har forbedret seg?

  Deeefinitivt!

  Hvilken aksent har du når du snakker, aussie eller norsk?

  Australske mennesker hører jo at jeg har norsk aksent! Men jeg prater jo australsk. Mange blir også overrasket når jeg sier at jeg er fra Norge, siden jeg har en australsk aksent.

  Kan du legge ut en video av når du snakker engelsk?

  Får se!

  Hvordan sier de navnet ditt?

  Frida eller Fridey

  Hvordan er maten der i forhold til Norge? Er det store forskjeller og tok det lang tid til å bli vant til maten der liksom?

  Som sagt, så er vertsfamilien min utrolig flink til å lage mat og lager alltid kjempegod hjemmelaget mat. Mye asiatisk, sjømat, kylling osv. Maten er veldig multikulturell, noe jeg elsker! Så maten var ingen problem. Eneste problemet mitt er at middag er i sjutiden, og da er jeg utsulta..

  Hva er det søteste dyret du har sett der nede?

  KENGURU! Koala på en god andreplass.

  Er det mange kjekke gutter?

  Interessant spørsmål! Sydney består jo av ulike suburbs, og tingen er at om du drar deg til byen, bondi, harbouren, mosman osv osv, så er det så sykt mange kjekke gutter at du vet ikke hvordan du skal få hvilt øynene. Men for eksempel her jeg bor er det jo helt latterlig... Alle guttene går rundt med kappabukse, sjøstygge skatesko, ROTTEHALE og roper eshayz laaad..

  Var/er det mye drama der?

  Jeg har opplevd fint lite drama. Drama er det jo alltid. Og jeg går jo på jenteskole, så drama med bytting av ?grupper?/venner er liksom the big thing. Helt siden jeg kom har jeg opplevd mye sjalusidrama med noen jenter på skolen, men det er egentlig bare sykt morsomt og ikke mitt problem!

  Var det tilfeldig at du kom til Sydney, eller tok du statvalg?

  Tilfeldig!

  Måtte du ha en viss karakter i engelsk for å få lov til å dra?

  Må ha minimum 3 i alle fag

  Er det verdt å dra?

  JA JA JA JA JA.

  Hvordan er det å være borte fra familie og venner?

  Hardt i starten, men nå er det nuuull stress

  Har du hjemmelengsel?

  Ikke i det hele tatt

  Gruer du eller gleder deg til å dra hjem?

  Gruer meg vondt mye

  Har du opplevd noe ekkelt?

  Da må du nesten definere hva du mener med ekkelt!

  Hvordan har du fått til året ditt økonomisk?

  Stor takk til min kjære mamma og pappa som gir meg penger når jeg trenger det! De er best.

  Får du penger fra foreldrene dine i Norge til å bruke der nede eller er det vertsfamilien din som gir deg det?

  Foreldrene mine hjemme gir meg penger, men vertsfamilien min her nede betaler all mat og om vi drar ut og gjør ulike aktiviteter som koster penger, så er det som regel vertsfamilien som betaler!

  Har du betalt noe for oppholdet selv?

  Nei

  Hvordan er shoppingen?

  Shoppingen er crazy. Farlig for en shoppinggal jentunge som meg å bo her...

  KOR MYKJY GLÆR DU DÆ TE Æ KJÆM DA?!

  Kjære deg, Sigrid. Jeg gleder meg herfra og til universets ende og tilbake igjen. GLÆR MÆ JÆVLI MYKJI ME ANDRE ORD!!!

  You are so pretty! What is your natural hair color? What hair color have you used when you have colored your hair?

  My natural hair color is blondeish or dark blonde, like ashy blonde! I usually just take light and sand colored highlights. I have no idea about names!

  Snuser du?

  Nei. Snus gir deg gule tenner.

   
 • Svar på spørsmålsrunde del 1

  • 14.12.2011
  • (3)


  Er du glad for at du valgte å reise med STS ?

  Jepp! Jeg har egentlig vært veldig fornøyd med STS. Har hørt mange merkelig historier med at folk har havna til merkelig vertsfamilier og fattigfolk, og at STS noen ganger har vært veldig lite behjelpelig med tanke på flytting av familie og diverse. Men jeg har vært veldig, veldig fornøyd!


  Har du mange regler, og er det plinkter du må gjøre?

  I vertsfamilien mener du? Nei, veldig lite plikter. Vasker rommet mitt er vel det eneste. Ellers så tilbyr jeg meg alltid å hjelpe til å lage middag, støvsuge, vaske og slikt.

