Fride Dimmen Stokke - ♥
Forside Add me Instagram

Smala Sussie

 • 28.03.2013
 • (5)


 

Er den noen som har sett den svenske filmen Smala Sussie? Om ikke, så må dere se den asap. Der har du humoren min. Akkurat der. 

 

 

 • Nettshopping!

  • 23.03.2013
  • (8)


  Dryge dager på sofaen fører til masse tid foran skjermen. Noe som igjeeen fører til altfor mange fristelser på nett.. Klikket nettopp hjem noen plagg fra blant annet Asos!


  Hvor søt er ikke denne suiten?! Funker både til hverdags og fest. Tenk i sommer da! Bare slenge på seg en enkel dusfarget t-skjorte under og match med et par converse og du er set!
  Så kjøpte jeg både crop-toppen og skjørtet! Finfiiint. Har fått sansen for sånne crop-tops. 

  Ooog denne kjolen fra Nastygal er også på vei hjem til meg! Håper bare jeg greier å se nesten like kul ut som modellen.. Heh.

  Fikk forresten også denne t-skjorten i posten for en stund tilbake. I love it!


  Og denne 501 oversized levisshortsen har allerede blitt en favoritt! Gleder meg masse til å bruke den i sommer. 

  Og dette er den nyeste jakka i jakkesamlinga mi! Ser kanskje vanvittig harry ut der den henger på knaggen.. Men den er faktisk fin og perfekt! 

   

  xoxo

 • Gooood morning!

  • 21.03.2013
  • (5)


  Igår fjernet jeg altså mandlene! Føler meg faktisk i storform, jeg. Legene sa jeg ikke kom til å greie å hverken dra på skolen eller bevege meg på tre uker?! Det må jo være vås. Det eneste som plager meg er at jeg er så ubeskrivelig tørr i kjeften.. Tunga mi ser seriøst ut som ei innskrumpa, rynkete rosin. Neida. Joda.. Men altså, sykt irriterende. Dessuten høres det ut som om jeg har femten poteter i halsen når jeg snakker. Sexy much? Don't think so..

  Litt morsom historie fra igår da. Da jeg la meg på operasjonsbordet i går var jeg så klart vettskremt og meget klar for å bare sovne inn av narkosen. Det eneste problemet var at jeg aldri sovna?! Legen lurte på om jeg drev mye på med mental trening siden jeg var så sterk og bestemt! De ga meg sikkert nok narkose til en hel landsby.. Neida, men det var faktisk sinnsykt ubehagelig å ligge der og få så mye dritt inn i kroppen og aldri sovne! Ikke nok med det, men de rakk jo så vidt å ta ut mandlene før jeg våkner, meget svimmel og idiot, gliser og sier "ææ e i toppform æ!" Tror ikke legene skjønte hvordan jeg i det hele tatt greide å snakke.. Typisk meg vil jeg tørre å påstå.

  Uuuuansett! Etterpå skal jeg iallefall en tur til frisøren og fikse kråkereiret av et hår jeg har på hodet. Det skal bli sinnsykt deilig. Gleder meg!

  Har egentlig ikke så mye å komme med, så jeg legger ut litt torsdagsinspo til dere jeg! Sommeren står jo for dør, og jeg er vel ikke den eneste som virkelig begynner å lengte etter å kjenne sola varme på kroppen?

   

  Og mens vi nå har kommet inn i sommermodus, så vil jeg gjerne spørre dere et spørsål! Hva er ditt aller beste sommerminne? 


 • På operasjonsbordet

  • 20.03.2013
  • (7)


  ....klar for silikon!

  Neineinei. Det var en spøk. Jeg har bare fjernet mandlene!

 • Den følelsen og russepresident!

  • 16.03.2013
  • (12)


  Hei, alle vakre!

  Nå er det søren meg helg. For en fantastisk følelse. Igår ble jeg rævkjørt på treningssenteret av min "personlige" personlige trener og Emblabestis. Hun er så flink. Idag er jeg seriøst så støl at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg. Er til og med støl i trynet, nesten i alle fall.. Trasker rundt og er kvalmt stiv i type to uker etter en økt med henne. Digg og udigg på samme tid! 

