Fride Dimmen Stokke - ♥
Forside Add me Instagram

Milano i bildeeer!

 • 29.06.2013
 • (12)


Da har jeg akkurat kommet hjem fra verdens fineste tur med beste mammaen min! Vi har kosa oss sånn. Har aldri skjønt meg på uttrykket "hjem, kjære hjem"... Sitter alltid igjen med en slags tomhet når jeg kommer hjem fra ferier. Heldigvis er jeg på farten igjen om litt over ei uke! jippiii.

Mitt fine reisefølge!


Det slår virkelig aldri feil...

Helt greit å våkne opp første morgen til strålende sol i en av verdens vakreste byer
I vanlig dagligvare får man kjøpt både sprit, vin, champagne og alt man måtte ønske. Hvor gøy hadde det ikke vært å ha med seg en "four-pack" med champagne på fest i stedet for en "four-pack" med øl.

Via Della Spiga er seriøst den mest luksuriøse shoppinggaten jeg noensinne har sett..! Å gå inn på butikkene var mer mer en pest og en plage enn nytelse. Folk var så fine og rike at det var helt latterlig. Mennene er kledd som guder og kvinnene som gudinner, og det faller virkelig helt naturlig for dem. 


SE på disse babyklærne da! De hadde alle de flotteste merkeklærne du kan tenke deg i BABYKLÆR. Virkelig helt sinnsykt, men herremin så søtt.

Hihi, kjøpte denne fine saken til tantebarnet mitt som er på vei! 
Champagnelunsj!

Nei, herreee, kan ikke få sagt hvor mye jeg elsker Milano. Dere vet jo den følelsen når dere kommer til et sted og bare forelsker dere i plassen? Sånn er det for meg med Milano. Love love love. 


 • Milano er kjærlighet!

  • 26.06.2013
  • (1)


  Åååh, Milano er så flott! Jeg er helt forelska, jeg. Vi går milevis hver dag, gjennom søte brosteinsgater, forbi søte cafeer og fine butikker. Pizza og pasta står på menyen hver dag! På kvelden er det barhopping som står på menyen. Kan ikke få sagt nok hvor mye jeg elsker Italia!

  Her ser dere meg som nyter en mojito. Nam nam. Og på byen idag ble jeg fryktelig brått nærmere 10000 kroner fattigere. Hihi, ååh, men det var verdens fineste kjøp da, og så absolutt verdt det! Nå skal jeg ut og kose meg enda litt mer, så håper jeg alle dere fine har en super sommerferie! Det tipper jeg dere alle fortjener. Arrivederci!

 • I det siste!

  • 22.06.2013
  • (1)


  Kommer faktisk ikke over at det er sommerferie! Noe så deilig. Og jeg er faktisk ferdig med 13 års skolegang. Aldri opplevd makan til deilig følelse. 

  Har hatt skoleavslutning hjemme hos verdens beste lærer som disket opp med mat til en hel landsby. Eller læreren disket ikke opp, men kona hadde i alle fall virkelig svingt seg rundt på kjøkkenet! Så da ble det god mat og kos i sola sammen med verdens herligste gjeng. Kommer virkelig til å savne det enormt bra samholdet både elever og lærere har fått opp gjennom disse årene. Det å se at lærerne hadde en tåre i øyekroken gjør det enda tristere å forlate Atlanten vgs. I tre hele år har jeg gledet meg så ubeskrivelig mye til å komme meg bort fra det forbanna hølet av en skole, men når det hele plutselig er over, så sitter man igjen med en slags ekkel tomhet. Hva nå liksom?

  Søt som jeg er da, så hadde jeg selvfølgelig laget en "takk for alt-gave" til læreren også! Uten han ville jeg seriøst aldri i livet greid å få ståkarakter i kjemi.. 

  Siste skoledag besto av kos med den herlige gjengen av en klasse. Læreren hadde laget verdens fineste fortelling om hele klassen! 

  Senere var det vitnemålsutdeling og middag med den samme herlige gjengen.

   

   

  Vin og gode drinker med lærerne er jo ikke feil!

  En liten del av verdens beste klasse + lærer hjerteeeee. Læreren er forresten hun fine lengst til høyre ved siden av meg.


  Var forresten også hos frisøren her om dagen! Var vel på tide med en liten oppfriskning..