  Er du fornøyd med vertsfamilien din ?

  Jeg og vertsfamilien min kommer nærmere og nærmere hverandre for hver dag som går! Jeg føler meg nå veldig komfortabel i familien og de er noen helt herlige mennesker. De vet at jeg snart er 18 og ansvarlig, så de lar meg gjøre hva jeg vil!

  Hvordan er skolen, er den mye vanskeligere enn her hjemme?

  Haha, skolen er latterlig lett.. For det første, så slipper jeg å gjøre det meste av skolearbeid og for det andre, så er det ikke så fryktelig vanskelig heller. Det er vel egentlig på lik linje med norske skoler.

  Var det vanskelig å få seg venner i begynnelsen ?

  Venner er siste bekymring!! Du blir omringet av folk og alle vil prate og alle er helt herlige. Jeg fikk meg venner med en gang, og jeg føler meg egentlig fortsatt som en kjendis her nede! Australske mennesker er helt fantastiske.

  Bruker du mye penger ?

  ...for mye

  Er du glad for at du kom til Sydney ?

  Jeg er verdens gladeste og heldigste jente. Sydney er drømmebyen. Får seriøst helt tårer i øynene..

  Har du lov å drikke alkohol der nede?

  Nei

  Følger du reglene?

  Er det her jeg bør lyge å skrive ja?

  Hvor er den blå bikinien din fra?

  Den er fra et australsk merke kalt 2chillies eller noe!

  Har du noen gang farget/stripet håret?

  Jaaa. Farget håret helt mørkt for et år siden. Etter det har jeg bare fortsatt og tatt lyse striper!

  Har hørt at hvis man drikker når man er utvekslingselev blir man kastet ut, er det sant?

  Det er sant ja! Om organisasjonen finner bilder av deg på nett med alkohol, så får du først en advarsel og deretter sendt hjem. Så det gjelder å ligge lavt i terrenget!

  Kan du fortelle litt om organisasjonen? (det som har vært dårlig og det som har vært bra), hvilke regler de har til for eksempel drikking av alkohol?

  Jeg har stort sett vært veldig fornøyd med organisasjonen, jeg! Utvekslingsåret mitt er drømmen, så jeg har egentlig ingenting å klage på med tanke på organisasjonen heller. Områderepresentanten min er fantastisk også! STS har vel som alle andre organisasjoner x antall regler... Om man hadde fulgt alle reglene, så hadde man vel rett og slett ikke hatt et liv her. Det er regler for alt. Ingen alkohol, ikke kjør rundt med noen som nylig har kjørt opp, ikke møt en gutt på egenhånd, ikke få deg jobb, ikke skulk, ikke reis ut fra byen du bor i, ingen piercinger eller tattoos osv osv!

  Tar du året tellende? Sånn at du begynner på Vg3 når du kommer tilbake?

  Jepp!

  Er menneskene i Australia mer velkomne enn de i Norge?

  JA! Menneskene her er fantastiske. De er utadvendte, pratsomme, nysgjerrige og ikke minst inviterer de meg med på ting konstant! Virkelig elsker australske mennesker.

  Må man være god i engelsk for å bo der nede?

  Nei, så lenge man har den obligatoriske engelsken som alle nordmenn har, så er det null stress joggedress. Og at man har norsk aksent er tydeligvis supersexy..

  Hva måtte du gjøre/gjør for å prøve å få året godkjent?

  Overbevise min norske rektor om at man greier seg gjennom tredjeåret!

  Hvordan er hverdagen din?

  Fantastisk. Les bloggen, så får du vel et inntrykk av hvordan hverdagen min er!

  Skal du ta lappen der nede?

  Blir litt vanskelig ettersom de kjører på feil side her nede! Men det er også mot reglene å ta lappen.

  Hvordan var det å leve i en ny familie i begynnelsen?

  For å være helt ærlig, så var det en utrolig stor utfordring og man følte seg bare fryktelig ukomfortabel. Men jeg er så heldig å ha verdens beste vertssøster, som tok utrolig godt vare på meg! Men ja, det tar veeeldig lang tid før man virkelig begynner å føle seg skikkelig komfortabel. Så for min del, så er det egentlig det å ikke leve med mamsen og papsen min som har vært den største utfordringa. Men nå føler jeg meg virkelig hjemme i familien!

  Kan du værsåsnill lage en hårvideo og hvordan du legger øyenskygge?

  Deeeet blir altfor kleint. Beklager!

