Fride Dimmen Stokke - ♥
Forside Add me Instagram

Queensland is amazing!

 • 29.11.2011
 • (18)


Hei på dere!

Er bare innom for å si at jeg har det relativt braaa! Ankom Hervey Bay på fredag der jeg bare lå på stranda og chillan før elise og vertsforeldrene kom senere. Sjekka inn på hotellet før jeg og Elise føyk ut dørene for middag og en bedre aften! Dagen etter var det Fraser Island som sto på plana, noe som var utrolig fint!

Nå har vi kommet oss opp til Bargara der Elise bor. Har hatt noen herlige dager på stranda, og koselige kvelder. Har blitt kjent med aussiefolka oppi her også. Jeg elsker australske mennesker.

Verdens beste 

Oss to på Fraser Island!


Her var vi og bada i en lake kalt Lake Mckenzie. Vannet var helt klart og sanda kritthvit! Villt idyllisk.Hun her er baben miiinDen miiiiilelange stranda på Fraser IslandHjerteeeHahaha! Ble selvfølgelig også kjent med noen utrolig hyggelige gutter. (edit: fant nettopp ut at de var menn..)YuuumMiddag med vertsfamilien!Stranda i Bargara! Sykt herlig å tilbringe dagene her. Er dere misunnelige, nordmenn?

Svett, sandete og en smule solbrent. Klager ikke jeg! I morgen skal vi inn til Bundaberg sentrum for å gjøre litt småshopping. Resten av uka skal virkelig nytes. Flere bilder og oppdateringer kommer vel litt senere ute i uka!


 • OFF TO QUEENSLAND!

  • 24.11.2011
  • (9)


  Danielle aka verdens herligste svenske, meg og min kjære Claire  Aaah, et bilde sier mer enn tusen ord.

  Rart jeg elsker Bondi Beach? Uansett, hadde en helt fantastisk dag på Bondi her sist helg. Jeg og Danielle sørget selvfølgelig også for å få sju svinsnygga engelskmenn på kroken! Kan vel si det slik at hele den scenen var som klipt rett ut fra en Hollywoodfilm. Hahaha, til tider er livet bare sykt bra. Uansett, kan meddele at fortsettelse følger på den fronten..

  MEN IMORGEN, DERE!! Da er det off to Queensland for å besøke min kjæreste Elise  Skal være der ei uke! Ikke nok med det, men oppi der bor pina meg min kjæreste Sigrid også! Blir jo rene festen dette. Har på følelsen av at dette kommer til å bli ei fryktelig fin uke. 

   

 • Pakke på 11 kilo fra Norge!

  • 23.11.2011
  • (4)


  Igår fikk jeg med meg en av mine good mates til å bli med meg på posten for å hente norskepakken min! Skal si han flira godt da jeg gikk på trynet gjennom døra med ei eske på størrelse større enn meg. Har ikke jeg bare verdens beste og snilleste mamma?

  Jippiii hjerte! Det var altså julekalender til både meg og vertsbror som gjemte seg inni eska. Julestemninga begynner virkelig å komme. Haha nooot. 38 grader og bassengvær... og julenisser, juletrær, julepynt, julemusikk... Når det er sagt, så klager jeg ikke!

  Fikk dessverre ikke plass til alle pakkene til vertsbror på kalenderen hans, men jeg tror aldri jeg har sett en så fornøyd tolvåring som da jeg fortalte at alle pakkene var til han! 

  På posten fikk jeg også henta min Big Day Out ticket. Det kommer til å gå maaaad. http://sydney.bigdayout.com/ 

  Idag er jeg hjemme fra skolen på grunn av en saftig forkjølelse... Har vært så råtten de siste dagene at hjelp. Håper virkelig jeg blir bedre asaaaap ettersom jeg stikker til Queensland på fredag! Iiih.

                                                                                      Avrunder bare med å si....

                                                                                                   Yeaaah


 • Featherdale Wildlife Park!

  • 20.11.2011
  • (7)


  Åååå, har hatt en så fin dag idag! Tre av mine besteste jenter, Andrea, Zoe og Claire plukka meg opp klokka 11 imorges, og vi satte snuten mot en dyrepark like utenfor Sydney. Dunka musikk og sang med airconditionen på full styrke, så da vi ramla ut av bilen fikk vi en vegg av 39 fuckings grader slått i trynet.. Uansett, så skal det sies at vi hadde det helt strålende.

  Lurer op hvor lenge jeg har drømt om å klappe en kenguru. Endelig gikk drømmen min i oppfyllelse!!

  hahahaha

  Nåååååw

  Blid og fornøyd

  Hjerte

  Nok en drøm i oppfyllelse!

  Andrea babe

  Meg og min mate


  Herligheter


  Andrea og meg

  Andrea med favorittdyret sitt, Echidna...