  Jeg er sååå fornøyd med fargen!

   

  Igår ble verdens beste søskenbarn 19 hele år! Elise og jeg har vært som tvillingsøsken gjennom hele oppveksten. Vet ikke hva jeg skulle gjort uten henne! Hun er best. Hadde en superkoselig feiring med middag og god drikke før vi dro videre ut på byen. 
  Mine to bestiser.  Hjerteeee


  Nå er jeg egentlig fryktelig trøtt og sliten, men det er vel bare å komme igang med pakkingen. Imorgen stikker jeg nemlig til Milanoooo! Wihooo.

 • I am leaving my safe home

  • 21.06.2013
  • (22)


  Hva som skjer med meg til høsten er noe jeg har skrevet lite om her på bloggen. Mest fordi jeg har vært fryktelig usikker, og fordi jeg ikke har turt og sagt noe før karakterene mine har vært i boks. Men nå er det avgjort! Jeg flytter til London, dere! Nå blir jeg endelig storbyjente igjen. Og etter litt fram og tilbake, så har jeg bestemt meg for å studere psykologi. Psykologi er noe jeg virkelig vil. Psykologi er noe jeg virkelig interesserer meg for. Tidligere var det jo snakk om at jeg skulle dra til Polen for å studere medisin, men jeg sendte aldri inn søknaden min. Frister det å bli lege? Ja. Men frister det nok? Jeg vet ikke. Ja, jeg kunne gjerne tenkt meg å bli lege. Men er egentlig selve medisinstudiet noe for meg? Jeg har begynt å tvile. Biofysikk, organisk kjemi og gudene vet hva jeg har måttet tvunget meg gjennom. Jeg hadde aldri holdt ut. I alle fall ikke i Polen.. For det første, så tviler jeg sterkt på at jeg hadde trivdes i selve landet Polen. For det andre, så er det ikke helt min stil å ikke ha et liv utenom skolen. Det er virkelig ikke meg. Jeg hadde kommet til og møtt veggen. Selvfølgelig hadde jeg kunne valgt å ta opp fag i noen år, for så å studere medisin i Norge. Men det er fortsatt ingen garanti for at jeg kommer inn, og det er fortsatt ingen garanti for at jeg vil trives. Men er det noe magefølelsen og hjertet mitt vil akkurat nå, så er det å studere psykologi. Det er så utrolig mange retninger man kan gå i om man velger psykologi. Hvor interessant er det ikke å studere relasjonen mellom hjernen og atferden til en person, eller å forstå hvorfor folk får psykiske problemer og lidelser? Personlighetspssykologi, psykoterapi, utviklingspsykologi, biologisk psykologi, helsepsykologi. Nei, herremin, det er virkelig så ufattelig mange interessante fagområder innenfor psykologien. Og å forske på alt dette må være ufattelig fascinerende og lærerikt. Dette er noe jeg gleder meg til å få kunnskap om. Hjertet mitt vil gå i denne retningen.

   

  Jeg blir boende i London i enten 3 år eller 6 år. Jeg starter med en bachelor, og om jeg virkelig liker det og trives, så går jeg videre på en doktorgrad. Det vil si at jeg er ferdig utdannet psykolog. Det skal bli utrolig spennende å se hvor jeg ender opp! Det er selvfølgelig fortsatt ingen garanti for at jeg vil trives på dette studiet, men her og nå er det ingenting som tiltaler meg og interesserer meg mer enn psykologiens verden.

   

  Noe som er veldig betryggende er at jeg ikke skal bo alene. Verdens beste Sigrid skal også flytte til London. Hun skal vel og merke studere noe helt annet, men vi er i det minste sammen. Herregud, som jeg gleder meg. Tror dette kan bli en fantastisk og lærerik opplevelse. Livet smiler!

   
 • Celebrating!

  • 15.06.2013
  • (5)


  Igår skålet vi for at 13 års skolegang var over, and oh maaaaan, det føles godt! Kjenner at de skriftlige eksamenene ligger og gnurer i bakhodet mitt da.. Har en villt dårlig magefølelse. Jeg er overbevist om at jeg stryker på minst en av dem. Men den tid, den sorg! Nå feirer jeg at det er sommerferie og at jeg aldri mer skal tilbake til Atlanten Videregående Skole! Det er forsåvidt feiring nok i seg selv. 

