Fride Dimmen Stokke - ♥
Forside Add me Instagram

Herlige Sydney

 • 31.08.2011
 • (6)Weheartit

 
 • Farewell Australia, hello Spain

  • 29.08.2011
  • (2)


  Igår tok vi farvel med min kjære vertssøster som drar til Spania om ei lita uke! Det blir veldig rart å være her uten henne. Hun drar altså til Spania og blir der i fem måneder, så jeg er her fortsatt når hun kommer tilbake! Kommer faktisk til å savne henne veldig. 

  Det kom altså en haug med venner, familie, naboer og bekjente over for å spise tapas, bade i bassenget, kanoe? i elva og danse til spanske rytmer. Folket begynte å strømme på allerede i tolvtida og ble til langt utpå ettermiddagen. Utrolig herlig dag!

  Meg og Sam!

   

  Hector, meg og vertsbror

   

  Var nok mat da kan man si! Tapas, kaker og punsj. Hver og en av gjestene fikk beskjed om å ta med seg en tapasrett hver, så det ble mye god mat til slutt.

  Host mum og host dad 


  Tre søte piker

  Bassenget var oppvarma, så folk lå egentlig mer eller mindre og duppa der hele dagen. Må si jeg gleder meg til sommeren. Fare for at bassenget blir mitt nye soverom. Skjønner virkelig ikke hvordan jeg skal overleve nettene når det er 40 grader ute.. Går det i det hele tatt an å sove når hele soverommet er omgjort til sauna?! Men nå har jeg gått rundt å klaga på kulden, så er vel tilpass for meg..

   

  Vertsmor holdt også en søt liten tale

   

  Meg med verdens herligste sis 


  Australian canoeing på min nærmeste nabo, Cooks River.
  Fiiin gjeng
  Krissy og Hector
  Og moooi


  Flinke fotografsis  Her har dere meg og min nye hobby! Neida, men jeg skulle faktisk virkelig ønske jeg kunne å skate. Utrolig mange jenter som driver med skating her, så spørs om jeg ikke skal lære meg jeg også.

  Senere på kvelden kom områderepresentanten min innom og plukka meg opp. Vi stakk til Newtown på café for å prate om alt og ingenting. Hun er ei ung lita ei som var på utveksling selv for noen år tilbake. Hun er utrolig hyggelig og lett å prate med! Vi ble vandrende rundt omkring Newtown for å kikke på alle syke menneskene, butikkene og stedene før hun kjørte meg hjem. Vi ble enige om å møtes igjen snart!

  Alt i alt, så har jeg som sagt hatt en herlig dag. Håper også alle dere kjære der hjemme har det bra! Må få sagt at jeg savner dere masse, masse 

   
 • LIVET ER BEST

  • 28.08.2011
  • (4)


  Hadde det så bra igår at hjelp. Stressa meg ihjel på morraskvisten før jeg fikk kasta meg ut døra og sniki meg på en buss. Satt der og trippa, dunka norsk musikk og gleda meg fryktelig til gjensynsglede!

  Møtte min vakre sjelevenn, vertsøsstra hennes og en kompis av dem som på et kjøpesenter i byen. Jeg og Annie traska vel egentlig i bakgrunn etter vertssøstra og kompisen. Var meget godt å prate og le, og ikke minst legge plaaaner! Dere skal få høre mer om planene når de nærmer seg. Kan røpe at jeg er villt exciteeeed. 

  '

  Hjerteee!

   

  Etter vi hadde vandra rundt i byen tok vi turen nedover mot Bondi og stoppa på Paddington Markets. Heeerlig. 

   

  Kjøpte oss tidenes smoothie mens vi venta på solstrålen vår, Serina!   Viktig å væe tusist å ta bilde av seg selv med markedet i bakgrunnen.

   

  GJENSYNSGLEDE!!! 


  Kasta fra meg veska og sprang alt jeg hadde i det jeg så vakre Serinami. Kasta meg rundt halsen på henne som i et ekte filmøyeblikk hahaaa. Det var nok akkurat det det som ut som for menneskene rundt også tenker jeg! Sto der lenge tre sammen og bare smila og flira og klemte på hverandre! 

  Kosemoseoverdose da.


