Fride Dimmen Stokke - ♥
Forside Add me Instagram

Innbrudd!!

 • 27.03.2012
 • (10)


Det blir nok lite blogging framover, og det beklager jeg virkelig! Men vi hadde innbrudd hjemme igår, så alt er et stort rot og det meste av verdi er stjålet, inkludert laptopen min. Jeg er mer eller mindre helt knust over alt jeg hadde av bilder og diverse på pcen som nå er borte:( Oh, well! Life goes on! Håper alle dere har det helt strålende. Nyt livet, så snakkes vi om ikke altfor lenge.

 • GRATULERER TIL VERDENS BESTE MAMMA

  • 23.03.2012
  • (2)


  Idag fyller verdens beste mamma hele 50 år. Jeg skulle virkelig ønske jeg var hjemme for å feire den store dagen med deg, gi deg verdens beste bursdagsklem og bake Tiramisu til deg!

  Absolutt ingen andre er som mammaen min. Hun er helt spesiell. Jeg er så heldig å ha en mamma jeg kan dele hemmelighetene mine med, prate om alt med, le med, shoppe med (ettersom vi begge er like glade i å bruke alt for mye penger), bake med, reise med og slik kan jeg fortsette til verdens ende. Jeg elsker de kveldene vi sitter og ?svitsjer? gjennom alle TV kanalene hundre ganger før hun bryter ut ?Næi, pina mæ aildri nå på na forbainna TVn. Ska vi ikje kjør oss ein tur neppå Santos å lei oss ein film og kjøp mixgodteri, så lægg vi oss under plædde?? Mammen min er min beste venn. Det har alltid vært meg og mamma. Mamma er også veldig smart, snill, hjelpsom og full av kjærlighet. Mamma er alltid den personen som gir meg de beste rådene og støttende ordene. Hun har lært meg så mye. Jeg tror ikke mange er så heldige å ha en mamma som er så generøs som mammen min. Hun er veldig glad i å skjemme meg bort! (ikke sant, mamma?) Jeg elsker også at jeg og mamma er så like! Vi begge elsker å reise. Å reise er en stor del av livet vårt. Vi reiser til storbyer for å shoppe til bankkortet lukter svidd og vi reiser til verdens vakreste sommerparadiser for å rømme fra kalde Norge. I sommer skal vi for eksempel blant annet til Stockholm for shopping og champagne! Vi begge elsker også å dra på trening sammen, og flere ganger i uka stikker vi på Sats for å motivere hverandre. Ikke nok med det, men for noen år siden når jeg ikke trivdes i turnforeninga jeg var medlem i, så starta mamma, sammen med noen andre foreldre, opp en ny turnforening! Hun er så flott og fantastisk.

  Mammen min lager alltid verdens beste mat. Hver ettermiddag lager vi middag sammen, og hun har fått meg til å elske å lage mat. Både på helg og hverdag overrasker mamma meg og vennene mine med hennes herlige hjemmebakst. Mamma er så søt når hun sitter i sofaen med begge bikkjene liggende i fotenden og strikkinga i hendene. Hun har strikka x antall par votter, sokker og gensrer til vennene mine her i Australia! Jeg har fortalt så mye om mammaen min til vennene mine og det er ikke uten grunn at alle forteller meg hvor heldig jeg er som har en mamma som henne. Det er heller ikke uten grunn av kjæresten min kaller mammaen min for en legende! Mammaen min går også under kallenavnet Mamma2 for min kjære Ann! Jeg er så glad hun har så god kontakt med vennene mine.

  Jeg er kjempestolt over mammaen min! Å ikke ha hatt den viktigste personen i livet mitt sammen med meg på et år har vært veldig hardt. Jeg har funnet ut hvor mye alle de små tingene betyr for meg; som å flette håret mitt, skifte på senga mi, vaske klærne mine, lage den maten jeg liker, ligge i armkroken hennes og hjelpe meg med hva det enn måtte være når jeg står fast. I starten av oppholdet mitt her nede ringte jeg mamma for å grine og klage og for å få henne til å bestille billett til meg hjem. Å høre mammas hjelpesløse stemme som hjalp meg gjennom de tyngste stunder betød da alt for meg. Takk, mamma!

  Jeg vil bare avrunde med å ønske deg en kjemefin dag med masse gaver og fine hilsninger. Du fortjener det mer enn noen. Jeg er kjempeglad i deg. Du betyr mer for meg enn du aner! Gratulerer så mye med dagen <3
 • INTERNATIONAL DAY

  • 22.03.2012
  • (7)


  Scandinavians at Burwood Girls High School!

 • How can you show me paradise when I'm leaving?

  • 20.03.2012
  • (7)


  Syk idag, så sitter nå her med min daglige kaffe med soyamelk og musikk på øret. Seriøst ingenting er bedre på morgenkvisten! 

