Fride Dimmen Stokke - ♥
Forside Add me Instagram

THAILAND NESTE!

 • 29.07.2013
 • (11)


Her om dagen bestilte jeg meg spontantur til Thailand, jeg! Rekker såvidt å komme meg hjem fra Kos før jeg hiver meg avgårde igjen. Dette kommer virkelig til å bli den mest opplevelsesrike sommeren jeg har hatt noensinne. 


Åååh, tror og håper det kommer til å bli superfint og koselig!

 

 • European Bartender School update!

  • 20.07.2013
  • (6)


  Heisann, fine lesere!
  Nå begynner det å bli fryktelig lenge siden sist gitt, men tiden har virkelig bare flydd avgårde her nede. Jeg har det superfint. Jeg har det virkelig, virkelig fint. Sol, varme, bading, fliring, alkohol, gode venner og en masse følelser er ute og går her nede. Livsstilen er fin. Skolen er overraskende VANSKELIG da.. Om jeg står dette kurset, så blir jeg overrasket. Ligger nå fortsatt småfull i senga etter en altfor fuktig kveld ute på byen igår. Helgene består av beach parties, boat parties, pool parties og sist, men ikke minst, bargaten. Igår skjedde det altfor mye sykt. Jeg kommer med en litt mer oppbegående oppdatering litt senere, tror jeg. Om det er noe dere lurer på angående kurset eller Kos, så er det bare å spørre!

 • En liten Milano-guide!

  • 03.07.2013
  • (8)


  Til tross for at Milano er Italias nest største by, så virker den ikke veldig stor og det er veldig lett å komme seg rundt! Jeg og mamma kjøpte oss todagers-billetter på metroen og det anbefales på det sterkeste.

   
  Her hadde vi vært byen rundt for å finne et forbanna supermarked.. 

  Jeg kan starte med det som åpenbart er viktigst i Milano - nemlig shopping. Om du tar metroen til "Duomo" er du midt i hjertet av Milano. Her ligger også "Il Duomo" som er domkirken. Den er heeelt utrolig vakker. Det går ikke an å forstå at den er laget av menneskehender.. Dere må rett og slett dra dit å se den for å forstå hvor praktfull den er. Men tilbake til shoppingen! Herfra kan du altså komme deg til det meste av shoppingen. Du har shoppingsenterene Excelsior og La rinascente og kvartalene rundt omkring her finner du butikker! Du har blant annet gatene Via San Spirito, Via Della Spiga, Via Gesu og Via Montenapoleone. Beregn miiinst to-tre dager på å få med dere alt! Meeeen husk at flertallet av butikkene er merkebutikker, så det er ganske dyrt. Og menneskene er så vakre og fancy.. Det er virkelig helt latterlig. Når dere skal på shopping er det bare å kle seg opp i det stiligste dere har. I'm just saying: high heels and red lipstick.

   


  Mine favorittbydeler er uten tvil Brera og Navigli. De er begge veldig italienske med søte brosteinsgater og herlige italienske restauranter. Det er også en del shopping her! Navigli er vel mest kjent for kanalene som går gjennom gatene. Det er herlige båtbarer og båtrestauranter og broer over til neste gate! Det er fint. Hver kveld dro jeg og mamma til Navigli for drinker ettersom det er kjent for sitt natteliv. Det er virkelig helt utrolig koselig og fint der på kveldene!

     En ting det ble mye av var gåing. Ta med dere behagelige sko! Har aldri gått så mye i hele mitt liv, og jeg har gått ganske mye i livet mitt altså.. En fin gåtur er fra "Corso Como" til "Il Duomo". Det er ikke så fryktelig langt, men det tar vel typ en halvtimes tid. På denne turen får dere sett en hel masse søte caféer, italienske hus og liknende som gir deg den ordentlige italienske feelingen med mye lokalbefolkning og lite turister.  Her vil dere også møte på mye shopping på veien. 
   

  Og når det kommer til boplass, så bodde jeg og mamma på et hotell rett ved sentralstasjonen. Det anbefales på det sterkeste ettersom man da kan komme seg hvor enn man vil med metroen!

   

  Milano er kjærlighet. Man forelsker seg i atmosfæren, de flotte menneskene, maten, shoppingen og den fine, italienske arkitekturen. Allerede savner jeg alt ved Milano, og jeg skal tilbake allerede neste år!   

  Håper dette var til hjelp for dere som lurte, så er det bare å spørre om det er noe mer dere lurer på. Hjerteee.

   


 • Hvilken sminke bruker jeg?

  • 02.07.2013
  • (0)


  Har fått veldig mange spørsmål om hva slags sminke og liknende jeg bruker! Til tross for at jeg egentlig synes det er utrolig kleint og tafatt å lage slike innlegg, så kjører jeg på..!

  Tror speilrefleksen min har gått på en liten smell etter Milano så derfor får dette halvdårlige bildet duge enn så lenge..

  Anyways! Bruker vel og merke BB-cream fra Maybelline før alt dette stæsjet over her. Som dere kanskje ser, så bruker jeg ikke noe sånn kjempefancy og avanserte greier. Etter påføring av BB-cream tar jeg på concealer fra Clinique i fargen "Medium Petal" under øynene før jeg tar på pudder. Jeg bruker pudder fra "bare minerals" i fargen "medium tan" som jeg blander med med pudder fra "nude by nature" i fargen "medium". Etter dette, så bare klæsjer jeg på øyenskygge i bruntoner fra Bodyshop, tar på eyeliner fra Lancome og tar mascaraen "Hypnose Drama" fra Lancome! Til slutt tar jeg på solpudder fra YSL og et slags shimmer fra Bodyshop som heter "bronze shade:warm glow". Dette bruker jeg i kinnene. Jeg er aboslutt ikke noen sminkeekspert og har dessverre lite tips og triks til hvordan jeg påfører noe av dette.. Men her har dere i alle fall produktene jeg bruker!

   
 • hits