  Nå sitter jeg da her i pysjen og nyter en kopp kaffe. Kjempelol å si det egentlig. Men litt senere idag skal jeg i alle fall på jobb. Wiho, liker virkelig å jobbe jeg altså!

  Og forresten!!! På torsdag var det duket for russepresidentshow. Herreguuud, for et show det var. Aldri opplevd makan. Gjennomført bra bra braaa! Ganske sikker på at presidenten vår kommer til å bli den beste noensinne. For de som ønsker å se en smakebit, så anbefaler jeg på det sterkeste å trykke på denne linken http://www.tk.no/nyheter/article6554203.ece

  Men god helg da, dere! Nyyyyyt den hjerte

   

 • Noe å se fram til

  • 12.03.2013
  • (6)


  Nå begynner jeg virkelig å se lys i enden av tunnelen. Det er virkelig ikke mange måneder igjen av skolen nå. Hver gang jeg får unnagjort en prøve, så føler jeg meg ti kilo lettere! Det var så deilig å få framført særemnet igår. Det har hengt over meg nå i altfor mange måneder.. Og når man presterer til toppkarakter så er følelsen ekstra god! Nå er det bare bare én prøve igjen, så er det påske! DET skal bli godt. Men så er det blodkjør med heldagsprøver rett etter påska, og så kommer eksamenene..

  Men så har jeg jo konsert med verdens fineste og beste Justin Bieber, nittenårsdagen min og russetid å se fram til. Og ikke minst fire uker på Kos i sommer! Det tror jeg kommer til å bli en helt vill opplevelse. Skal virkelig nyte sommerferien i år og gjøre masse gøy! For meg er det så viktig å ha noe å se fram til for å komme meg gjennom den kjedelige hverdagen. Skal også bli spennende å se hva jeg ender opp med å gjøre etter sommeren. 


  Åååh, dette bildet fikk meg virkelig til å lengte tilbake til Sydney. Håper på å få til en tur til Australia så fort som overhodet mulig! 


 • Wants from Nastygal!

  • 11.03.2013
  • (2)


 • Kjærligheten.

  • 10.03.2013
  • (6)


  Han er kjekk, omtenksom, kjærlig, snill og morsom og han får meg til å le så jeg får vondt i magen. Han ser på meg som om jeg er den vakreste og eneste jenta i hele verden. Han merker når noe er i veien og får meg til å smile på de mørkeste dager. Vi kan prate om alt og han gir meg verdens beste klemmer uten noen som helst grunn. Han sier jeg betyr alt for han. Vi liker de samme filmene og vi hører på akkurat den samme musikken. Han forstår meg og gir meg søte gaver kun fordi han vil bevise for meg hvor mye han setter pris på meg. Vi planlegger framtiden sammen, og vi skal reise masse og se verden. Det kiler i magen hver gang han ser på meg og hver gang han kysser meg faller jeg pladask på nytt og på nytt. Når jeg har vært borte fra deg i noen timer, savner jeg deg. Han inspirer meg og sier jeg kan klare hva enn det er jeg drømmer om. Vi kan være sammen i flere timer uten å si noe til hverandre - bare nyte nærværet av hverandre.

  En sånn en vil jeg møte. Å møte en som får deg til å elske å føle ekte kjærlighet. Hadde ikke det vært fantastisk?   Åh, drømmedaten min må være å dra på picnik en deilig sommerdag. Vi drikker champagne til vi kjenner det boble i kroppen og latteren sitter løst. Gresset kiler de sommerbrune leggene og livet kjennes bekymringsløst. Tenk så koselig og deilig det hadde vært!

   

 • Svar på spørsmålsrunde! Del 2

  • 10.03.2013
  • (11)


   

   Sånn ca. hvor mye brukte du i lommepenger i Australia? Herrefred, det tør jeg virkelig ikke tenke på.. Jeg aner virkelig ikke, men jeg kan si at det gikk en stor, stor sum penger der nede.

