Fride Dimmen Stokke - ♥
Forside Add me Instagram

Natt til 1. mai

 • 30.04.2013
 • (4)


I dag er det russens store festdag! I dag er dagen når absolutt alle drikker seg dritings, til og med nørdsa som ellers aldri drikker er superfulle i dag. 

.....og her ligger jeg. Ja, det stemmer. En ellers meget partyglad Fride sliter med feber, skallebank, tett hals og tett nese. Har på følelsen av at Tryvann kan ha noe av skylda.. Apropos Tryvann. Det er det sykeste jeg har opplevd. Alle bør oppleve Tryvann. Aaaah, herregud så gøy det var! Jeg festa godt fra meg der, så jeg fortjener vel kanskje bare denne sykdommen.

 

Pappa skylder på Bærumsrussen da.

 

Her hadde jeg og Sigrid det gøy med han der the partyman fra Paradise Hotel. Herregud så latterlig.

 

Tror egentlig det er nok bilder fra helga jeg! Nå skal jeg pleie meg selv med film, te og noe godt å spise, så satser jeg på å bli frisk asap.

 

 • No motivation.

  • 23.04.2013
  • (8)


  Hei, fine dere 

  Har null motivasjon om dagene, og jeg vet egentlig ikke hva jeg skal blogge om.. Går rundt som en zombie ettersom det blir typ tre-fire timer søvn hver natt på grunn av et forbanna rævkjør med prøver og innleveringer på skolen. Men NÅ tror jeg det har roa seg litt. Hadde kjemiprøve i dag da. Avkrysningsprøve... Herregud, som jeg hater slike avkrysningsprøver. Latterlig. Tok til og med elle melle på et par, to, tre, fire, fem stykker. Lykke til liksom. Men nok om det! I går hadde jeg en superfin dag med masse kake og mange fine gaver og søte gratulasjoner! Jeg er heldig! Jeg må jo bare ha verdens beste venner og familie. Og på fredag bærer det av sted til TRYVANN! Det kan fort bli insane. Er det noen av dere lesere som også skal på Tryvann?

  På selveste dagen min, så våknet jeg opp med ingen andre enn denne hunken. Fantastisk!

     Åh, verdens fineste roser! Blomster er virkelig så vakkert.

   

  Og til slutt! Kom gjerne med innspill til hva dere vil jeg skal blogge mer om! For nå er det virkelig lite og dårlig kvalitet over bloggingen min..

  xoxo

 • Hurra for meeeg!

  • 22.04.2013
  • (2)


  Da har klokka blitt tolv, og jeg er offiselt 19 hele år! Kan dere tro det? 19 år allerede.. Føler jo at jeg nettopp ble 18.

  Slenger med noen bilder fra 18 års dagen min ifjor, jeg. DET var feiringa si det. Tror aldri en bursdagsfeiring kommer til å toppe den.  Men det skal sies at det føles godt å bli eldre! Bør vel nyte den følelsen så lenge den varer..

  xoxo

   

   

 • We are all stardust

  • 18.04.2013
  • (0)
  xoxo

   

 • Bieberhysteriet!

  • 16.04.2013
  • (1)


  Ja, da har dagen kommet, dere! Bieber har landet på norsk jord og alle er klare til å kidnappe han og tvangsgifte seg med han.. Selvfølgelig kommer dette til å bli katastrofe. 219082901821 ville jenter som alle skal kysse og klemme og få en bit av selveste Justin Bieber. Det tar jo helt av. Om det ikke går noen liv i løpet av denne korte perioden Justin er her, så blir jeg overrasket. Alt dette styret med at ville tenåringsjenter skal okkupere hotellet hans og gjøre alt i sin makt for å møte han synes jeg er litt synd. Gutten må jo få pusterom! 

  Jajaaa. Skal selv på Bieberkonserten imorgen, og jeg vet ikke om jeg gleder meg eller gruer meg. For det første, så kommer det til å være kaos. Jeg håper bare det går an å nyte konserten. Kommer seriøst til å druse knyttneven i trynet på noen om de ikke greier å oppføre seg som folk. For det andre, så kommer jeg til å lide av kjærlighetssorg. Trist nok, så er jeg som alle andre jenter i denne verden stupforelska i Justin.. Guuud, så latterlig. 

   

  Åh. Finfin gutt da. Så ser han jo så snill ut. 

   

     Forever hjertesorg etter imorgen da. Men det går bra. Overlever sikkert. 

   

   

   

 • When spring unlocks the flowers to paint the laughing soil.

  • 14.04.2013
  • (3)


  Åååh, jeg har fått skikkelig vårfølelse! Sola smiler til langt ut på kvelden, hestehoven blomstrer i veikanten og det er endelig muligheter for å ta seg en joggetur ute i naturen for å klarne hodet. Deilig! Jeg kjenner humøret og motivasjonen stiger flere hakk av slike vårtegn. Trodde aldri denne tida på året skulle komme! 

