Fride Dimmen Stokke - ♥
Forside Add me Instagram

CAMPING OG DIV!!

 • 18.02.2012
 • (18)


TRUST BUDDAH! Camping og livemusikk. Litt annen opplevelse og være midt ute i ødemarka en lørdagskveld enn midt i Sydney sentrum.

 • Ivy Pool Bar and Sydney Botanical Gardens

  • 16.02.2012
  • (13)


  Ohlalaaaa! Været har vært helt fantastisk nydelig idag, så passet meg utmerket at jeg slutta tidlig på skolen! Klapp på skuldra til meg for at jeg slengte med meg en bikini og kjole i skolesekken. Rett etter skolen kasta jeg meg nemlig på toget inn til byen for å chille på the Ivy, Sydneys mest fancy club! Dæsken, klaga ikke jeg da jeg ble tatt med opp hit:   Helt greit å grille ved bassenget her en torsdags ettermiddag med herlige mennesker! 

  Litt senere mot kvelden hadde Marcus lyst å ta meg med på "date". Han tok meg med til sitt lille sted i the Botanical Gardens. Helt utrolig fint og grønt! Vanskelig å tro at man bor i en storby når man er på et slikt sted. Akkurat der tror jeg Sydney skiller seg ut fra alle andre storbyer. Det finnes så utrolige mange rolige, frodige og grønne områder, hav og nydelige strender.  FIN DAG! Avslutta dagen med en Easy Way (mest fantastiske drikken i hele verden). Sto på busstoppet og slurpa som en treåring da en hel hærskare av modeller kommer vandrende forbi. Utrolig uviktig detalj fra dagen.. Men uansett, aldri sett så mange vakre mennesker på en gang. Fasinerende, men utrolig deprimerende.. 

   

 • Masse kjærlighet.

  • 14.02.2012
  • (1)
  Valentinsdagen er slik en fryktelig søt dag synes jeg! 9 av 10 mennesker rundt omkring her i Sydneys gater har gått rundt med roser, søte bamser, sjokolade eller liknende. Er ikke kjærlighet en fin ting?

   

 • DRØMMELIVET FORTSETTER + bildedryss

  • 13.02.2012
  • (10)


  HEI, ALLE SAMMEN!

  I det siste har jeg faktisk vært helt håpløs når det kommer til blogging. Det beklager jeg virkelig, men dagene bare flyr av sted, og jeg er stort sett på farten hele tiden! Har hatt det helt fantastisk i det siste. Min beste Ann har vært på besøk, og livet har generelt sett bare blitt levd til det fulle.

  Har hatt Swimming Carnival på skolen! Var utrolig artig. Storkosa meeeg.

  Captain Kenway

  Hjerteee på svensken min

     Babyyyy

  Jentene mine  To stk herligheter

  <3

   

  Meg og Rhian hjerteee

  Polaroid for lifeee!

  Yaaay. Favorittlærer deluxe!

  Heahheaeha. Frankie er sykeste sykingen jeg vet om.

   

  Etter karnevalet stakk vi en gjeng hjem til Danielle for bading i bassenget og mingling!

  Idioter


   

  Har også tilbringt en del tid med denne retarden... Nyter her middagen i bakhagen..!

  Fredagen med Ann, Jacob og Marcus er uforklarlig. Aldri opplevd makan. Tror jeg og Ann bare "Oh my days" da vi våkna med et smil dagen etter.

  Og hva som skjedde her vet jeg ikke as... hehehe

  Min kjære svenske i sitt ess på IKEAAAA. Kjøttbollene var superskuff...  Hahaha, her fikk jeg forresten i oppdrag av min kjære Danielle å kjøpe sushi :))) rett skal være rett!

  Som sagt, så går dagene! Her fikk dere i det minste en liten oppdatering om en liten del av det jeg har gjort på i det siste. Orker rett og slett ikke tenke på at utvekslingsåret mitt nå faktisk går mot slutten:( Anyway, klokka er nå tolv på natta her så jeg skulle vel egentlig vært i køya for en stund siden. Beklager på det sterkeste at dette ble et hasteinnlegg, men jeg kommer sterkere tilbake imorgen!