  Vertssøstra til Ann Hege, Ellie, og Serina
  Fine, fine gjengen!  Oss tre i Sydneeey


  Greier ikke helt å forstå at jeg faktisk bor her nå. Jeg skal faktisk bo i Sydney et år! Vet ikke helt når jeg skal bli vant til den tanken.. Elsker vel og merke tanken på det da!


  Ble en trist avskjed med Serina, men vi ble enige om at det ikke blir lenge til neste gang! Hennes herlige vertsfar inviterte oss på besøk nååår som helst.

  Jeg, Ann Hege og Ellie tok turen til Bondi Junction. Stakk først en snartur hjem til bestemora deres før det bar rett av sted på kino! Latterlig størrelse på kinoene her. Var liksom ikke Caroline Kino.. Og setene er jo som tidenes godstol. Ingen tvil om at det er trivsel i kinosetet! 

  Leken størrelse på vår frozen soda også kan man si! Filmen vi så var Friends with benefits forresten. Helt heeerlig film. Virkelig verdt å se om du er som meg og liker en ekte romantisk komedie.


  Voheeei. Sushitrain! Yuuum.

  Tok farvel med min kjære før jeg satte snuten hjemover etter en helt herlig dag. Avskjeden ble heldigvis ikke altfot trist ettersom vi ser hverandre igjen om to uker!

   

  Dette er hva jeg kommer hjem til! Nattbaaad!! Bassenget er nemlig oppvarmet, så her er det bare å bade i vei:-D

 • Hvordan har jeg det?

  • 27.08.2011
  • (0)


  Hallå!

  Beklager lite blogging, men dagene flyr avsted og jeg har lite tid til PC og blogg. Det er stort sett noe på gang hele tiden! Men tenkte bare å komme innom for å si at jeg har det veldig bra her nede! Våren er nå også på vei, så været er heeerlig.

  Jeg ser virkelig fram til skoleferie da. Alle jentene på skolen stresser ræva av seg på grunn av preliminaries, altså ei og ei halv uke med prøver i hvert av fagene. Jeg har egentlig null peiling på om jeg er nødt til å gjennomføre dem.. Spiller vel egentlig ingen rolle uansett! Sinnsykt greit for min del. Flere av vennene mine har nå også kjørt opp, og de har store planer om å ta meg med på alt Sydney har å by på. Jeg merker jeg er utålmodig da. Jeg vil oppleve alt på en gang! Men alt må altså skje etter preliminaries som finner sted om to uker.. Etter dette blir det altså Social, som er ballet deres! Det befinner seg altså på en båt, og jeg tror nok det kommer til å bli farlig folksomt og ikke minst morsomt. Verdt å nevne at jeg må stå opp typ 0600 dagen etter.. Da fyker nemlig jeg og vertsfamilien avsted til en festival!

   

   
  Det er også bestemt at jeg skal ta turen opp til Queensland for å besøke mitt kjæreste søskenbarn! Tidspunkt er ikke bestemt enda, men jeg ser veldig fram til det  

  Har også prata med mamma og vertsmor når det kan passe at min norske familie kan komme nedover. Det ser ut til at Januar er måneden som passer best! Iiiih.


   

  Idag gjenforenes jeg med mine herligste!!! Ann Hege fyker jo opp til Sydney støtt og stadig, så det er ikke så altfor lenge siden jeg har sett henne hihi. Men det skal bli suuuupergodt å få klemt på mine beste, norske kosebamser uansett! Og det er jo 54125421 år siden jeg har sett min herligste Serina. ♥ Jeg savner henne veldig.
   

 • Nye kjæledyr i hus!

  • 22.08.2011
  • (6)


  Vertsfar kom altså hjem med fire stick insects her om dagen! To mannfolk og to kvinnfolk. Røktes at dyrene kan få typ 321421421 unger, så dette kan bli saker, dere!


  Mannedyret  Dette er Klara! Hun er jenta mi.  Meg som knytter bånd med pinnedyret mitt. Akkurat like cuddly som en hundevalp..!  Er hun ikke søt?