   

  Hvordan fikk du penger til utvekslingsåret? Jeg var så heldig at foreldrene mine betalte for utvekslingsåret mitt. I tillegg fikk jeg stipend på noe å tjue tusen to ganger i halvåret fra lånekassen.

   

  Kan du lage et innlegg med bilder fra du var i australia? Det var jo innbrudd i huset jeg bodde i der nede, og da fikk jeg PCen min frastjålet der jeg hadde alle bildene mine. Har heeeldigvis bloggen og facebook med masse bilder! Så kan prøve å få samla noen og fikse et innlegg så snart som mulig.

   

  Har du tumblr eller weheartit konto? Det har jeg! Weheartit: fridestokke tumblr: themagicfields.tumblr.com

   

  

Er savnet etter australia større nå, eller rett etter du kom hjem?

 Savnet blir bare større og større for hver dag som går.

   

  Hva tror du du får i snitt til sommeren?

 Umulig å si.. Stygt redd jeg kommer til å drite meg loddrett ut på en eventuell kjemieksamen, fysikkeksamen eller matteeksamen.

   

  Føler at du at det var vanskelig å komme hjem og fortsette med fagene? Jeg må nok jobbe litt hardere enn de andre, men det er jo som forventet. Men alt i alt så går det veldig bra!

   

  

Drømmeveske? Har jo allerede en small Mulberry Bayswater som jeg elsker over alt på jord! Men har veldig lyst på en klassisk Chanel iløpet av livet.


  Mitt kjæreste

   

  

Har du noen eksklusive ønsker akkuratt nå, som en ny veske?

 Egentlig ikke! Har lenge hatt lyst på en Burberry Trench da + at jeg lenge har ønska meg den quilted leather jacket fra Anine Bing.

   

  Hvor stoka er du på russefeiring? Jeg gleder meg! Men er ikke sånn supergira. Kan tenke meg det hadde vært sykt kult med russefeiring i Oslo, men føler ikke det er helt det samme når man er russ i Kristiansund, dessverre..

   

  Skal du på landstreffet i Stavanger?

 Neeei, det er i alle fall ikke plana!

   

  Norges fineste by? Må jo nesten få si at Kristiansund er en veldig fin by da! Dørghakkedritkjedelig, men fint.

   

   Hvor vil du bo om 10 år? Sydney!! 

   

  Lurer på om du hadde skolesekk som hørte til skoleuniformen i Australia? Nei

   

  Så du ofte så edderkopper inne i huset? Nei, er heldigvis ikke så mange edderkopper, slanger og slikt i Sydney siden det er en storby.

   

  Savner du Marcus?

 Ja

   

  Har du fått en ny kjæreste etter Marcus? Nei

   

  Er det pga. det er for dyrt at du ikke vurderer Australia? Ja

   

  Går bare i 1. vgs og er allerede skolelei og gira på å komme meg ut i verden, har du noen tips eller råd til å få opp motet?
 Gode venner er alltid den beste motivasjonen og støtten jeg har! Fyll opp dagene dine med noe du elsker å gjøre og reis litt rundt i ferier om du har muligheten.

   

  Yndlingssang akkurat nå? Har faktisk ikke én bestemt yndlingssang. Men har en spotifyliste med det meste av favorittmusikken min akkurat nå Life is. (link)

   

  Skal du på noen russetreff eller lignende i russetiden? Hvordan er stemninga rundt russen der du bor? Har ingen planer om å dra på noen russetreff. Stemninga er jo selvfølgelig på topp! Russefeiring kan jo ikke bli annet enn gøy.

   

  Hvordan er aussiene på piercing i øret og navel? Har så lyst på i øret på tragus. Syns du det er fint? Har du det selv?
 Aussies er veldig opptatt av piercinger. De elsker det. Har selv piercing i tragus, men har akkurat tatt ut den i navelen, rett og slett fordi jeg var dritlei.

