Fride Dimmen Stokke - ♥
Forside Add me Instagram

HOME SWEET HOME + bildedryss

 • 30.09.2011
 • (5)


Da var man omsider kommet hjem etter en ukes roadtrip ute i Australias bush og outback! Starta ferden fra Sydney sist fredag, tok turen opp til Leura og Blue Mountains, stoppa i flere små byer og attraksjoner før vi ankom Coonamble og Riverside Caravan Park! Her campa vi med en hel gjeng Sydneyfolk. Starta kvelden med en ekte australsk barbie før vi fortsatte med kveldskos rundt bålet med ukulele, gitar og synging. Ikke det at jeg skal skryte på meg noen av delene men..

Avslutta denne helt utrolige uka på en mansion i Glen Davis som blir omtalt som Australias Grand Canyon. Det var treretters middag og rett og slett bare helt utrolig fint.


Leura! Et lite og idyllisk sted ikke så altfor langt unna Sydney


Meg og vertsfar

Dette er da Blue Mountains som er en enorm turistattraksjon. Skjønte ikke helt greia jeg da, og syntes egentlig det så mest ut som Norge..


Meg og vertsmor


Og se her ja! Her nærmer man seg outback

Tørt

Her tilbringte vi altså de første par dagene

My crib!

And this is where the magic happens!

Say no more..

Fellesdusj og dass da.. Fikk krampetrekninger hver gang jeg nærmet meg. Foretrakk heller å leke fuss med sprengt blære et par dager.
Stakk på en liten roadtrip med vertsmor og bror for å sjekke ut the aussie outback en av dagene! Gikk selvfølgelig tom for bensin midt ute i en ødeforlatt by.. Kunne vært som tatt rett ut fra en skrekkfilm. Måtte ringe en mate som kunne komme for å fylle tanken vår med en av disse moderne pumpene.Ikke nok med at vi går tom for bensin, men en haug eller flokk whatever med kuer eller kyr whatever okkuperer selvfølgelig veien, så det ikke er muligheter for å komme seg forbi..


Smekka selvfølgelig opp barbies flere av kveldene!

Vertsbror og ponni


Klar for bush walk!


Om du ser godt nok, så ser du x antall emus der i bakgrunnen.

LIZARD

Søte damer!

Spiste selvfølgelig lunch i slangeparadis da.. Vertsmor bare "chill fride det er ingen slanger her" og jeg tok meg friheten å spørre turguiden om det var slanger her "ja, her er det masse slanger! så nettopp en svømme forbi i elva her!" jeg bare "hehe great mate! =))"


Trivsel.. :)Nåws! Søte kenguruen


Black swans!Vertsbror med sin berømte monster burger. Dette her er forresten i Lightning Ridge som er like ved grensen til Queensland! Stedet er liksom kjent for disse gruvene der folk graver etter opals, sånn harry diamantopplegg.Reisefølget mitt!


Slik så altså de fleste stedene ut oppe i Lightning Ridge. Et sykt sted! Var som tatt rett ut ifra en film. Møtte utrolige mange syke mennesker. 

Nedi en av disse gruvene da. Dette var vel mer eller mindre det siste bildet jeg tok før batteriet på kameraet mitt døde.. Vertsmor har 4214124 flere bilder, men deee får jeg smekke opp senere.

Her trivdes jeg best. Supervarm kilde! Skal tydeligvis være godt for kropp og sjel.

Her er den lille hytta mi som jeg bodde i mens vi var i Lightning Ridge! SøtDette er campingplassen, Lorne Station, som vi bodde på. Dette var etter siste natta. Det regna og det tordna og det lyna så forbanna kraftig at jeg var relativt sikker på å dø.. Aldri opplevd makan! Farlig å være nær Queensland merker jeg.. Ble selvfølgelig flom på veiene etter denne natta, så jeg var sikker på at jeg var stuck på denne helvettes campingplassen i flere uker. Men heldigvis har vi en enorm kassabil som surfa oss gjennom vannet! Greide omsider å komme oss avgårde, men greide selvfølgelig å miste bildøra.. Greide på ett eller annet mirakuløst vis å komme oss til vårt siste stopp Glen Davis allikevel.


