Fride Dimmen Stokke - ♥
Forside Add me Instagram

IDAG KOMMER MIN MARCUS!!

 • 30.06.2012
 • (8)


Idag kommer Marcus til Norge, dere! Kan dere tro det?! Klokka 18.30 idag skal jeg å møte han på flyplassen her i Kristiansund. Det er så merkelig synes jeg. Har rett og slett ikke gått opp for meg.. Men det kommer til å bli fint. Veldig fint. 
 • STOCKHOLM BABYYY

  • 25.06.2012
  • (2)


  Jeg kan bare aldri få nok av å reise, jeg.

  Stolte vinnere av 4kg m&m's! Vinnerlykke ftw.

  Imorgen blir det shopping for alle penga. Det skal bli best!

 • Livet i Norgeeeeeee.

  • 22.06.2012
  • (39)


  Ja, hva skal man si. Dagene går da! Skal ærlig innrømme at jeg savner Sydney og vennene mine der noe helt uutholdelig mye. Misforstå meg rett, jeg har det helt fantastisk med venner og familie her også altså! Jeg bare føler meg litt tom. Det er et lite tomrom inni meg som jeg ikke greier å fylle ut. Dagene er strappfulle med jobbing, venner, familie, kjøring (JEG BESTOD TEORIPRØVEN IDAG JIPPEEEEY), litt reising, sosialisering, happenings og gudene vet hva! Det er superdeilig å ha slike fantastiske mennesker rundt seg som det jeg har hjerteeeee.

  Men vet dere hva! Druser bare på med et lite bildedryss, slik at dere i det minste får en liten smakebit på hva jeg har gjort på de siste ukene.

   

  Kort sagt liksom. Neida.

  Vært på skolefest med fine og fjonge mennesker!!

  Gutten min

  HA HA HA. Viktig med full utnyttelse av høyttalerne

  Pusn

  Kommer jo hjem og alle vennene mine har lappen! Sinnsykt greit egentlig

  Carwash-fridus

  NICKI MINAAAAAAJ!!! Tok av wow. Møtte også noen veldig fine piker i køen som faktisk gjenkjente meg på grunn av bloggen! Ble helt vippa av pinnen jeg. Var veldig, veldig koselig.

  Seriøst, pappa?

  Begynte å jobbe på Bik Bok har jeg også! Veeeeldig greit og endelig ha en jobb. Sinnsykt lei av at mamma og pappa betaler ALT for meg KONSTANT..

  Her ser dere Embla som løfter benkpress... Hun TVANG meg også til å løfte!!! Jeg løfta vel og merke 10 kilo mindre da. Verdt å nevne at jeg var stiv i EN HEL FORBANNA UKE etterpå.

  Swag.

  FILMKOS med fine folk hjerteee.


  Onepiecekoz med me, myself and I.


  Og kaffekos! Kjøpt meg MELKESTEAMER. Det er beste kjøpet jeg har gjort i hele mitt liv. Blir fin, luftig og skummete melk. Aaaaah yum.


  Fikk meg fiiiine øredobber av fine Embla stort hjerte.

  LOL  Mouthgasm.


  Greier ikke bestemme meg om jeg vil gifte meg med mr. Fitz.....

  Eller Jason.... Aaaaaah. 


  Mams laga favorittmiddag til meg!

  Vært i Ørsta til farmor og farfar! Der ble det koftekos, yatzykos, teori(u)kos og filmkos med Emblus.

  DAYUM. Et bilde tatt igår av mitt favorittsøskenpar, min kjære Ann og kjære Leif. Herregud, jeg tror faktisk jeg ler meg ihjel hver gang jeg ser på dette bildet.

  Sykt bra parkering a! Gjort av ingen ringere enn meg selv. Hører jeg applaus? Ja. Takk.

  Gutkvalpen min igjen.

   

  Seriøst, dere. Har dere sett på makan? SJEKK BLIKKET. Kom oss typ 4 meter utenfor husdøra før bikkja slo seg vrang. Idioten tok helomvending og skulle tilbake å ha GODIS! Da sa jeg nei. Feite faen.

  Vil bare si at det er sykt fint at det er solete klokka 2 på natta hjerte.


  Med det sier jeg smask og peace out!  OG BARE EN LITEN TING JEG LURER PÅ!!! Er det mange av leserne mine som skal på utveksling neste år? Isåfall vil jeg veldig gjerne at dere sender meg en link til bloggen deres i kommentarfeltet. Ville vært supermorsomt og fått høre om ulike opplevelser dere kommer til å få erfare og oppleve!

   

   

   

   

   

 • JEG ER HJEMME.

  • 07.06.2012
  • (17)


  Heiaaaa! 