   

  Kan du lage en video der du snakker "Australsk"?

 Det tror jeg nok ikke altså! Det hadde eventuelt blitt den kleineste opplevelsen i livet mitt. 

   

  Kan du vise de tatoveringene du har og de du evt. skal ha? 


  Her er da tatoveringen min, men du får bare vente å se hva jeg skal ta nå i april!
   

   

  Hvordan trener du nå for tiden? Har vært skremmende lat når det kommer til trening i det siste.. Har vært veldig mye skolearbeid den siste måneden, og da har jeg verken tid eller krefter til noe annet. Men som regel pleier jeg å løpe noen dager i uken.

   

  Du er så sinnsykt pen! Hvordan får du så hvite tenner?

 Ååh, tusen takk! Hvite tenner? Hm. Pusser bare tennene mine to ganger daglig, jeg. Så har egentlig ikke noen mirakeloppskrift på hvite tenner.

  Hva gjør du med håret ditt når du skal ut? Pleier ofte å krølle håret med rettetang.

   

  Da håper jeg dere har fått svar på det dere lurer på! Er det noe annet, så er det bare å spørre i kommentarfeltet eller på mail!

   


 • Svar på spørsmålsrunde! Del 1

  • 10.03.2013
  • (3)


  Har du bodd i Australia? Evt hvorfor? Ja, jeg bodde et år i Sydney som utvekslingsstudent.

   

  Var inne på din instagram tidligere og du hadde en helt nydelig klokke fra fossil! Hvor kjøpte du den og hva var prisen?

 Den kjøpte jeg på Fossil I Sydney! Husker dessverre ikke prisen, men den var ikke sånn kjempedyr. Tror den kostet i underkant av tusen kroner.

   

  Hva skjedde med deg og Marcus? Er dere fortsatt på talefot? Det var ikke noe spesielt som skjedde med meg og Marcus. Vi bor på stikk motsatt side av jorden i forhold til hverandre. Da blir det jo mer eller mindre umulig å se hverandre mer enn en gang i året, noe som ikke er noe særlig å bygge et forhold på. Men ja, vi prater ofte, og vi Skypet senest i dag.

   

  Var det du selv som betalte mini morrisen din, eller foreldrene dine? Det er en Mini Cooper, ikke en Mini Morris :- ). Men nei, jeg er en fattig student som dessverre ikke har råd til selv. Jeg er så heldig som har en gavmild pappa som kjøpte den til meg! Han er verdens snilleste.

   

  Hvilke steder i verden har du lyst til å besøke for tiden? (topp 5 f.eks.)

 Umulig spørsmål! Jeg vil se absolutt hele verden!   

  Hvordan er det å være tilbake i Kristiansund etter å ha bodd i Sydney? Det er helt forjævlig. Unnskyld språkbruken altså, men det er faktisk skikkelig uutholdelig og dritt. Savner Sydney så mye at det gjør vondt i hjertet hver dag.

   

  Hva skal du til høsten? Jeg skal søke meg inn på medisin i Polen og Psykologi og Sosiologi i London! Krysser egentlig mest fingre og tær for at jeg kommer inn i London.

   

   

  Hvordan var det å komme hjem igjen, savner du Australia?

 Savner Australia hver bidige dag. Det svir langt inni hjerterota.


  Hva var ditt beste/verste minne med Australia?

 Mitt verste minne var uten tvil de to første ukene. Alt var bare fryktelig uvant! Tok heldigvis ikke lange tiden før jeg fikk meg fantastiske venner som gjorde dagene mine til de beste i mitt liv. Det beste minnet var å møte Marcus. Alle opplevelsene jeg fikk oppleve på grunn av han, den livsstilen vi levde sammen og bare det vi hadde. Bare det å møte nye mennesker generelt og oppleve det sykeste og beste av Sydney er et ufattelig bra minne. Egentlig så er hele utvekslinga et eneste stort fantastisk minne!


