Fride Dimmen Stokke - ♥
Forside Add me Instagram

The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.

 • 31.10.2012
 • (15)


Mine dager på videregående skole er om ikke mange månedene omme. Dette er for meg en skremmende og stressende tanke. Ikke misforstå meg, jeg gleder meg mer enn NOE annet til å bli ferdig med videregående. Det kiler i magen og varmer i hjertet bare ved tanken. For ikke bare er jeg stressa, men jeg er også ekstremt rastløs, utålmodig og drømmende. Jeg er kjempelei av å føle meg stuck. Jeg får ingen inspirasjon av å sitte her, verken motivasjon eller inspirasjon. Jeg føler meg tom. Jeg føler at lufta går mer og mer ut av meg for hver dag, og at jeg mister mer og mer av den personen jeg ønsker å være. Jeg ønsker å inspirere! Jeg ønsker å spre glede, motivasjon og lykke! Jeg ønsker å være med på å gjøre en forskjell. Jeg ønsker å føle at jeg lever.

  Menneskene, storbyen og atmosfæren i Sydney/Australia ga meg så mye. Det ga meg håp og tro på meg selv! Jeg tenkte ofte "Hey! Visst kan jeg klare ditt og datt!" og "Selvfølgelig er det mulig for meg å få til dette!" Nå sitter jeg her og føler meg egentlig helt oppbrukt av denne livsgnisten som jeg en gang hadde i både i bøtter og spann av. Hvorfor har det blitt slik? Men, for å være ærlig, så tror jeg denne livsgnisten kommer tilbake så snart jeg er ferdig med videregående og jeg igjen får komme meg ut i den store verden, oppleve mer og "finne meg selv" og hva jeg er god for. Herregud, så spennende det skal bli. Herregud, så spennende livet er, eller hva?! Skal jeg fortelle dere noe morsomt? Det første jeg skal neste sommer er fire uker på med bartenderkurs med European Bartender School! Dette foregår på Kos, Hellas, og gjør meg både til bartender og barista når jeg er ferdig. Det er jo fett! Her skal jeg og ei av mine beste venninner i hele universet virkelig få kosa oss tenker jeg.

 


Du store min, jeg har lyst til så mye her i livet! Tror jeg selv kan utnevne meg som tidenes dagdrømmer. Jeg drømmer meg bort på nettsteder som tumblr og weheartit og grubler på hvor livet mitt kommer til å ende. Hva vil framtiden min bringe? Vil jeg ende opp som forelsket og elsket? Vil jeg ende opp med drømmejobben og drømmehuset? Vil jeg egentlig ende opp som lykkelig?

 

 

Jeg vil flytte til Sydney, jeg vil studere medisin i Oslo, jeg vil til New York for å studere fashion, jeg vil rømme av sted og åpne opp en søt café og jeg vil "work and travel" i ulike deler av verden, jeg vil møte nye mennesker hele tiden og lære av dem og bli inspirert. Du store min, dere, hva skal det egentlig bli av meg? Hvor i alle dager kommer jeg til å ende opp? Disse spørsmålene og refleksjonene er nok noe av det mest spennende her i livet! Tenk så mange muligheter vi har, folkens!

 For å avrunde vil jeg bare at dere alle skal huske på at dere kan bli hva dere vil. Dere kan gjøre hva dere vil. Dere kan selv "designe" deres eget liv utfra interesser, drømmer, ønsker og hva dere ser på som viktig i livet. Livet varer ikke evig, så lov meg det at dere benytter sjansen, lever livet og viser verden og alle der ute hva hver og en av dere er gode for!  Drøm stort, ønsk av hele ditt hjerte, og sikt og skyt på målene dine her i livet, for husk at ingen andre kommer til å gjøre det for deg.

 • Hva vil dere?

  • 31.10.2012
  • (15)


  Jeg elsker å blogge! Jeg synes blogging er en fin måte å dele inspirasjon, tanker, glede, lykke, meninger, bilder etc. Men akkurat nå har jeg rett og slett mistet helt teken på dette! Jeg har "mistet" inspirasjonen og vet rett og slett ikke hva jeg skal skrive om. Derfor spør jeg nå dere om hjelp!

  Hva ønsker dere at jeg skal skrive om her på bloggen? Spesielle temaer? Mer bilder? Inspo? Come on! Please, hjelp meg på vei her!