  Hvilke fag ar du der nede ?

  Maths, chemistry, legal studies, english, ancient history og et fag som heter personal development, health and physical education!

  Hva er ditt ordentlige navn? Har du youtube eller twitter?

  Fride. Har twitter! Navnet mitt der er fridestokke. Ikke det at jeg er sånn superaktiv..

  Hvordan er forholdet ditt nå til vertsfamilien din, iforhold til hvordan det så ut til å være i begynnelsen?

  Vi har et veeeeldig, veldig bra forhold! De er herlige mennesker, og jeg prater med dem om alt.

  Hvor er bikiniene dine fra?

  Den blomstrete er fra et australsk merke kalt 2Chillies og den rosalilla er fra Billabong.

  Hvordan var den første skoledagen din, og hvor lett fikk du deg venner?

  Første skoledag, eller hele den første uka egentlig, var jeg med i klassene til vertssøster. Jeg ble kjent med alle vennene hennes, og alle var veldig, veldig nysgjerrige! Alle behandlet meg som en kjendis og lærerne var herlige og behjelpelige fra første stund. Og som sagt, venner får man seg i FLENG, og det lett.

  Hvordan setter vertsfamilien din grenser iforhold til å besøke norske venner, og utetider?

  Jeg får gjøre hva jeg vil når det kommer til både venner og utetider!

  På en skala fra 1-10, hvordan vil du rangere utvekslingsåret ditt?

  Utvekslingsåret mitt sprenger skalaen.

  Topp 10 bloggere utenom topplista?

  Leser egentlig ingen spesielle blogger. Titter bare litt rundt every now and then.

  Hva koster et år i Australia?

  Selve utvekslingen kostet 120000, men det får med ekstremt mye penger her nede også.

  Hvilket "reiseprogram" reiser du med, anbefaler du det?

  Reiser med STS, og jeg er førnøyd! Så jeg anbefaler dem.

  Hvor varmt er det der?

  Været veksler noe sinnsykt. Nå er det starten på sommeren, og det har vært den kaldeste starten på sommeren på 50 år... Er ca. 25 grader her nå.

  Savner du Norge?

  Ikke i det hele tatt

  Hvilken mat spiser de der?

  Internasjonal mat. Det er ingenting som heter australsk mat, sett bort fra bbq, sausage rolls og pies. Familien min er veldig sunn, og lager all mat fra scratch! De lager utrolig god mat! Går mye i asiatisk da. Ellers spiser jeg egentlig stort sett det samme som i Norge.

  Er skolen krevende?

  Nei

  Har hørt det er utrolig mange farlige slanger der. Har du sett noe til dem? Kan de liksom dukke opp inne i huset?

  Har ikke sett noe til dem! Og det er som regel ikke slanger der det er folk. I alle fall ikke i en storby som Sydney!

  Hvilke blogger leser du? Favoritthobby?

  Leser ingen blogger fast. Har vel egentlig ingen hobby.. Trening, shopping, festing, venner, pc. Telles det?


    • Min mamma er bedre enn din mamma

  • 13.12.2011
  • (7)


  PLUKKA OPP PAKKEN MIN FRA NORGE IDAG!!! LYKKERUS. Igår ble jeg plukka opp fra skolen for deretter å kjøre rett på postkontoret for å hente pakken min. Fikk slengt i trynet at den var så stor at de hadde sendt den tilbake til et større postkontor litt lengre utom byen.. Derfor måtte jeg pine meg selv og vente en dag til!

  Mine to fininger kom å plukka meg opp og var så snille at de hjalp meg med å bære denne pakken på x antall kilo! 

  Min kjære venn ga meg også denne! Cheers mate...

  TADAAAM! Herregud så lykke!!! Masse julegaver fra masse herlige mennesker hjerte. Dere aner ikke hvor vanvittig mye jeg setter pris på det. Jeg hadde egentlig bare lyst til å grine og kaste meg rundt halsen på dere kjære der hjemme. Takk, takk, takk. Dere er best i verden! 

  Ååå, mamsi sin hjemmelagde peanøttsjokolade. Får magen min til å ta salto, men det er så absolutt verdt det!  Iiiih! Fikk jo tusenvis av gaver av Emblami. Det er jenta mi som alltid har hatt det største hjertet av gull. Jeg elsker deg og savner deg veldig. Og min kjære Juliemi, jenta mi som alltid gjør meg så glad. Skulle ønske jeg kunne gitt dere verdens beste bestevenninneklem akkurat nå!!

   
 • hits