   
 • Photoshoot i Sydneys gater

  • 21.08.2011
  • (10)  Jeg, sis og bro dro til byen idag for å handle inn litt gaver til vertsfamilien til sis! Endte opp med å ta en hel haug med bilder. Så da tenkte jeg at jeg bare kunne dele dem med dere.
  Sis er rett og slett helt utrolig flink og kreativ når det kommer til fotografi! Blir helt imponert jeg. 
 • CAAAMP OG BILDEDRYSS

  • 19.08.2011
  • (5)


  Da har jeg akkurat kommet hjem fra sykeste, morsomste og mest opplevelsesrike campen noensinne. Jeg har hatt det så gøy at herreguuud! Klokka 0700 søndags morgen bar det avsted til Jindabyne, som er et lite og øde sted ca, sju timer med buss fra mitt elskede Sydney. Vi kjørte gjennom både bush og ørken, noe som var fryktelig gøy for en turist som meg. Over alt så jeg kenguruer, wombater og flere andre diverse dyr. Verdt å nevne at det første jeg ser av ville kenguruer og wombater er skvisa utgaver av dem i veikanten..

  Livlig på bussen!

   

  Stoppa for lunsj midt ute i ødemarka et sted, og kom over dette! Norge hjerte da, dere

  Meg og Danica

   

  Zoe! 

   

  Herlige Claire! Fantastisk vesen

   

  Uansett, mates! Da vi omider var framme tok vi sakene våre inn i hyttene, leide skiutstyr og hilste på den andre skolen vi skulle henge med. North Sydney Boys High School var skolen som var plassert sammen med oss denne uka! Det tok av for å si det mildt.. Kan i korte trekk nevne at jeg ble behandlet som en prinsesse under hele turen, fikk kjærlighetsbrev og dikt, ble fridd til og fikk til og med en sang skrevet til meg! Visste egentlig ikke om jeg skulle le eller grine. Var veldig sjarmerende da, men skremmende.

  Mat gett! Bodde åtte jenter på rom sammen, og dette var det vi levde på. Trivsel!


   

  Utsikten fra hytta! Søte kenguruene. 

  Første dagen i skibakken var litt epic fail.. Hadde lessons med en coach, og vi kunne velge nybegynner, viderekommer eller advanced skiing. Satte jo meg selv i nybegynner gruppa ettersom jeg er en anti-skier og kun har stått på slalom noen få ganger. Viste seg da at i denne gruppa lærte man hvordan man tar på seg skiene og hvordan man står oppreist med ski på bena.... Kan si det sånn da at jeg gikk rett fra nybegynner til advanced. Her i aussieland blir jeg kalt pro. Digg! 

  Skicoachen min var en ung kjekkas som hadde bodd i Norge et halvt år. Han hadde også bodd på Oppdal ei stund. Var veldig artig å prate med han, så fant fort tonen!

  Meg og Andrea!

  Veldig fin gjeng vil jeg faktisk tørre å påstå


  Var veeeldig fint vær de første dagene, så jobba for det meste med brunfargen framfor å stå på slalom. 

   

  Danica  Var aktiviteter hver kveld. Kom springende inn dørene etter skibakken klokka fem, kasta oss i dusjen, kom oss ned til middag klokka seks og styra med blant annet disco, filmkveld, quiz night og marked på kveldstid!

  Denne søte karen med neglelakk og ansiktsmaling er det snilleste mennesket jeg har møtt i hele mitt liv

  Her var det om og gjort å renske en pakke Vegemite. Kjente oppkastet i halsen bare av å se på..

  Fornøyd vinner

  Og veldig fornøyd meg som er veldig fornøyd med skoene mine

   

  Og et stk veldig fornøyd kakemonster. Jenta der har et hjerte av gull. Har ikke møtt på makan til jente som tar så vare på menneskene rundt seg som hun der!

  Meg og Claire

   

  Søte lærere


  Jindabynefotografmann tok bilder av oss!

  THA BOSS. Har ikke ord

  Legg også merke til tha boss foran til venstre i dette bildet. Jeg flirer meg ihjel. 

  Her er forrsten meg som er ute og leker meg med kenguruene!


  Og gutta med avskjedsbilde
  Nei, altså. Turen var virkelig minnerik og fantastisk. Jeg er så evig glad for at jeg fikk muligheten til å dra på denne campen. Jeg har fått meg x antall nye venner, og jeg har kommet mye nærmere resten jentene som jeg henger med til vanlig! 

