Fride Dimmen Stokke - ♥
Forside Add me Instagram

Litt dritt og litt fint.

 • 21.11.2012
 • (9)


Idag hadde jeg kjemiprøve. Satt seriøst i hele går og pugga dritten ut av meg. Og etter jeg hadde pugga og øvd, så øvde jeg litt til. Læreren hadde skrevet ikke noe mindre enn en halv roman om hva vi skulle kunne. Så kommer jeg på skolen til førstetimen idag, får prøven utlevert, og blir mildt sagt vippa rett av stolen. Satt der egentlig i to timer og bare WHAT THE FUCK. Reiv meg i håret, søyt meg, klaska meg selv i panna og leverte inn en mer eller mindre blank prøve.. Det er under slike omstendigheter at jeg virkelig mister livsgnisten. Trøster meg selv nå med at det bare kan gå en vei - oppover!

Her har dere i alle fall noen fine ord å lese og fundere over da, siden jeg ikke hadde så mange å komme med idag

 


 • Julestemning!

  • 17.11.2012
  • (2)


  Åååh, jeg har blitt skikkelig bitt av julebasillen! Merka idag at jeg faktisk virkelig begynner å komme inn i julestemninga. Er det bare meg? Litt tidlig, kanskje? Neeeida. Ifjor ble det jo en fryktelig annerledes jul med grilling, strand og solings ved bassenget, så dette er faktisk akkurat hva jeg trenger. Idag var jeg og mamma uti huttiheita på en gård på et julemarked. Var så koselig! Har også begynt å hamstre litt julegaver til mine kjære aussies. Imorgen har jeg store planer om å bake kakemenn og drikke masse julebrus. Nam! Har vært skikkelig syk i noen dager nå, og smakssansen har vært helt borte i TRE dager nå. Er iferd med å gå på veggene merker jeg.. Så imorgen håper og tror jeg at smakssansen vil være tilbake.

  Ikveld skal jeg forresten på den nye Twilightfilmen! Gleder meg som en unge. Altfor lenge siden jeg har sittet klistret foran kinoskjermen siklende etter Edward.

   
 • Wildfox inspo

  • 16.11.2012
  • (4)
  Åh, sååå vakkert! 

 • SYDENFERIEEEEEE

  • 12.11.2012
  • (8)


  ÅÅÅH, JIPPIIIII! Jeg er glad. Da har jeg, mamma, min kjæreste Sigrid og mammaen hennes bestilt oss jentetur til Boa Vista, Kapp Verde i vinterferien. Det skal bli så så så så fint. 

  Bare se her da!


   

  Dette er altså plassen vi skal på og hotellet vi skal bo på. Ser det ikke bare helt nydelig ut?! Gleder meg så mye at jeg blir helt kvalm.

 • Skål da!

  • 11.11.2012
  • (0)


  Så deilig det er med helg! Det skulle virkelig vært helg oftere.

  Hadde også en fin, fin lørdag igår med masse fine folk.

  Laga meg en heeeelt fantastisk supergod mojito. Helt fra bunnen av altså. Hadde med meg en hel mynteplante på fest. Erre mulig. 


  Love love love.
  Og tror dere ikke nordlyset viste seg da! Herregud, så utrolig vakkert det egentlig er. Prøvde for harde livet og knipse et dritstilig bilde, men iphone sviktet bigtime. Oh well!

   

  Derfor jeg titter innom, er egentlig bare for å ønske dere en fortsatt fin helg! Håper dere nyter den for alt den er verdt hjerte

 • WISH LIST

  • 09.11.2012
  • (6)


   

  Hadde vært sinnsykt greit med en ubegrenset sum penger på konto nå kjenner jeg...

 • Den lykkefølelsen, vet dere.