  Har du tips til hvordan å ikke legge på seg i løpet av året? Har egentlig null tips til akkurat det der.. Jeg trente fryktelig sjeldent og spiste verken spesielt sunt eller usunt! Spiste vel og merke sikkert et tonn med Tim Tam og bananbrød mens jeg var der nede. Farlig godt. Jeg levde generelt en aktiv livsstil da. Satt sjeldent på rumpa! Farta stort sett rundt i Sydneys gater dag inn og dag ut. Dessuten vil jeg tørre å påstå at shopping og intensiv dansing til langt utpå morgenkvisten er en effektiv og fryktelig morsom form for trening. Neida. Joda..


   

  Hvordan var det å først komme til Australia i starten av utvekslingsåret? Var du forresten med på noen forberedelsescamp eller lignende? Det var fælt de første ukene. Men det gikk seg raskt til! Var ikke på noen forberedelsescamp, men jeg skulle egentlig ønske det var en forberedelsescamp først. Det hadde kanskje hjulpet med tanke på å bli kjent med landet, byen og lignende.

   

  Hadde du perioder hvor du var deprimert eller savnet Norge skikkelig?

 Niks! Alt ble bare bedre og bedre. Selv når jeg trodde livet ikke kunne bli bedre, så ble det søren meg det!

   

  Når begynte du å få ordentlig gode venner som du kunne snakke om alt med osv?

 Jeg fikk meg faktisk veldig raskt gode venner! Først ble jeg god venn med vennene til vertsøstra mi ettersom jeg måtte være med i klassene hennes den første uka. Men den andre uka da jeg fikk min egen timeplan, så fant jeg meg min egen vennegjeng med en gang! De er fantastiske mennesker og de er fortsatt bestevennene mine. Vi prater fortsatt om alt og passer på å oppdatere hverandre om det som skjer i livene våre, selv om vi lever på to vidt forskjellige plasser i verden. 

  Hvor mange lesere har du daglig? Har mellom 250 og 300 lesere daglig.

   

  Hvilke fag har du i år? Nivå 1 eller 2 på realfagene? Har kjemi 2, matte s2 og fysikk 1. 


   Idag fikk jeg av min kjære bestis og cousin in crime en snerten t-skjorte! Syntes dette bildet passa ganske bra inn her. 

   

  Hvilket universitet i Polen/Øst-Europa ser du for deg å studere på?

 Bialystok

   

  Hvordan er karakterene på vgs? Så langt er jeg veldig fornøyd! Har 5,1 i snitt, og det skal jeg ikke klage på etter å ha gått glipp av et helt år.

   

  Planlegger en tur til Sydney/Australia til høsten, hvor lenge burde vi være der? Hva MÅ vi få med oss? hvor er de beste shoppingstedene og hvor mye lommepenger burde vi regne med sånn ca.? Jeg vil jo anbefale å reise rundt i Australia. Så dere bør jo være der i miiinst 3 uker. Jeg vil anbefale å se steder oppi nord som Gold Coast og Byron Bay, og se Great Barrier Reef om dere har muligheter for det. I Sydney, så vil jeg i alle fall anbefale å klatre på toppen av Harbour Bridge og se alle de ulike delene av Sydney. De beste shoppingstedene i Sydney er uten tvil Newtown (masseee herlig vintage), Westfields som ligger midt i byen og David Jones rett ved siden av av Westfields.

   

  Snakker du med vertsfamilien din og vennene dine i Australia? Har lite kontakt med vertsfamilien. Holder fortsatt litt kontakt med søster og bror. Men snakker veldig masse med vennene mine!

   

  Hvordan taklet du hjemlengsel når du var der?

 Jeg var jo så heldig at jeg reiste sammen med noen av mine aller beste venner. Derfor var vi mange som gikk gjennom det samme. Det var fryktelig tungt i starten da alt var nytt og uvant, men vi snakket hverandre gjennom det + at mamma var en stor støtte for meg

   

   
 • hits