FANTASTISK! Etter å ha tilbringt ei uke i campingvogn og campinghytter var dette akkurat hva jeg trengte.


Her var det rett og slett total avslapning med deilig mat og internett!Kort sagt, så har jeg opplevd så utrolig mye og det har virkelig vært en utrolig spesiell opplevelse! Jeg har møtt alle disse utrolig spesielle menneskene som man møter i Australias outback, jeg har vært på utallige bush walks, jeg har opplevd flom og lynnedslag, kenguruer, slanger, wombater og emus på nært hold osv osv! Syke, syke aussieopplevelser. Men nå er det helt fantastisk å være hjemme i herlige Sydney.

 

 

 • Nattbad i Lightning Ridge!

  • 27.09.2011
  • (4)


  Da nærmer klokka seg elleve her og vi har akkurat kommet inn dørene. Har vært på farten ute i outbacken i hele dag. Er på et sted som heter Lightning Ridge, og dette er rett og slett definisjonen på Australias outback!! Jeg skulle faktisk ha filma menneskene her når de prater... Det er så latterlig mye slang inne i bildet at jeg på et punkt måtte trekke meg ut av samtalen på grunn av lættis.
  Brukte typ fire timer av dagen idag på en retard sightseeingbuss. Svetta dritten av meg og gadd egentlig ikke få med meg en dritt. Var nedi gruver, kikka på diamanter, kikka på kirker, slott og gudene vet hva..

  Da ligger jeg som et slakt på senga etter en utrolig avslappende kveld! Etter middag og en time rundt bålet med andre campere, tok vi turen til en varm kilde typ fem mins unna. Herregud så fantastisk det var.. Var 40 grader i vannet, så hadde egentlig mest lyst å ligge der for alltid (selv om jeg følte meg relativt kokt etter en stund).
  Gleder meg til å vise dere bilder herfra, selv om det aldri i verden veier opp for hvordan det virkelig er. Jeg føler meg så Aussie!

 • Kangaroos and emus

  • 25.09.2011
  • (2)


  Hola fra bushen igjen da!
  Dette har vel forsåvidt vært den lengste helga i hele mitt liv. Kor, musikere, campingvogn, bush og outback. Så langt utenfor mine interesser som overhodet mulig. Men altså, jeg er her for å oppleve mest mulig, og dette gjør meg en opplevelse rikere!

  Her er vi da en liten gjeng utenfor galleriet. Galleri ja, nok en ting jeg er stormende interessert i!
  Om ikke annet, så dro jeg, mum og bror på roadtrip idag. Kjørte rundt i tidenes tørreste landskap. Så både kenguruer, strutser og x antall merkelige dyr.
  Imorgen drar vi videre uti outbacken og blir borte til fredag heh. Skal ligge på hotell da, så ber til gud og allah og alle om at det ser relativt ok ut.

 • Roadtrip da

  • 23.09.2011
  • (1)


  Jaha, da sitter jeg altså mutters alene inni ei relativt ufin campingvogn midt i sentrum av Australias outback/bush/whatever og svetter som en gris. Kom slentrende inn dørene etter Social klokka 02.30 igår, og vekkerklokka ringte ikke senere enn 06.00.. Jeeeeez opplagt idag, dere!
  Social var forresten feeett. Ble tatt 1000000 bilder, så kommer eget innlegg når jeg ikke sitter her i bushen og mobilblogger.
  Med det, så takker jeg for meg. Dere hører nok fra meg igjen imorgen om jeg ikke er oppspist av et eller annet australsk monsterinnsekt, krokodille, slange eller lignende. Savner storbyen allerede merker jeg.

  Say no more, mates..!

 • YEAH HAIR BABYYYY

  • 21.09.2011
  • (3)


  Heisann, dere!

