Fride Dimmen Stokke - ♥
Forside Add me Instagram

Farm stay

 • 31.10.2011
 • (14)


Heisann!

Har vært på en farm midt ute i ødemarka hele helga med vertsfamilien! Vertsfar jobber nemlig med å sette opp show og diverse på slike festivaler og markeder og slikt. Nå er jeg back in Sydney, og lever godt. Droppa skolen idag, og hadde heller en koselig dag på stranda, lunsj i parken og chillin mæx. GLEDES stort til helga da!!! Herregud skal ta av.

Norskesokkene til vertsbror!


Vertsfar in action

Nå skal jeg se litt Pretty Little Liars før jeg hopper til køys! Sender kjærlighet til alle mine nære og kjære der hjemme. Savner dere veldig, veldig. • Tanken på å reise hjem...

  • 27.10.2011
  • (5)


  ....gjør meg virkelig vettskremt. Jeg vil ikke hjem. Jeg greier ikke tanken på at jeg skal forlate dette stedet og vennene mine. De betyr så mye for meg. Jeg har virkelig fått meg venner for livet her! Jeg har det så fint!! Og det blir ekstra fint når noen gir deg litt sommerfugler i magen også, og når noen har kjørt gjennom hele Sydney bare for å komme innom altfor sent på kvelden for å si god natt, og når noen gjør alt for at du skal oppleve mest mulig og ha the time of your life her. Da føler man seg som verfdens heldigste. Ikke minst føler jeg meg som en del av familien. Jeg føler meg hjemme! Jeg bor i Sydney, Australia, folkens. Hva faen mer kan man ønske seg? Nesten slik at jeg håper på en saftig nedtur som får meg til å savne hjemmet mitt, som virkelig får meg til å lengte hjem. Om jeg har det like perfekt som det jeg har nå, så vet jeg virkelig ikke hvordan jeg skal få satt føttene mine på flyet tilbake til Norge...
 • HOT

  • 24.10.2011
  • (5)


  35 grader, sol og basseng i hagen! Ikke feil det?

 • Life is goooooood

  • 23.10.2011
  • (11)


  I det siste har jeg feira bursdager, hengt på stranda, vært på Noodle Markets, hatt sleepovers, hengt i byen og vært på Pancakes on the Rocks med den svenske utvekslingsstudenten og en gjeng andre jenter fra skolen, drevet med morsomheter i parken og rett og slett bare hatt det BRA! Venninnene mine fra skolen har skrevet tidenes lengste to do list for meg og svensken med ting å gjøre i Sydney og rundt omkring! Det betyr at jeg stort sett holder meg meget travel om dagene, og jeg elsker det! 

  Været er helt fantastisk nå! Så lenge man ikke er på skolen.. Det er seriøst død i grava å sitte og liksom konsentrere seg om skolearbeid når man svømmer rundt i sin egen svette. Men når det er sagt, så er det 100000 ganger bedre enn å fryse av seg ræva! 

  Piñataaa

  ...Med condoms and lollies!

  Claireee   Andrea og meg


  Hyde Park by night!

  Bakedag før bursdagen til Danica! Målet var å lage pigeons (kommer ikke på det norske ordet nå) siden Danica ligner på en pigeon.

  En del av overraskelsen til bursdagen var ansiktsmaling! Slo til med en kenguru på arma jeg da.

  Meg og Claire på Manly Beach igår!

  Hjerteee


  Relativt strappfull strand


  Hahaha

   
   

 • hahahaha

  • 19.10.2011
  • (9)


  video:hahahaha

   

 • Tæning@Bondi

  • 17.10.2011
  • (3)


  Tidenes søndag da dere

  PUMPED FOR THA BEACH!

  Var helt fantastisk strandvær og det resulterte i ei strappfull Bondi.


  Vært relativt lekent og bodd i en av de leilighetene baki der tenker jeg.

  Verdens beste Claire! Jenta jeg virkelig setter pris på og åpner meg fullt og helt til her nede. Verdt å nevne at jeg flirer så mye at jeg nærmest kveles sammen med henne! Føles fantastisk.

