Fride Dimmen Stokke - ♥
Forside Add me Instagram

STUCK IN A DAYDREAM

 • 23.09.2012
 • (11)
Jeg bare drømmer meg bort hele tiden, jeg. 

 • Style is a simple way of saying complicated things.

  • 21.09.2012
  • (0)
 • Pakke i posteeen!

  • 18.09.2012
  • (9)


  Ååå, tror smilet mitt gikk fra øre til øre da jeg åpna postkassa etter skolen idag! Skjønte med en gang hva som lå der og venta på meg. Stupa rett inn døra og reiv opp pakken med en gang! Ååh, fikk sånn god følelse inni meg.

  Søte Ms. Mak!

  Seeee så fin den er da! Føler meg skikkelig som ei Burwood Girl igjen. Kjenner veldig hvor mye jeg faktisk savner skolen, lærerne og verdens fineste venner.

  Her er forresten et bilde av verdens beste jenter! Var på vår første road trip til Trondheim i helga. Vi hadde det SÅ artig! 

  Ohlala, nam

  Lørdagen ble viet til latter, dansing og mye sprell til langt på natt!

  <3

  FOR en gjeng! FOR noen fantastiske mennesker jeg har rundt meg.


  Og nå er det søren ikke lenge til høstferie. Hjertet mitt hopper bare ved tanken på Boston! Jippiii.

 • Life back homeee

  • 13.09.2012
  • (8)


  Ja, jeg vet... Jeg er kjempedårlig til å blogge. Jeg orker liksom ikke. Jeg orker liksom ikke noe om dagene. Jeg er kjempelei skole allerede. Kjempelei av å bo i Kristiansund. Sitter og teller ned dagene til jeg reiser til Boston for å besøke Marcus. Gleder meg sånn, herreguuud! Det er liksom det eneste som holder meg gående om dagene. Og så gleder jeg meg sånn til å bare være ferdig med hele skolestyret. Jeg føler liksom at jeg bærer mange, mange kilo på skuldrene mine som ikke blir løftet bort før skolen er over. Jeg gleder meg sånn til å være fri.

  Åååh! Sender masse bildemeldinger med vennene mine i Aussieland. Fikk dette herlige bildet fra min English class. Søte miss sa hun savna meg.

  Og her er den tomme plassen min:(

  Her er de tre jeg drev dank med på bakerste rad! Fineste folka.

  Hjerteee

  Her er forresten meg etter en sleepover hos min Ann. Dette er dagens outfit hver dag.
  GOOD TIMES. HOLYYYYYYY

  Ma chérie

  Veldig vanskelig å leve uten denne jenta. Hun var bestevenn og som en mamma for meg i Sydney. Hjalp meg og støtta meg gjennom alt.

  Jippiiiiii! Søteste brevet i posten <3


  Veeeerdens fineste skoledagbok! 

  Verdens mest forvirra kjemikid. Søker privatlærer som er god i buffere, titrering og sånt..

  Her i kristiansund har vi både Tahitifestival og Maroccofestival, og her var vi på konsert med Dance With a Stranger på Maroccofestivalen. Pappaen til min Sigrid er jo selveste Frode Alnæs. Stilig ey?!

  Jippiiii! Mer brev i posten <3 Kjempelykke i hverdagen min.

  Baaaaah jaaaaa love it

  Her om dagen skulle vi gjøre et forsøk som sa "Fare: minimal" Allikevel drusa vi på med vernebriller og ekte Einstein-frakk! Følte oss som ekte kjemikere.

  Var også og så på Donna-Bacalao med mamma! Det er en uteforestilling helt nede ved havet her i Kristiansund. Superbra og fint! Veldig talenfulle sangere og dansere. Dette er noe byen min virkelig kan være stolt av.

  Jeg og Sigrid lagde supersunne pannekaker med proteinpulver og mandelmel. Sataaan så gode de var!

  Sov godt alle søte! Jeg vil bare si at jeg setter kjempepris på alle som orker å stikke innom bloggen min om dagene. Jeg beklager at jeg har vært skikkelig sløv og oppdatert lite. Men som dere kanskje skjønner, så har jeg rett og slett vært litt der nede og hatt lite motivasjon. Men jeg håper og tror at bloggingen skal bli bedre nå! Allikevel legger dere igjen fine kommentarer og er så fine og gode alle sammen! Tusen takk <3 Det hjelper veldig på humøret.  Og imorgen stikker jeg og en liten gjeng på roadtrip til Trondheim. Åååh, så morsomt det skal bli! Først skal vi sove over ei natt på hytta til verdens beste Serina på Oppdal før vi setter kursen mot Trondheim og "House of Karma"! Dette skal bli ei syk helg!

   
 • hits