  Dessuten har Serina besøk av sine to australske søstre! Vi måtte jo nesten ta dem med ut på en liten snurr for å vise dem utelivet her i byen. Bare synd at utelivet i Kristiansund på en fredag er typ like dødt som en gravplass. Oh well! Vi koste oss masse allikevel, og de var villt fasinert over at det konstant er dagslys!

  Ikveld skal jeg i bursdag hos verdens beste Kristoffer! Dere husker vel han som lå og rullet på gulvet før kjemieeksamen..? Anyways! Gleder meg masse. Det er jo kanskje ikke mange gangene hele vennegjengen får hengt før alle går hvert til sitt. Utrolig trist å tenke på! Så nå er det bare å nyte hver en fest, og hver en mulighet jeg har til å være sammen med de besteste folka i hele verden.

  Håper alle sammen får en super helg hjerteee

 • 6 på eksamen

  • 12.06.2013
  • (6)


  Lykkistryne akkurat nå.
  Dette hadde jeg ALDRI trodd. Dæven, så stolt jeg er over meg selv.
  Tretten års skolegang er over, og det føles villt godt å avslutte på topp.

 • EXAM.

  • 11.06.2013
  • (1)


  I morgen har jeg muntlig eksamen i matte. Gidder seriøst ikke. Nå har jeg en fattig halvtime igjen på videregående der jeg prestere, og jeg finner virkelig ikke motivasjonen. Er det mulig. Har aldri skjønt meg på folk som er så skolelei at de ikke greier å prestere i det hele tatt. Men kjære dere det måtte gjelde! Jeg beklager nå at jeg ikke har forstått meg på dere.. For seriøst, jeg skjønner dere nå. 

   
 • Ikke glem at du er vakker.

  • 08.06.2013
  • (4)


  Hva er det med dagens samfunn? Nå som sommeren er rett rundt hjørnet har "fitspo" og "thinspo" virkelig tatt helt overhånd. Jeg er så drittlei. Og spør du meg, så er det mer demotiverende enn motiverende. Hvor mange av verdens befolkning har mulighet for å ha store, stramme pupper og en spretten, veltrent rumpe, samtidig som lårene er tynne som tannpirkere og magen flat som en pannekake? Er det først når man ser slik ut at man skal føle seg vakker og vellykket? Det er jo tydeligvis det som er viktigst i dagens samfunn. Å se bra ut. Du skal være noe, men samtidig skal du ikke være noe. Du skal være annerledes, synkront med at du skal være som alle andre.

   

  Å se seg i speilet er for de fleste lite gøy. Men hvorfor blir man i så dårlig humør av å se seg selv i speilet? Du er jo fin, er du ikke? Hvem har sagt at du ikke er fin akkurat som du er? Uansett hva du gjør, så ser du ikke bra nok ut. Men hvem er det du prøver å imponere? Til syvende og sist er det jo ingen andre enn deg selv som virkelig bryr seg. Hemmeligheten er rett og slett at du må elske deg selv! Ingenting er finere enn ei jente som utstråler selvsikkerhet. Husk at du faktisk er god nok, og husk at du fortjener det beste. Du har mange flotte egenskaper, både indre og ytre. Utstråling kommer faktisk innenfra. Du fortjener ikke å bli rakket ned av et samfunn som krever at du skal oppnå det uoppnåelige.

   

  Jeg synes det er fælt at samfunnet skal ødelegge unge sjeler. Om dette hysteriet er fremtiden, så tør jeg virkelig ikke tenke på hvilken fremtid vi har foran oss..  Men vær så snill vær med meg på denne - Ikke la deg påvirke! Selvfølgelig er det viktig å leve en sunn livsstil. Spis sunt og tren når du føler for det. Alt med måte, ikke sant. Føl deg vel med deg selv. Ikke sammenlign deg med andre. Du skal faktisk bo i kroppen din helt til du dør. Og det er en lang stund, så du kan like godt bare bli komfortabel i den. Om du skinner som solen vil hele verden elske deg for selvsikkerheten din og gleden din! Det er så evig mye viktigere enn det overfladiske.  • Oh this man!

  • 03.06.2013
  • (4)


 • hits