  NØGD

  Her lå vi vel og speida etter surfere i flere timer. Trivsel!


  Tok også turen til Bondi markets og Bondi Junction før vi vendte snuten hjemover! Sykt herlig med Daylight Savings som gjør at det nå er sol til langt utpå kvelden!


  BRA DAG

   
 • Jeg lever i en drøm

  • 15.10.2011
  • (8)


  Man vet ikke hva det er å bli skvist, hoppa ned, klådd på, nedsvetta og døv før man har vært på hip hop konsert i Sydney. Det var utrolig mye folk, syk stemning, og rett og slett helt villt morsomt! Storkosa meg og møtte mange nye mennesker.  Ble forsåvidt introdusert som the dob??? eller hvordan det skrives til halve folkemengden.. Som tydeligvis betyr hot chick eller noe. Ble litt i meste laget til tider, men uansett, man merker hvor utrolig vennlige, pratsomme og interesserte folk er når det plutselig dukker opp her i Australia, så det er jo litt morsomt.

  Nååååw. Ramla plutselig over dette bildet av meg og stumpen min, og bare måtte legge det ut.


  Og idag har jeg hatt en av de fineste dagene i hele mitt liv. Jeg har fått sett den fineste utsikten utover Sydney by night, jeg har blitt vist de fineste steder og jeg har rett og slett hatt det veldig, veldig herlig og gøy. Iiiih! Jeg trengte denne dagen. Hadde virkelig hjemlengsel her for noen dager siden, og fant ikke meningen med noe som heltst. Men nå er jeg plutselig verdens lykkeligste. At humøret virkelig kan forandre seg så fort.. Å være utvekslingsstudent er virkelig en berg- og-dal-bane.

  Dette bildet er så sykt lykkis! Vel og merke tatt på avskjedsfesten vår. Gledes til vi kan bytte ut avksjeds med velkomst!

   

  Men nå må jeg sove for imorgen skal jeg nemlig på strandaaa! NÅ er sommeren virkelig på vei til Sydney. Jeg kan sprade rundt i sommerkjole midt på natta, i regnet, når som helst og det er fortsatt VARMT. Fantastisk er ikke det!

   

   

  Kisses!

   
 • KINGS OF LEON!!

  • 13.10.2011
  • (8)


  G'day allihopa!

  Da var ferien over, så nå er det tilbake til skole og hverdag. Har i det siste vært på sleepover der vi råna rundt i Sydneys gater og dunka musikk, og så skrekkfilmer til langt utpå morraskvisten. Har også vært på kajakktur med vertsbror og vertsfar på elva vår!

  Hahaha, her er forresten min nabo og gode venn Hector med min kjære mors hjemmestrikkede votter og sokker! Tror aldri jeg har sett et så sinnsykt fornøyd tryne i hele mitt liv.

  Og til alle dere kjære der hjemme som vet hvor oppspiste negler jeg har hatt oppgjennom oppveksten... JEG HAR SLUTTA Å BITE NEGLER! Veldig fornøyd og stolt.

  Som sagt, så har hverdagen og skolen nå igjen startet. Første skoledag fikk jeg høre at det hadde kommet ei ny jente til skolen vår, og til min store overraskelse fikk jeg høre at hun var fra Sverige! Vi fant fort tonen og det er veldig godt å ha henne der. Siden vi utvekslingsstudenter ikke gjør noe som helst skolearbeid, så er det veldig deilig at vi to i det minste kan henge etter skoletid uten å bekymre oss for skolearbeid! Må si at det er helt villt forvirrende å prate norsk/svensk/engelsk da... Blir seriøst helt svimmel. 

  Dagens, eller ukas, outfit.. Begynner å bli relativt lei navy blue nå merker jeg.

     OG SE HVA JEG SKAL! 5. november skal altså jeg og anniebestis på Kings of Leon. Jeg gleder meg så fryktelig at jeg får helt kriblinger i magen. Ikke helt feil at det er Band of Horses som er oppvarmingsband heller! Herregud som jeg elsker Sydney. 

   

 • Year 11 Social!