  Jeg prøver virkelig å nyte den siste tiden min her nede. Jeg vil være hundre steder på en gang! Dessuten stresser jeg, tenker og er usikker. Før jeg dro til Australia var jeg så sikker på hva jeg ville gjøre med livet mitt og hva jeg ville jobbe som. Men så, 14. juli 2011 reiste jeg til Sydney, Australia og før jeg visste ordet av det innså jeg hvor mange ulike mulgheter som finnes der ute. Usikkerheten kom som et slag i trynet. Jeg har blitt slik en drømmer! Jeg drømmer om storbylivet, luksus, mote, reise, møte nye mennesker, lære av andre, lære språk, gjøre en forskjell og oppleve verden. Jeg har møtt så mange inspirerende mennesker her nede. Smarte mennesker som smiler, står på og aldri gir opp, som vet hva de vil og som ikke minst er nydelige mennesker på innsiden. Jeg har møtt mennesker som nyter hvert et øyeblikk, setter krav til seg selv og tror på at drømmer kan bli til virkelighet.

  Jeg tror at litt av meninga med livet er å ikke leve den samme livsstilen som alle andre, om du ikke liker den livsstilen. Gå dine egne veier og ikke vær redd. Ta sjanser, gjør feil, og lær av feilene dine. Fyll dagene dine med det du synes gir mening. Opplev masse kjærlighet, men også sorg. Da tror jeg du vil utvikle deg masse som person og bli det mennesket du ønsker å være.

  Uansett, da! Bare litt vås som måtte ut på en tirsdags formiddag. Nå over til litt bilder fra den siste tiden.

  Effektiv i kjemi...

  Meg og verdens beste Jacob  Marcus og meg

  Her var altså jeg og Marcus med mammaen hans på en "konsert" med en liksom-Michael Jackson i Taronga Zoo. Var faktisk bedre enn forventa! Masse mennesker, picnic, herlig vær og danseglade mennesker.

  Har også tilbringt en del tid med denne jenta! Hun er utvekslingsstudent fra Sveits som bor hos en av bestekompisene til Marcus.  Hjerteee

  Blodbad på lørdagskvelden da! Aaaah, hadde det så morsomt. Jeg og svenske Danielle er dreamteam! Sovna med denne, Major Lazer ? Original Don (FLOSSTRADAMUS REMIX), sangen på hjernen på lørdagskvelden, våkna med den på hjernen og har den fortsatt på hjernen... Seriøst skallebank..


  Hahaha, ååååh, savner rottami.

  Solings i parken på søndag! 

 • Spirit of life

  • 14.03.2012
  • (4)


  Tjohei!

  Nå sitter jeg her og gjør lekser da... Hva faen er lekser liksom. Masse prøver og essays som jeg failer. Bra jobba, Fride. Håper virkelig du gjør det litt bedre hjemme i Norge når det virkelig gjelder.. Rett og slett bare utrolig vanskelig å finne motivasjonen her nede når man har så mye annet gøy å gjøre. Jeg og Marcus satte oss ned og diskuterte dette siden vi begge reiser av sted for å studere flere mil unna hverandre. Kort sagt, så er det jo sant som han sier; det er ikke normalt for noen å leve som vi har gjort de siste månedene. Man kan ikke leve slik for alltid. Nå reiser vi avsted, studerer ræva av oss, og før vi vet ordet av det, så kan vi leve villt igjen! Det blir rart da. Det blir virkelig rart å komme tilbake til Atlanten VGS.. Håper bare det går litt bedre enn jeg tror. Å sitte bak kassa på den lokale Bunnprisen er ikke noe jeg ser på som noe mål her i livet..

  Uansett da, dere! Har det fortsatt uvirkelig bra! Nå har jeg faktisk vært her i nøyaktig 8 måneder. Noe som betyr at jeg har to måneder igjen. Skremmende og trist. Har ingen andre planer enn å bare leve livet til det fulle, le og kose meg til gørra tyter ut av ørene på meg den siste tiden here nede!!

  JENTA MI HAR FÅTT LAPPEN!!!!!!!!!!!!

   

  Har ikke ord.  SYKT harry. Så denne filmen med Marcus igår. Sett den før og lo enda mer denne gangen ettersom både Marcus og halve vennegjengen er greske.   Søte kjæresten da som møter meg ved skoleporten med søte gaver og sier "Just because you are my perfect girl". Kan jo ikke annet enn å bli sjarmert.

  Og ja, dere har spurt meg masse av spørsmål i kommentarfeltet, og jeg lover jeg skal svare på dem så fort som overhodet mulig! Jeg har bare hatt det litt travelt i det siste med skole og alt annet enn skole.

 • WINNING.

  • 10.03.2012
  • (8)


  Winning. Shreddin'. Given. Lurer på hvor mange ganger de tre ordene blir gjentatt iløpet av en kveld med the crew..! Hadde en helt fantastisk aften igår, som vanlig. Interessant også. Og idag har det vært solings på morgenkvisten med Marcus og football game(!!!) med jentene senere! Var som tatt reeett ut fra en film. Slossing, banning og helt vill heiing. Sinnsykt morsomt da og litt av en opplevelse! 

   

  Fikk denne servert oppi trynet mitt da jeg satt i hagen og sola meg idag. Skvisa den så kraftig at det spruta edderkoppjuice i alle retninger..