  Gidday :)))

  Yaaaay  Fin, fin, fin dag! Har verdens herligste venner. • FOR ET LIV HJERTE

  • 19.11.2011
  • (2)


  Svenske Danielle og norske Fride dansende rundt i toppetasjer med hele Sydney by night som utsikt. Når skal man begynne å lengte hjem til Kristiansund? Fare for at svaret på det spørsmålet er aaaldri.

 • I LIKE HOW IT FEELS

  • 16.11.2011
  • (1)


  Giddaaaay!

  Beklager sløve oppdateringer om dagene, men pokker ta, det er bedre ting å ta seg til her nede altså! Lever livet relativt godt her i Australia kan du si. Kan vel starte med å fortelle at jeg hadde en syk fredagskveld/natt.. Jeg og Claire somla oss vel altfor sent i senga denne kvelden og våkna altfor tidlig dagen etter. Med gårsdagens sminke ramla vi oss allikevel ut døra og kom oss til Bondi for å møte vår herlige Zoe!  


  Alana, Claire og taximann! Vet ikke hvor ufattelig trygt det var å distrahere taxisjåføren med x antall bilder, men uansett da, dere! Morsomt var det.


  HEEEIA


  Hahaha, jeg ler av dette bildet.. Bildet er vel og merke tatt av venner i nabotaxien! 


  Claire og meg på Bondi 

  Zoe og Claire 

  Her går Norge virkelig glipp av noe oooommmgg

  Meg og favorittsushien på mitt faste sushisted nede ved Bondi Beach!

  Hahaha  Her er forresten min herlige vertsbror på sitt beste! Søt ja?

  Søndagen var det forresten Newtown Festival som sto på plana! Det var seriøst akkurat som på film. Det var sikkert flere hundre tusen mennesker der, sittende på gresset med hippiemusikken på scena og jointen i hånda! Stor underholdning for oss å sitte der og glo på alle de syke menneskene som vimsa rundt! 


  Og nååå har jeg akkurat kommet hjem fra greek bbq at Andrea's! Andrea i midta hadde nemlig bursdag igår, så nå har hun lappen også!! Meget praktisk. Så på søndag skal hun ta meg med til Featherdale Wildlife Park. HERREGUD som jeg gleder meg. Der kan man klappe og være med kenguruer, koalaer og gudene vet hva på nært hold!

  Trøtt og sliten nå. Kommer med flere oppdateringer veldig, veldig snart! Men nå må jeg sove. Natta, herligheter 

   


 • NÅR LIVET ER PERFEKT A DERE!!!

  • 11.11.2011
  • (4)


  Woheeeeei!
  Idag er det 11.11.11! Minner om at alle dere norske, flotte mennesker der ute må huske på å ønske dere noe klokka 11.11, superovertroisk som jeg er....

  Uansett, for min del har jeg en heindundrende kveld her i Sydney i vente! Sola smiler, hjertet smiler, alle rundt meg smiler, verden smiler, livet smiler Håper dere har det bra også?
  Kos og klem og kjærlighet fra meg!

 • Lettere sjarmert da

  • 08.11.2011
  • (10)


  video:img0542

  åååh

 • syk syk SYK helg!!!!

  • 06.11.2011
  • (6)


  Herregud for ei fantastisk helg jeg har hatt. Fredags ettermiddag stakk jeg rett fra skolen og inn til byen for å plukke om min kjæreste, kjæreste, kjære anniebestis! Var så godt å se henne igjen at hjelp. Vi vimsa litt rundt før vi fant en meget bedre thairestaurant der vi spiste oss altfor mette, prata på godt norsk, og flira på ekte nordmann vis. Føles alltid like fantastisk. Mens vi satt der tikka det inn ei melding på mobilen som sa "pick you up. we're going to a party". Møtte masse herlige mennesker på den litt finere delen av Sydney! Kosa oss. 

  Men nok om fredagen! Lørdagen TOK av. Seriøst. Å stå helt oppi scenen på Kings of Leon er seriøst ikke mulig å beskrive. For ikke å snakke om å ha Band of Horses som oppvarmingsband. Herregud, døde! 

  Har dessverre ingen bilder fra selve konserten, men dere kan kose dere med litt førbilder da.

  Nøøøgd! Starta kvelden i Sydney Olympic Park, der det var masse Kings of Leon mennesker.


  Hjerteee


  Beste pia mi


  =))
  Avslutta denne heidundrende kvelden altfor sent. Ble plukka opp på en random togstasjon vi hadde greid og vimsa oss til! Kjørte rundt i Sydneys gater, og vi kan vel si det slik at jeg tror de fleste menneskene der ute fikk med seg de to norske kronidiotene og den norske synginga vår. Vi var til stor underholdning! Ble en litt dramatisk ending på kvelden, men gikk strålende.


  To trøtte tryner ved bassengkanten i morges! Hang her før vi dessverre måtte hive oss ned til byen og ta farvel:( Var supertrist som alltid, men det er jo tross alt ikke ha det, men ses snart igjen! Ellers har jeg bare hatt det veldig fint idag. Nå er det middagsparty med naboer, så tudeluuu! 
 • hits