  • 09.11.2012
  • (1)


  Denne skoleuka har vært stressende. På onsdag drusa jeg på meg firetimers nynorsk skriveøkt, på torsdag var det tretimers fysikkprøve som sto for tur og i dag hadde jeg totimers matteprøve. Men nå er det helg. Smak på ordet da! I min munn smaker det som den første norske jordbæra på sommeren, som softis på en varm sommerdag eller som en frisk paraplydrink på stranda i sydenland. Nei da, nå skal jeg ikke ta helt av her. Men skal sies at x antall kilo ble løfta av skuldrene mine og en bølge av lettelse feiet over mer. Lykke.

   

   


  Fikk også inn fryktelig mange søte og koselige kommentarer på det forrige lykkeinnlegget. Dere er så fine! Her er noen av kommentarene deres på hva dere mener lykke er:

   

  Jeg er absolutt mest lykkelig når jeg reiser. Når jeg får oppsøke en helt annen kultur og en annen livsstil blir jeg inspirert på så mange måter!

  Likevel prøver jeg å sette pris på de små tingene i hverdagen, som en løpetur i høstsolen, hyttetur med gode venninner, å ligge i armkroken til kjæresten og de fine små tingene som skjer ganske ofte - men som man ofte ikke tenker over.

  Egentlig er jeg lykkelig for å ha muligheten til å leve. Lykkelig over å ha muligheten til å ta mine egne valg, å ha ytringsfrihet, penger til å kunne reise, mulighet til utdanning. Jeg føler meg heldig som bor i Norge, selv om jeg aller helst skulle bodd i Australia eller New York - men alt i alt er jeg takknemlig for at jeg har det bra.

    

  ♥ Å være med en person jeg er glad i.

   

  ♥ Føler ikke jeg klarer å gi et godt svar på hva som gjør meg lykkelig. Det jeg derimot tror må til for at man skal bli lykkelig er å være fornøyd med seg selv og elske seg selv. Først da tror jeg man klarer å bli tilfreds med livet og at man klarer å jobbe seg gjennom tøffe perioder på en helt annen måte.

   

  ♥ Jeg er som regel lykkelig fra stunden jeg våkner, til hodet berører puten om kvelden!

   

  ♥ Jeg tror lykken kommer når vi slutter å definere den og bare lever.

   

  ♥ Det er mye som gjør meg lykkelig. Alt fra venner og familie, når jeg får skryt og gode karakterer, når jeg har gjort en god gjerning, ærlige barn(herligere finnes ikke), når jeg rekker bussen i siste liten så jeg slipper å gå hjem, helg, når jeg blir inkludert og tatt vare på, hører fine og gode ord fra venner, når jeg trener, når jeg kan trykke lagre etter å ha brukt flere timer på en innlevering, når jeg kan sove lenge om morningen, når jeg føler jeg mestrer noe, når jeg får en uventet klem eller en hyggelig melding.

   

  ♥ Jeg mener lykke kan være så utrolig mye forskjellig. Lykke kan være små ting i hverdagen, som gjør at du føler lykke for et kort øyeblikk. Jeg kjenner stadig denne følelsen, og prøver å lære meg å se alle de små gledene.

   

  ♥ Jeg blir lykkelig av å omringes av gode venner og å lære nye ting!

   

  ♥ Det er vanskelig å si hva som gjør en person lykkelig, men jeg tror det er veldig individuelt. Det som gjør meg lykkelig er venner/familie/kjæreste, følelsen av at man har oppnådd noe som man har jobbet lenge for, og det å gjøre andre personer glade.

   

  ♥ Et så ufattelig vanskelig spørsmål å svare på, for det er så forskjellig! Det er jo også litt fint da, at det egentlig ikke er noe fasitsvar :) Uansett så er det som gjør meg lykkelig at jeg får nattamelding av kjæresten min hver eneste kveld hvor han sier at han elsker meg. Det betyr veldig mye. Også er lykke når vennene mine kaller meg snuppelure og andre søte ting. Lykke er å kunne ligge helt stille i sengen og stirre i taket mens tankene vandrer fritt, og lykke er å kjøpe nye klær. For meg er lykke ufattelig mye. Men den største lykken i livet mitt er å se andre mennesker jeg er glad i lykkes i det de ønsker! Dét må virkelig være den største lykken. Også er lykke å leve, å trene, å sove og å lese gode bøker. For meg er egentlig hele livet lykke, for tenk så heldige vi er som er helt friske og kan gå på to bein hver eneste dag uten smerter. Hvor fantastisk er ikke det.