  Åååh, levd på dette de siste dagene.   Ønsker meg denne.


  Her er storpatrioten Andrea på football game! Skal si hun ble grinete da vi tapte..

  Jeg og Claire brydde oss egentlig svært lite. Tap og vinn med samme sinn!

  GO DRAGONS!

   

  Fikk dette bildet tilsendt av min sveitsiske venn, Elsa! Vittig hva som finnes der ute på internettet gitt.  Visdomsord for å avrunde innlegget!

   

  Trøtt og gåen her. Nå skal jeg snart hoppe til køy og forhåpentligvis våkner jeg til en solrik og varm dag imorgen også! 

  Varme klemmer fra meg til dere.

 • FLOM I SYDNEY

  • 08.03.2012
  • (4)


  For en dag..

  Deilig å bare ligge inne, se på tv, le og nyte lyden av regn.

 • Fine ord.

  • 07.03.2012
  • (2)   

 • JEG ER TILBAKE!!!

  • 05.03.2012
  • (24)


  HEIHEIHEIHEIHEI!

  Nei, folkens, jeg er ikke død!! Jeg lever i beste velgående, og i det siste har livet rett og slett gått i full fart. Jeg vet ikke hvor jeg skal starte egentlig.. Jeg gjør mer på et par uker her nede enn jeg har gjort iløpet av 17 år hjemme. Serina har vært her da (finnes ikke ord for hvor megasykt vi har hatt det) , Ann har vært her hjertehjertehjertehjerte, Sigrid har vært her med en hel norsk gjeng!! Herrejesus. Jeg har surfa, sola meg, vært på roadtrip, kosa meg, kvalitetstid med kjæresten, blitt skjemt bort av kjæresten, møtt masse nye mennesker, smila masse, levd livet og gudene vet hva..!

  Greier ikke skjønne at dette livet mitt nå går mot slutten. Jeg greier ikke tanken. Jeg har en konstant klump i mage og hjerterota gjør vondt. Jeg har jo faktisk et liv her nå. Sitter her med tårer i øynene, og jeg tror rett og slett ingen forstår hvilken fantastisk opplevelse jeg har vært så heldig å ta del i. Tør ikke engang å tenke på hvor annerledes livet mitt nå hadde vært om jeg ikke hadde hoppa på denne karusellen. Skremmende tanke. Jeg er x antall erfaringer rikere, og mentalt har jeg utviklet meg veldig. Jeg føler jeg har lært meg selv bedre å kjenne - Hva jeg står for, hvem jeg er og hva jeg ønsker å gjøre videre med livet mitt. Jeg føler meg mye mer voksen! Jeg kan nok si med sikkerhet at dette er et år jeg kan leve på resten av livet.

  Nå til litt bildeeeer! Har vært litt småsugen når det kommer til bildetaking da. Beklager det altså! Skal skjerpe meg veldig. 

  Bestemi.

  Max Brenner er seriøøøst plassen å henge! Jeg og Serina var her med Marcus og Jacob og jeg og min sol delte her en herlig og romantisk sjokoladerett som gjorde oss kvalme i flere dager etterpå. Deilig!

  Koste oss med frokost også da! Å starte dagen ved bassenget med herlig frisk frukt er ikke feil.

  Og wohlaaaaa! Her var vi klare for surfing på Bondi. Idiotfotografen som skulle ta bilder av oss endte opp med ikke å ta et fattig bilde.... Thanks heaps, mate.. Verdt å nevne at jeg kom meg opp og surfa bølgen på første forsøk! Veldig stolt av meg selv. Helt ufattelig morsomt var det også!

  Forbanna slitne etter surfinga stakk vi på Bondi Junction og fikk servert en ekstrem kebabrett!

  Fineste kvelden med fineste folka. Herreguuuuud.  hihi

  Hilton kan seriøst å lage pizza forresten.

  Hahaha, Serina i pysjen en søndagsformiddag i sentrum av Sydney! Er det ikke fantastisk?

  Har også tatt school photos! Mock-up bildet tror jeg ble råstilig, men trynebildet av meg tror jeg ikke ble så veldig stilig.. 

  Mi chicaaas

  Norge, Sverige og ma chérie

  <3333

  Min kjære svenske! Var nemlig Mardi Gras på lørdagen. Mardi Gras er altså den årlige homsefestivalen her i Sydney..! Var ekstremt fullt med folk overaaaalt.

  Fyrverkeri på Harbouren!

  Dette er et veldig multikulturelt bilde skal jeg si dere! Var iallefall et forsøk på å ta bilde av Norge, Sverige, Sveits, Tyskland og Canada! Fin, fin gjeng.

  Herlig vær i Sydney er det også! Kjempeherlig roligdag in the Botanical Gardens.  <33333333333

  Lover dere at det blir faste blogginnlegg flere ganger i uken framover! Varmer virkelig å lese alle kommentarene deres. Blir så glad og hjertet smiler. Tusen takk, dere!

   
 • hits