   
 • Swimming Carnival

  • 09.02.2012
  • (11)


  Wholaaaaa!

 • SCHOOL UNIFORM

  • 06.02.2012
  • (11)


  Var tidligere noen som lurte på hvordan skoleuniformen min ser ut! Sooooo....

  ...Here you go!

   

  Har også et sånn highwasted miniskjørt, men meg og skjørt funker bare ikke.. Uansett, så vil jeg tørre å påstå at skoleuniformen ser bedre ut enn de fleste! 

   

 • WELCOME TO THE GOOD LIFE

  • 05.02.2012
  • (4)


  Lovin' life. Kom akkurat inn dørene etter en fantastisk dag ute i sola! Sola har virkelig vært på sitt beste idag, og strendene i Sydney har vært strappfulle. Flott dag å tilbringe sammen med flotte mennesker på fineste Manly Beach.

  Avsluttet dagen med mine to herligste gutter! Vi dro på sykeste kjøreturen i bilene deres.

  Bondiiii!

  Fantastisk følelse med fønvind i håret i februar.  Harrytryne.com  Ohlala. En dag skal jeg skaffe meg min helt egen Aston Martin!

  Vil bare også sende noen varme klemmer til mine beste der hjemme. Jeg savner dere veldig! Stort hjerte

   


 • SHREDDIN' LIFE hjerteee

  • 04.02.2012
  • (4)


  Livet er fint a, dere!

  Tilbringte en flott natt på et flott sted

  Livet er alltid like best når jeg tilbringer tid med verdens beste Claire hjerte

  På torsdag er det Swimming Carnival på skolen! Hele skoledagen blir altså tilbringt ved et basseng her i byen der det blir konkurranser og diverse. Kan bli interessant! Jeg og Claire stakk i den anledning på tidenes kostymebutikk og fant oss noen lekne kostymer. Claire endte opp med den til venstre og jeg endte opp med den til høyre. 


  Meget fornøyd med dagens kostymefunn satte vi oss ned på Starbucks for en kaffe! Alltid like fantastisk.

  Min vakreste

  Fikk også dette bildet tilsendt. Kunne virkelig ikke sagt meg mer enig.

   

 • Spørsmål og svaaaaaar!

  • 01.02.2012
  • (15)


  Har du noen gode argumenter å bruke mot foreldrene sine for å overtale dem til å la meg reise? Hvis dem bloggen min, og si at jeg har hatt den beste, meste fantastiske, utrolige, lærerike, minnerike opplevelsen en 17 år gammel jente kan ha. Og om noen foreldre nekter barnet sitt det, så driter de seg ut..

  Reiser du alene, eller med en venninne? Vi var seks venninner fra samme skole som reiste nedover sammen, men alle sammen er spredt utover hele Australia!

  Kjenner du noen fra Norge der nede? Kjenner selvfølgelig mine norske venninner som jeg reiste sammen med, men ellers kjenner jeg ingen.

  Snakker du mye med vennene dine og familien din hjemme i Norge? Hvor ofte isåfall? Snakker daglig på Facebook, men lite telefon on skype. Alt er veldig vanskelig med tanke på tidsforskjell.

  Hvor har du kjøpt Victoria?s Secret bikiniene dine fra? Victoriassecret.com

  Er Home and Away freak! Har du sett det? I så fall, har du sett noen av skuespillerne der nede? Aldri sett det! Så nei, har heller ikke sett noen av skuespillerne.

  Hvordan klarer du å få så fin kropp? Tusen takk for at du synes det! Drevet med turn i lang, lang, lang tid, så har et godt grunnlag.

  Hvem er dine aller beste venner på skolen i Australia? Har veldig mange venninner! Men mine aller beste er vel min svenske venninne og de jentene som er i min ?gruppe?.