  På forhånd, takk! 

 • Karl.

  • 28.10.2012
  • (2)

  Yes. yes. yes.

 • REEEEEWIND

  • 25.10.2012
  • (8)  Oh wow. WHAT a life.

 • How to be a happier and healthier human being.

  • 24.10.2012
  • (0)


  Word.

 • NETTSHOPPING

  • 23.10.2012
  • (8)


  Beeestilt!

 • Distance means so little, when someone means so much.

  • 16.10.2012
  • (8)


  Åh, fantastisk uke! Savner Marcusen min allerede da. Har gjort så mye koselig og fint sammen, selv om jeg egentlig ikke bryr meg om hva vi gjør sammen, så lenge vi er sammen. 

  Og forresten, på Topshop i NYC dypt nedgravd i mine egne shoppingtanker da jeg plutselig hørte "FRIDEEEE". Snudde meg i sjokk, og der sto plutselig ei gammel turnvenninne av meg som nå studerer i NYC! Utrolig gøy. 

  Løkkis klar til avreise.


  Ettersom jeg var jetlagged deluxe hele uka, endte jeg med å stikke på en early morning feast på Starbucks hver morgen..! Deeeeilig. Hadde nemlig Starbucks rett over gata. 

  Her er da litt av leiligheta vi leide oss. 

  NYC ER AMAAAAAZING

  Sinnsykt fornøyd gutt.

  Australske kjeks!! Herregud, som jeg har savna de der. Kjenner fortsatt at magen min skriker etter TimTams da.. Gud bedre, dere nordmenn som ikke har smakt nordmenn har VIRKELIG gått glipp av noe. Får virkelig helt spasmer bare ved tanken.   Lovebirds  When it' just you and me, nothing else matters.


  Central Park


  Turist da

  Hver kveld hadde vi Mad Men-maraton helt til jeg strøyk med av ekstrem søvnighet.

  @

  The xx i hjertet mitt for alltid. Kan høre på dem til jeg dør.

  Har nå for alvor begynt tannblekingen som jeg kjøpte meg nedi der! 


  Nå er det tilbake til hverdagen med skole og jobb. Dritlei allerede. Bah..

  Beklager drittblogging fra min sin side. Sliter med dårlig motivasjon og dårlig skrivelyst. Jeg har egentlig ikke godt av å reise bort. Ender alltid opp med å bli deprimert og lei av livet med en gang jeg kommer hjem. Skjønner ikke hva jeg skal gjøre med meg selv. Skjønner ikke hva jeg skal gjøre med livet mitt. Herregud, for en taper jeg er.

   

 • Life in Boston!

  • 09.10.2012
  • (2)


  Jeg er fryktelig jetlagged, så våkner rundt 6 hver morgen.. Hittil idag har jeg blant annet tatt morgenkaffen på Starbucks, sett første episode av den nye sesongen med Gossip Girl, dusja og ordna meg. Klokka er enda bare 11! Må si jeg egentlig liker slike tidlige morgener.

  Litt morsom historie forresten. Etter ankomsten min på lørdag var jeg som dere kanskje skjønner HELT utslitt. Første jeg møter når jeg stiger inn i leiligheta til Marcus er forresten Dag fra Ålesund! Han er nemlig romkameraten til Marcus. Uansett, klokka 21.00 var jeg meget klar for senga. Men før jeg aner ordet er hele forbanna leiligheta strappa full av nordmenn, og et par svensker. Det var full norskefest med norsk musikk, norske youtubefilmer og gudene vet hva. Og som dere kanskje vet, så kan jo nordmenn dette med festing.. Noe som resulterte i at det dundra musikk til SEKS på morgenkvisten. Da hadde jeg lyst til å takke for meg og dø. SATAN så sliten jeg var..

  Her er da leiligheten vi har leid oss for resten av uka! Helt fantastisk fint.
  Hittil har jeg da fått blant annet fått shoppa, sett det meste av herlige Boston, vært ute på caféer og fine restauranter og sett skolen til Marcus. Imorgen bærer det avsted til NEW YOOORK! Åh, gleder meg.

 • My new car!!

  • 06.10.2012
  • (8)


  Er den ikke nydelig? Føler meg veldig heldig.
  Og as we speak, står jeg på Oslo airoport klar for avreise til Boston. Jippiiii!
 • hits