  Mitt tips til framtidige utvekslingsstudenter er at dere må gripe alle sjanser dere har til å være med på sosiale sammenkomster som dette! Det hjelper veldig på humøret og du får mange nye venner som hjelper deg å føle deg som en del av gjengen.

   
 • Fineste helga i verden

  • 13.08.2011
  • (8)


  Heeeej allihopa

  Sa du fantastisk helg? Jaaaa. 

  Fredagen tok jeg toget rett fra skolen til byen. Utålmodig, rastløs, spent og kald vandra jeg rundt omkring i en time i håp om at bussen fra Canberra snart skulle komme. Omsider satte jeg meg ned på busstoppet, glodde på alle syke menneskene som vandra forbi og venta. Etter ei tid som føltes som en evighet kom endelig bussen med verdens viktigste passasjer!


  Bestiiiiis ♥

  Etter ca. tre og en halv time på buss, så var endelig anniebestis framme hos meg! Det er så godt å tenke på at det ikke er lange avstanden mellom oss. Vertsforeldrene våre har sagt at vi kan dra til hverandre når som helst vi måtte ønske det. Det er så herlig å tenke på! 

  Etter å ha vandra rundt i byen en liten stund, fant vi oss en herlig thairestaurant. Spise nudler og catcha opp lit gossip! Evig godt å prate norsk igjen. Godt å virkelig få uttrykt seg på en skikkelig god og intern måte! Har savna det noe så fryktelig. 

  Skal si det ble lettere sagt enn gjort å komme seg hjem igjen da.. Brukte 4321432412 timer på å finne en forbanna buss som gikk til Earlwood. Skal legge ut bilde til dere senere med diverse bussruter! Gled dere. Det er ikke som å se bussrutene i ktown liksom...

  Var egentlig dødslitne og trøtte da vi omsider kom oss hjem i nitiden. Men idet vi kom inn døra bare det rett ut igjen! Tok turen til en kompis borti gata med noe folk. Hadde det veldig, veldig koselig.  Etter en superherlig fredagskveld bar det avsted på byen med anniebestis og hennes vertsøster på lørdagen. Verdt å nevne at jeg og min kjære ann spiste norske nøtter og BOKSTAVKJEKS ♥ til frokost. Yuuum.


  Vandra rundt blant alle shoppingstedene, harbour bridge og operahuset i flere timer.  Satte oss ned med en bedre juice og sushi roll etterhvert. Herregud, vil leve i Sydney med anniebestis for alltid. Det var bare så farlig godt å se igjen trynet hennes at hjelp! Har virkelig ikke ord. Blir heldigvis ikke lenge til jeg ser henne igjen da hihi.   Avslutter her med et bilde av meg selv da som vanlig. Imorgen drar jeg til Jindabyneee i min lekne bjørneonesie! Da blir det mest sannsynlig lite oppdateringer iløpet av denne uka, men det betyr at jeg kommer dobbelt så sterkt tilbake når jeg er hjemme igjen!

  Take care

    • Gratulerer med dagen, hjertet mitt.

  • 08.08.2011
  • (7)


  Idag har verdens vakreste, snilleste, skjønneste, herligste, livligste, mest omtenksomme, mest tillitsfulle, mest smilende jente bursdag. Jeg beskriver henne alltid som søstra mi og sjelevennen min, for det er akkurat det hun er. Hun kaller mammaen min for mamma2 og mammaen min kaller Ann Hege for datter2! Ann Hege er, og vi alltid være, en del av familien min og livet mitt. Jeg hadde ikke greid meg uten henne. Jeg hadde faktisk oppriktig talt ikke greid å leve uten henne. Vi ringes så og si hver dag her nede og prater og ler som alltid. Det varmer i hjertet mitt at du skal sove over hos meg på fredag, og at jeg får lov til å komme ned hos deg når jeg vil!!

  Ingen kan få meg til å le som henne. Ingen kan få meg til å føle meg mer hjemme. Jeg føler meg så trygg sammen med denne jenta. 