  Nok en gang dårlig blogging fra min sin side, men jeg har rett og slett bedre ting å ta meg til om dagene. 

  I det siste har jeg blant annet hengt i byen med gode venner, hengt ved bassenget med venner, vært på stranda, vært til frisøren og også gjort diverse aktiviteter med familien! Har også chillan max på skolen da. Sykt greit å være utvekslingsstudent! Og imorgen er det endelig duket for Sociaaaal som skal holdes her: http://aocruises.com.au/our-boats/mv-lady-rose. Ser det ikke fantastisk ut? Jeg gleder meg ihvertfall villt! 

  Nina og Leah! Leah er også utvekslingsstudent, fra Tyskland


  Eryyyn! Er hun ikke skjønn?  Eryn og Tess! Herlige piker.  Wiiiiii  Prinsessehår etter jeg var til frisøren idag. Plana er at krøllene skal bli til bølger til imorgen da... Kjenner jeg håret mitt rett, så er det nok stritt som pokkers når jeg slenger meg selv ut av senga imorgen tidlig. Stripa og klipte håret også. Ser det kanskje en smule dårlig på bildet her, meeen det kommer bedre bilder soonish.  Imorgen drar ingen på skolen på grunn av Social! Preparty starter klokka fire, så da er det ikke tid for skoletull. Fredagen er det også dropping av skole fordi alle er trøtte og slitne etter Social. Heldige meg må uansett opp klokka 0600 sharp for da reiser hele familien til en festival ute i outbacken! Skal altså være der i sånn typ en uke, så det kan jo bli.... interessant. Så da blir det mobilblogg! 

   
 • Pretty Little Liars

  • 14.09.2011
  • (5)


  Slik ser nemlig mine skoledager ut! Alle har eksamener, og her sitter jeg benket ved pulten og ser Pretty Little Liars dag inn og dag ut. Klager ikke jeg altså.

  Aaaaah! Det er virkelig så jentete og fantastisk. 

   
 • Helga mi i bilder!

  • 12.09.2011
  • (4)


  Etter å ha vist Elise den lokale sjokoladebutikken (som definitivt falt i smak hihi) bar det avsted til lillebrors konsert i en av parkene her omkring. Ble litt for mye jazz og korps for meg og søskenbarn, så vi stakk heller til ei indisk sjappe og kjøpte oss en heidundrende god chicken tikka wrapting! Fantastisk.

   

  Lørdag var det sightseeing, marked og Bondi med en flott gjeng! Meg, søskenbarn, Anniebestis og hennes vertssøster. Ann Hege fant denne snasne, lille saken over her for meg. Meg med denne på fest kunne jo ikke blitt annet en helmaks?  Luna Paaark


  Fantastisk som alltid å se igjen norske bestiser! Selvfølgelig trist når de drar, men godt å vite at det ikke er lenge til neste gang jeg ser dem hihi.  Avslutter med været jeg kan vente meg framover!! Herregud, endelig skal jeg svette. 

   
 • Vogue Fashion's Night Out og STARSTRUCK!!

  • 09.09.2011
  • (0)


  Torsdag streika alle skolene, så da nølte jeg ikke med å dra på stranda med noen venner! Gradestokken nådde vel såvidt 12 grader, men bada gjorde de... Personlig satt jeg med ullgenser og skjerf. Nordmannen sin det!

  Straks jeg hadde kommet hjem banka det på døra. Og der sto mitt kjæreste kjære søskenbarn. Kasta meg lett rundt halsen på henne, og det var nok en herlig gjensynsglede i livet mitt   Kasta på oss noe klær og tok turen ned til byen! Spiste på en bedre thairestaurant (som vanlig) før vi fikk shoppa fra oss litt. Lager et eget innlegg i løpet av helga av innkjøpene, jeg. Men ja, ser dere han idioten i bakgrunnen av dette bildet over? Han hadde vært i Norge og ble selvfølgelig superivrig.. Babla om alt fra brunost til snowboarding. Ikke snakk om at vi skulle få spise i fred. Var seriøst utsulta, så hadde faktisk lyst til å slå inn trynet hans. Avlsutta selvfølgelig hele middagen med at han skrev mailen sin og nummeret sitt på regninga slik at jeg kunne ringe han når jeg ville surfe. Jeg bare "Yeaaaah sure mate..=)))"  