   

  ♥ Jeg blir lykkelig av å le med de jeg er glad.

   

   


   

 • If tonight is my last

  • 08.11.2012
  • (0)


   

  Så, så, så vakker.

 • Hvordan bli lykkelig?

  • 06.11.2012
  • (20)


  Jeg vet ikke, jeg. Jeg vet virkelig ikke om det finnes noe godt svar på dette. Jeg tar meg selv ofte i å tenke på hva det vil si å være lykkelig. Masse penger? God utdanning? Bra helse? Kjærlighet? Hva er det egentlig som gjør oss mennesker lykkelige?

   


  I det siste har jeg ikke vært særlig flink til å sette pris på livet. Alt føles så meningsløst. Jeg føler at skolen tar knekken på meg og at jeg konstant skuffer meg selv ved å prestere dårlig. Jeg føler at jeg ikke kommer noen vei. Jeg sammenligner meg med alle andre, bekymrer meg, tenker negative tanker og aksepterer ikke meg selv for den jeg er. Jeg er rett og slett helt utslitt av dette. Det gjør meg virkelig alt annet enn lykkelig.

  Jeg er ei sunn, frisk, sprek jente på 18 år som har alt jeg måtte ønske, og mer enn det. Jeg har en familie som elsker meg og de flotteste vennene i verden. Da er det jo virkelig ikke på sin plass at jeg skal gå rundt å føle at jeg ikke er bra nok? Janteloven sier at man ikke skal tro at man er noe. Jeg har aldri forstått meg på den. For visst pokker er du noe! Du er den du er. Du er unik. Du er deg, og ingen andre er som deg.

  Vi må alle ha mer tro på oss selv. Vi må alle sette pris på oss selv, like det vi gjør, akseptere det vi har, slutte å bekymre oss, tenke positivt, sette pris på andre og leve i nuet.

   

   

   

  Vi kan nok ikke være evig lykkelige. Ingen går rundt og er konstant lykkelige hver bidige dag. Men jeg husker at jeg en gang leste at lykke er små lysglimt i hverdagen. Det kan være et kyss fra den man elsker, å le med bestevennen sin, drikke en deilig kopp kaffe, lese en god bok eller det å kjenne solen varme. Det å være så heldige å ha en familie og venner som elsker deg og setter pris på deg er nok også en form for lykke.

   Noen ganger føles alt håpløst og meningsløst. Litt tomt. Det er da du skal huske at du ikke er alene om å føle det slik. Selv om livet er kjipt akkurat nå, så er du sjef over ditt eget liv. Du bestemmer! Men uansett hva du gjør, så ikke glem de små lysglimtene av lykke i hverdagen. De kan vare i noen få sekunder, noen få minutter, flere timer, flere uker - hvem vet. Men sett pris på dem og nyt dem, for det er disse øyeblikkene livet dreier seg om.

   

  Derfor vil jeg bare spørre dere, jeg! Hva er det som gjør deg lykkelig? 

 • True love stories never have endings.

  • 06.11.2012
  • (1)


  Er det noe jeg synes er vakkert, så er det bryllup og brudekjoler. Åååh, jeg kan sitte i timesvis å se på vakre brudekjoler! Det må være så fint å gifte seg.

   


  Det å være så forelska at du er bombesikker på at du har møtt mennesket du vil dele hjertet ditt med. Det må jo bare være den beste følelsen i verden, eller hva?
 • hits