  Smilende russ i bar overkropp er jo uten tvil et sikkert vårtegn!

  Ber til Gud om at denne russetiden ikke tar seg friheten til å ødelegge alt jeg har jobba mot de siste årene på skolen. Jeg har sykelig lyst på et vitnemål som holder mål til det jeg ønsker å gjøre videre i livet. 

   

  Dessuten fikk jeg nettopp vite at min verdens besteste Claire kommer til Europa om ikke altfor lenge, og da skal hun besøke meg! Herregud, som jeg gleder meg til å se igjen denne jenta. Tenk å møte en person på andre siden av jordkloden som ender opp med å bli som en søster og bestevenn for deg. Det er fint, det!

   

  Apropos andre siden av jordkloden! Elisebestis kom hjem fra Australia med dette til meg. Vannet i kjeften rant over.

  Denne fine søndagsformiddagen har jeg tilbringt i senga med en god kopp kaffe og White Collar på skjermen. Er ikke Matt Bomer verdens flotteste mann?! Han er min uoppnåelige kjærlighet. Such a shame at han er homofil. Neida, men jo. 

 • Pretty thing.

  • 13.04.2013
  • (2)  Seee så fin! Tenk så fin den hadde vært til søte sommerantrekk. Det er lov å drømme.

   

 • TRYVAAANN

  • 11.04.2013
  • (2)


  Tryvann here I come!

 • Helga mi i bilder!

  • 08.04.2013
  • (2)


  Denne dagen har vært tung. Fryktelig tung. Det tar på med all denne russinga som nå er igang! Hadde det helt sinnsykt artig igår med verdens beste russekull, og nå er vi alle døpt! Ble kanskje hakket for full, men la gå. Man er jo bare russ en gang!

  Våkna opp på lørdagen til dette..! Selvfølgelig måtte avisa blåse opp tidenes største mannebilde av meg. Why am I not surprised.. Uansett! Fikk fantastiske anmeldelser og masse fine ord, så jeg er stolt av alle mine medruss.

  Flott ungdom, om jeg så skal si det selv.

  Ble selvfølgelig allerede vimsete i hodet etter et par glass vin på vors, så jeg skjønte jo raskt hvordan kvelden kom til å utvikle seg.. 

  Sigrid og jeg er Pumpel og Pilt

   

  Fin lørdag! Ikke fullt så fin søndag idag.. Hadde store planer om å gjøre masse matte, men hjernen min er ikke-fungerende. Dermed endte jeg og Sigrid opp med å rulle på gulvet og le av ingenting istedenfor. Vi trøsta hverandre med at "Det bli da folk av oss læll". Så vi krysser fingrene for det og at vi ikke stryker i noen fag nå helt mot slutten! 

  Håper dere alle har hatt en super helg hjerte. 


 • I det sisteeee

  • 05.04.2013
  • (2)


  Heisann! 

  Jeg har vært så sykelig travel i det siste at hjelp. Har vært på skolen fra tiiidlig på morgenen til veldig sent på kvelden hver bidige dag den siste tiden! Vi har nemlig jobba blodhardt med russerevyen vår, og nå er den søren meg veeeel gjennomført. Makan til show, dere! Jeg er så utrolig stolt av alle sammen, herregud. Har virkelig ikke ord! FOR en utrolig fin og sammensveiset gjeng vi har blitt. Masse kjærlighet og masse latter. Og imorgen er det duket for russedåp! Det tror jeg kan bli villt artig. Gleder meg som en unge! 

  Yohoooo

  Funnet frem turndraktene mine fra år 2000

  Hahaha, min besteste Sigrid imiterer sin kjæreste far, Frode Alnæs. Jeg lo så jeg grein. 

  Åååååh hjerte hjerte hjerteeee!

  Har også tatt meg noen velfortjente bad for å få slappa av i skuldrene. Mer eller mindre uten hell.. Har heldagsprøve i MATTE, NORSK og KJEMI neste uke. Ser virkelig ikke lys i enden av tunellen og har mest lyst til å grave meg ned og dø. Dæven steike, så latterlig liten kontroll jeg har. Flaut. Fikk høre fra mattelæreren min idag at jeg må SLAPPE AV. Jeg er seriøst en stressa jævel. 


  Hjelper kanskje ikke at jeg hver kveld sitter og skremmer dritten ut av meg med skrekkfilmer..

  Hadde det også veldig gøy her en lørdag! Her i byen er det nå nemlig ingen utesteder som har åpent for oss under 20 år, så det er tilbake til gode gamle husfester.

  Og herreguuuud, gjett hvem som var og nakenbada her om dagen da..? Ikke bare nakenbading, men isbading også. Latterlig kaldt, men hva gjør man vel ikke for et par russeknuter?
 • hits