  Har dine norske venninner som er i Australia blogg? Jepp, du finner dem under lenker i bloggen min.

  Hvilke karakterer hadde du i engelsk før du dro? 6

  Tar du realfag eller samfunn? Realfag

  Hvor mye kosta hele året ditt i Australia? Ca. 125000 tror jeg

  Hvor mye har du i lommepenger der nede? Bruker du VISA-kort? Har ikke noen typisk mengde lommepenger, men ja, jeg bruker VISA.

  Har du lært deg å surfe der nede? Skal ta surfetimer neste helg!!

  Hvorfor ville du dra akkurat til Australia?

  Grunnene mine var vel at det er engelsktalende, varmt vær, laidback livsstil, herlige mennesker, flotte strender, surfing, interessante dyr, annerledes skolesystem når det kommer til uniform og gutte- og jenteskoler. Australia har bare vært et land jeg har hatt virkelig lyst til å besøke lenge!

  Jobber du der nede, eller får du det meste av penger fra foreldrene dine?

  Det er ikke lov å jobbe når man er utvekslingsstudent, så pengene kommer nok fra mams og paps ja.

  Hva har du tenkt å gjøre etter VGS? Skal du dra tilbake til Australia?

  Åååå, planene er store etter VGS! Kan fortelle mer når den tid nærmer seg.

  Når bestemte du deg for å dra til Australia?

  Vinteren for to år siden, tror jeg? Bestemte meg da jeg og ei av mine beste venninner var på ferie sammen i Egypt.

  Hva synes du om vertsfamilien din? Føler du deg heldig?

  Vertsfamilien min er noen helt herlige mennesker! Jeg er verdens heldigste.

  Er det lov til å ha kjæreste på utveksling?

  Det regner jeg da med! Nekter å tro at utvekslingsbyrået kan gjøre så veldig mye med at det oppstår litt hjertebank og sommerfugler i magen.

  Hvordan trener du?

  Lite trening, dessverre.

  Har du hatt problemer med STS?

  Niks!

  Drar du mye på fest i helgene? Hvis du gjør det, hva synes vertsforeldrene dine om det?

  Jeg fester en del, og vertsforeldrene mine synes det er helt i orden så lenge jeg sender melding hvor jeg er og slikt! De vet at jeg snart er 18 og kan å ta vare på meg selv.

  Hvor mye penger bruker du i måneden?

  Helt umulig spm å svare på!

  Hva ligger karaktersnittet ditt på?

  Nå vet jeg ikke om du mener i Australia eller Norge? I Norge hadde jeg 5,7. Men her i Australia får vi ikke karakterer.

  Hvordan er skolen i forhold til skolen i Norge?

  Skolearbeidet er ganske likt det norske. Annerledes med tanke på at vi har fire fag om dagen, og at vi får poeng og ikke karakterer. I Norge føler jeg også at det er litt mer ?universistet? over skolen, at det er litt mer opp til deg selv, på VGS i alle fall. På High School her er det litt strengere med tanke på lekser og slikt.

  Får du forskjellsbehandling av lærerne siden du ikke er australsk?

  Jepp! De lar meg slippe unna noen prøver og slikt.

  Hvordan var de første ukene/månedene?

  Første ukene var PAIN. Du kan bla deg litt lengre baki arkivet her, så var det et par emoinnlegg.. Tok ikke lange tiden før alt gikk rett opp i skyene da!

  Er man taper om man ikke drikker alkohol? Er det noen som ikke er på festene som ikke drikker?

  Ingen av vennene mine hadde kalt deg taper om du ikke drikker alkohol. På de festene jeg har vært på, så har vel alle drukket tror jeg, men du har så absolutt ikke blitt kalt taper om du hadde latt være.

  Er det mange organiserte utflukter med organisasjonen?

  Så vidt jeg vet, så er det to utflukter!

  Hvordan er det med reising utenfor Sydney? Får du reise som du vil, eller må du søke om å få reise?