  Jeg skal ikke dra ut dette til å bli et eviglangt innlegg proppfullt med klisjeer, men det finnes ingen som Ann Hege. Du betyr hele verden for meg. Takk for at du er den du er. Husk at jeg alltid er ved din side. Husk at jeg alltid har en skulder du ka lene deg på. Husk at jeg alltid er her for deg, slik du alltid er der for meg.

  Jeg elsker deg ♥

   

  Fikk også verdens fineste overraskelse da jeg kom hjem idag! På senga mi lå denne enorme pakken fra Norgeeee! Jeg hoppa i taket og rev den opp i hui og hast.

   

  Nøtter, blader, bøker, bokstavkjeks, iste, knekkebrød, ullsokker og favorittgenseren min. Mammaen min kjenner meg altfor godt. Hjerteee!

   

  Hadde også en herlig søndag igår! Var blant annet på min første ordentlige joggetur. Helt herlig å jogge ved elven med den utsikten og alle lydene. Steike meg for et fugleliv det er her! Blir helt fasinert jeg. Herregud, nå høres jeg ut som en latterlig krysning av filosof og livssnyter. Men slikt har man tid tid mens sis jobber, dad er og har show, bror spiller minecraft og mum vasker og gjør andre moderlige saker! • Chocolate, coastal walk, friends

  • 06.08.2011
  • (16)  G'day mates!

  Starta denne nydelige sommerdagen, eller vinterdagen, med en liten tur på denne cafeen kalt Adora, eller handmade Adora chocolates. Det farlige med dette stedet er at det ligger noen få fattige meter fra huset mitt!


  Elven rett utenfor huset  All denne spisinga av sjokolade, timtam og gudene vet hva fucker opp hele mage- og tarmsystemet mitt da.. Kanskje ikke beste livsstilen og leve når man lider av melkeallergi.


  Livsfarlig sted. Livsfarlig.   Elsker å jogge og gå meg turer rundt her.  Nåw, se så koselig og fint vi har det!

   


  Etter å ha kjørt søster på jobb tok jeg, mum, bror og kusina deres turen til noen av strendene her nede! Sist tok vi turen til Bondi Beach, denne gangen gikk vi motsatt vei og havna på en utrolig fin strand som heter Cogee Beach. Denne stranden er mye mindre preget av turisme enn Bondi. Har på følelsen av at jeg kommer til å bo på strendene her i sommer.. Det er så utrolig fint å bare gå rundt og se på alt og alle. Alle shoppingbutikkene, restaurantene and so on, som ligger på rekke å rad rett ved stranden.
  Bror trengte å avkjøle seg han.  Lett fornøyd!  Fiiine Cogee!  En liten periode satt jeg for meg selv på noen trappetrinn nedpå stranden. Først når jeg setter meg ned merker jeg hvor kraftig folk faktisk glaner. Et øyeblikk var jeg faktisk nervøs for at disse to mennene i sentrum av dette bildet skulle kaste seg over meg og kidnappe meg for deretter å voldta meg.

   

  Litt senere på kvelden da søster var kommet hjem fra jobb dro vi til en gutt et par hus bortom! Dette var vel forsåvidt mitt første offisielle møte med gutter her nede. Veldig hyggelige folk! Vi kosa oss med grilling, musikk og photoshoot i parken. Verdt å nevne at politiet kom innom parken og joina oss der for et øyeblikk!  Navnet på han er er Eugene hvis jeg ikke husker helt feil! Han sang sine egne låter og spilte gitar for oss. Han er virkelig så utrolig flink og talentfull, så hvis det ikke blir noe stort av denne gutten, så skjønner jeg ingenting. Smelt sier jeg bare.


  

  Og ja.. Hadde mitt første møte med Vegemite hos en venninne igår. Tok nesten livet av meg selv etter et halvt bitt. Aldri smak Vegemite, folkens! Det er mitt gode råd til allmennheten idag. Fikk vertssøster til å smake på vanlig salt lakris da! Sånn vanlig salt lakris som IFA liksom. Hun kveltes seriøst. Hun døde nesten av salthet!! Hahah, flira meg ihjel. Trodde det fantes salt lakris down under også jeg, men nei, mangelvare på det gitt.

     
 • hits