   

  Å ta farvel med venner på flyplassen i Australia er noe av det vondeste jeg har gjort. I tillegg var avskjeden som tatt rett ut fra en film.. Jeg måtte gå gjennom sikkerheten mye tidligere enn forventa, så kun Claire var med meg. Jeg nekta å gå gjennom selv om STS-lederne mer eller mindre tvang meg gjennom. Mine kjære venner stressa, ringte, sprang, hyla og grein. Jeg venta og venta og akkurat i det jeg var i ferd med å miste flyet kom de løpende med gaver, brev og tårene trillende nedover kinnene. To av dem presterte også å pådra seg astmaanfall.. Jeg hadde hele dagen gått rundt og følt meg tom, uten følelser og uten følelsen av å måtte gråte. Men da jeg så de komme løpende greide jeg ikke holde tårene tilbake lengre. Det var et virkelig rørende, grusomt, tårevått, men fint øyeblikk. Der og da føltes det ut som om hjertet mitt ble revet ut av brystet. Hvem i alle dager forlater noe så fint liksom?

   

  Meg før siste turen på vårt faste Sushi Train :(

  Meg og favorittgutta mine, Jack og Jacob.

  Fineste vertssøster, vertsbror og Krissy som laga avskjedsfilm til meg

  Jeg blir helt kvalm av å tenke på hvor tungt dette var..

  Fin avskjedsgave hjerteee

  Massevis av fine plane letters <3

  Før.....

  To sovepiller og en dyp søvn senere våknet jeg meg sokkene på vranga. WWWTTTFFFF?! Skremmende..

  Men nå er jeg hjemme, da. Rart. Skikkelig rart. Jeg var jo så redd alt og alle skulle være annerledes og at jeg kom til å føle meg utilpass. depressiv og utafor. Men vet dere hva? Det føles ut som om jeg har vært borte ei lita helg! Å se alle mine beste venner igjen var helt utrolig. Jeg ble så ufattelig rørt da jeg fikk se reaksjonene deres da de så meg. Det er så fint og godt til hjertet når folk virkelig viser hvor mye de har savna deg og hvor mye de setter pris på deg <3 Det var mye gråting og gode klemmer. 

  HJEMME TIL TVen !!!! 

   

  Fikke favorittblomstene mine i velkomstgave <3

  Superkos med bestevenninna mi hjerteee. Det er verdens beste følelse å ha henne to minutter unna meg igjen.

   

  Og dæven dere så deilig det var å komme hjem til mamma, pappa, dyrene, HUSET og SENGA. Er det noe jeg har savnet, så er det å slenge seg ned på sofaen med PCen i fanget og bare føle seg komfortabel og hjemme. Huset mitt lukter godt, er rent og fint. Slike hus er mangelvare i Australia for å si det sånn.. Jeg har også skypet og pratet masse med vennene mine der nede. Hver dag får jeg lange meldinger på facebook. De sier så masse fint til meg. Det er godt å vite at jeg fortsatt er i tankene deres.

   

  Jeg har det morsomt med bikkja

  Jeg har det også morsomt med meg selv av og til.

  Og jeg har det morsomt med One Tree Hill, som jeg nå dessverre har sett ferdig:((((( 

   

  Jeg merker jeg er skikkelig rastløs da. Jeg vil gjøre noe HELE TIDEN. Dessuten har jeg begynt å kjøre masse bil! Sinnsykt lyst på lappen nå kjenner jeg. Fått meg jobb har jeg også! Så livet går da videre. Jeg savner virkelig storbyen da. Jeg har bare lyst å ta med meg mine fine venner og familie og stikke rett ned til Sydney igjen. Realiteten og mitt "normale" liv har vel nå kommet som et slag i trynet. Når jeg tenker på livet mitt i Sydney, så er det som om alt var en drøm. Det er slik det føles. Verdens vakreste, nydeligste, mest opplevelsesrike og lærerrike drøm. Det føles nå som om jeg har våkna opp og at livet nå må gå videre. Er det ikke merkelig? Det er vel umulig å forstå for mennesker som selv ikke har vært på utveksling, og det er rett og slett umulig å sette ord på tankene og følelsen som svirrer rundt oppi topplokket mitt. 

   

  Har også begynt å trimme den late kroppen min.

  Her er min kjæreste Ann ute og kjører bil. Hjelp as.

   

  Her er jeg ute og drikker en sinnsykt skuffende chai latte på den nye kaffebaren "Dromedar Kaffebar" hahahahahaha med verdens flotteste Elise

  Noah sier halla

   

  Spiste verdens beste lunsj med mams <3

  Kosemoseoverdose

  K J E D E L I G S T E jeg har vært borti......... zzzzzz

  Parkkos

  Jeg og Noah sier halla

  Dette ble et sinnsykt harry og rotete innlegg, men whatevs altså!

   

  Til slutt vil jeg bare si at alt går bare bra med meg og Marcus også! Han kommer til Norge den 29. juni! Jippiiii. Det skal bli fint og morsomt.

   

   Og jaaaaaa, jeg presterte å fucke opp designet mitt, så jeg endte opp med dette ?????...

   
 • hits