  • 07.10.2011
  • (7)


  Da kommer innlegget om ballet vårt som var for typ to uker siden. Var først på preparty til ei venninne før vi stakk til Darling Harbour der vi gikk ombord på partybåten. Var en helt syk kveld med dansing, prating og mingling, og jeg ble kjent med så utrolig mange nye mennesker! 

  Kameraet mitt gikk på rundgang, så det ble tatt helt villt mye bilder. Derfor legger jeg ut et utvalg av utvalget av utvalget av bilder, så får de tale for seg.

  Ingen drar på skole dagen det er Social, så stakk tidlig til Danielle med en gjeng jenter for å fikse oss klare for kvelden. Lånte også kjole til Danielle da! Veldig sommerlig og søt.

  Claire og Nicole på preparty til Danielle. Mora til Danielle hadde laga helt villt god mat..


  Yummey

  Danielle 

  Foreigner i Sydney

  Hele gjengeeen 

  Danica og meg! 


  Azra, Carley, Danielle, Eva og Claireee

  Meg, Ruby og Claire


  Hahaha, aldri møtt en så syk dude som han duden til høyre. Han er typen til Ruby, og Ruby er liksom så sykt zen og avslappa. Men denne karen er så sinnsykt stikk motsatt at det er bare til å le av! Ett ord; ADHD. 

  På dekk!

  Poledancing yeah


  Andrea og Danica

  Zoe og Saane

  Blåste helt greit og vugga en smule, så var litt redd for å falle over bord der en periode.

  Luna Park by night!


  Vet ikke hvem disse karene er, men hyggelige folk var de


  HAHAHAHA

  Danica og kjæresten

  Linh og meg! Nåws  Meg og Claire

  Etter å ha cruisa rundt havna i et par/tre/fire timer, så tok vi turen tilbake til Danielle's for afterparty! Hadde det veldig artig, og endte med en sen kveld. Men ja, fikk meg som sagt mange nye venner og skapte mange minner:-D Litt av en opplevelse.

   

 • Bondiii!

  • 05.10.2011
  • (10)


  Har hatt en helt herlig dag sammen med Krissy  Krissy er det mest fantastiske vesenet jeg har blitt kjent med her nede. Jeg ler virkelig masse og ekte når jeg er sammen med henne. Jeg prater med henne om alt og ingenting som om hun har vært venninna mi for alltid. Dessuten er vi veldig like på mange måter, og liker å gjøre de samme tingene. Hun er så herlig, og det er så herlig å ha ei som henne her. Det triste er, er at på fredag drar hun til Frankrike i to og en halv måned på en slags utveksling! Kommer til å savne henne veldig, veldig. 

  Uuuuuansett, hang litt hjemme i mansionen hennes før vi stakk til Bondi Junction for å shoppe litt, før vi stakk ned til Bondi Beach for å henge og ta bilder og spise lunsj!  Selvfølgelig hoppebilde med beachen i bakgrunnen!

  Bestemte oss tvert for å kjøpe denne leiligheten! Hadde jo ikke vært feil å skaffa seg surfejobb eller lifesaver jobb nedpå Bondi? (Må eventuelt bare lære seg å surfe og redde litt liv først)

  Å komme ned til sjøen, er som å komme til en annen verden.. Det er helt mirakuløst hvor pene alle menn plutselig blir herregud.

  Trives!

  Lunsj/frokost!

  Definitivt gourmet

  Med våre fantastiske, artistiske egenskaper smekka vi selvfølgelig opp et par tegninger som de med glede skulle henge opp på veggen sin.

  ooomg

  Kunne lett bare sittet med utsikta der for alltid


  Lekent med naken surfer i bakgrunnen her..
  Hjerteeee

   

  Ellers idag har jeg hatt kvalitetstid med meg selv og mine norske magasiner aaah! Vertsmor tok meg også med på en liten kveldstur til Broadway for å vise meg Sydney University. Fantastisk fint og fantastisk stort. Lignet egentlig fryktelig på Galtvort.. Artig å leke litt med tanken på å studere der. NEIDA MAMMA!!!!! Men ja, hadde vært fett liksom.

   
 • hits