  Naaam


  Midt i sentrum var det Vogue Fashion's Night Out som foregikk. Var seriøst modeller og fintkledde folk med champagne i glassene overalt. Og der gikk vi i harryklærne våre.. Flott dag å velge å være supercasual i klesveien på!   Cupcakes sa du.   Heeeeelt ok pen ung mann 

   

  Var jo pina meg Live Masterchef ute! Fikk jo helt sammenbrudd da jeg så det var mannen i mitt liv som var der. Da jeg først kom til Australia var det Masterchef på skjermen hver kveld, og eneste grunnen til at jeg satt benka foran skjermen var nettopp denne mannen; Hayden Quinn! Ble så vippa av pinnen at jeg nærmest svimte av.  Meg og mannen i livet mitt. Han er Lifesaver på Bondi også. Spørs om jeg ikke skal drukne meg selv i sommer.. 


  Følte det passa bra å snike inn tre av dagens blinkskudd her! Fotografen er selvfølgelig mitt kjære søskenbarn.
  Hjerteeee


  Sint
  Pene mannen

  Avslutter med et bilde av min kjære på kino! Så filmen The Help. Heeelt fantastisk film jeg anbefaler på det sterkeste. Rørende og fin og alt på en gang. Elska den!

  Resten av helga skal vi fortsette å nyte, så kommer det sikkert et innlegg eller to igjen i løpet av helga. Taaalks 

   
 • Sol og varme!

  • 06.09.2011
  • (3)


  Gidday mates!

  Dagene går nå egentlig med til å hoste, snufse og tørke snørr. Derfor har vertsmor bestemt at jeg skal holde meg hjemme resten av uka. Har fått en forbanna kraftig forkjølelse som aldri vil slippe taket nemlig. Kanskje ikke tidenes sjakktrekk fra min sin side å starte gårsdagen med en joggetur i varmen heller..  Halsen tok vel mer eller mindre knekken på meg da jeg kom hjem. Kasta av meg klærne og sovna ved bassenget etterpå! Helt fantastisk følelse å faktisk bo på et sted med sydenvarme. 

   Eeeendelig er våren her, noe som betyr at sommeren er like rundt hjørnet! 


  Lå langflat og sola meg da denne lille krabaten kom rett foran snuten på meg. Skvatt litt. 

   

  Skal ærlig innrømme at det er relativt kjedelig at alle vennene mine har eksamener i to uker framover.. De stresser ræva av seg og beveger seg ikke ut av hus, noe som betyr at jeg må læxe i sola for meg selv. MEN på torsdag!!! DA kommer verdens beste Elise på besøk♥ Gleder meg sånn til å se igjen mitt kjæreste søskenbarn og beste venn.

   

 • Hei fra Australia

  • 02.09.2011
  • (4)


  Lot være å dra på skolen i dag for å henge med vertssøster på hennes siste dag i Sydney! Hang for det meste i Newtown og bare chilla. Har forsåvidt ikke en drit å gjøre på skolen uansett, ettersom jeg ikke har noen eksamener. Jeg bare ler av dem mens de stresser ræva av seg. Ahhh love life, mates!!!


  Bestevenner i Sydney hjerteee  Dette er da hva jeg har å deale med for å komme meg hjem fra byen.. Dette er bussruta fra EN av gatene i Sydney sentrum. Latterlig faktisk.   Bare smekker inn det første bildet som ble tatt av meg og beste da hun kom til Sydney for første gang!  Verdens herligste Danielle  Fiiine piker  Dere norske mennesker som aldri har drukket Boost har virkelig gått glipp av noe. Sånn seriøøøst.   Schoooool • hits