  Om man skal reise alene, så er det vel slik at man må søke for å dra. Men det er vel ikke så veldig nøye.. Tror folk i utganspunktet henger seg altfor mye opp i regler og slikt. Det er vel egentlig mer opp til hva vertsfamilien din lar deg gjøre.

  Hvordan er skoleuniformen din? Leken! Neida, skal få tatt bilde imorgen og legge ut.

  Hvordan er det med treningen og kostholdet ditt? Vekt og høyde? Spiser det jeg vil ha, når jeg vil ha det. Som regel spiser jeg sunt fordi det får kropp og sjel til å føle seg så utrolig mye bedre. Har vel og merke mine dager der jeg spiser mer enn en sumobryter da, men det er lov! Trener så og si ikke i det hele tatt her nede. Men sitter aldri i ro. Alltid noe som skjer! Er 160 cm høy og 45 kilo.

  Får du dobbel sommerferie? (Både den australske og norske) JAAA. Heldige meg!

  Hvor har du kjøpt den hvite blondeshortsen og den blå toppen?

  Shortsen er fra Minkpink og toppen er fra alive girl.

  Have you bought your runwaydreamz shorts from Australia? How much did you pay for them?

  No, I bought them from the internet! Can?t remember how much I paid for them.

  Kan du ikke blogge oftere?

  Skal prøve å blogge så ofte jeg kan!

  Hvorfor heter bloggen din frideiaustralia når du er i Bosten?

  Hæ..?

  Hva slags kamera har du?

  Canon Eos 550D

  Er det vanskelig å få året godkjent?

  Det var fryktelig mye styr og overtaling som skulle til, men det ordna seg! Så forhåpentligvis så blir det ikke noe styr når vi kommer hjem.

  Hadde du sommerferie i Norge i tillegg til den i Australia?

  Hadde rundt tre eller fire uker sommerferie i Norge før jeg dro til Australia.

  Er skolen vanskelig?

  Neeei, ikke noe spesielt.

  Vet du om vertsfamilien din kommer til å få flere utvekslingsstudenter?

  Ja, jeg tror de har planer om å ha flere utvekslingsstudenter etter meg!

  Kan du si navnet på noen av de mest populære butikkene i Australia?

  De har jo 321141 butikker her da. Men David Jones er veldig populært, det er liksom som et lite kjøpesenter i seg selv med mange ulike merker. Og en butikk som heter General Pants er yndlingsbutikken min!

  How long are you staying in Sydney, and when are you going back?

  Staying for one year, and I?m going back 31. May.

  Etter vgs, har du vurdert å flytte til Australia og bo der for evig?

  Det har jeg vurdert ja! Men først vil jeg reise mer. Skal til New York først.

  Norge VS. Australia ? Hva er best?

  Jeg elsker begge landene, og begge landene har positive og negative sider, men alt i alt, så er nok Australia favoritten.

  Må du ta året om igjen når du er utvekslingsstudent i Australia?

  Niks!

   

  Sist, men ikke minst, så har dere jo spurt x antall spørsmål om Marcus! For første gang har jeg skikkelige sommerfugler i magen, og jeg er superstolt og har egentlig mest lyst å rope det ut til hele verden.

  Kan du ikke skrive litt om Marcus? Han er gullfuglen. Han er meg i gutteversjon. Skjønner ikke hvor han har vært hele livet mitt.. Han gir meg hele verden, og enda litt til.

  Hvor lenge har dere vært sammen? Sammen, som i kjærester, har vi vært i bare noen dager.

  Er Marcus fra Australia og er dere blitt sammen etter du flytta til Australia? Han er fra Australia ja, så ja, vi ble sammen etter jeg flytta hit.

  Hvor gammel er han? Han blir 19, altså ett år eldre enn meg.

  Hvordan ble du og Marcus sammen? Lang historie.. Møtte han for rundt fire måneder siden og livet mitt har vært helt sykt siden da. Han har tatt meg med på en helt syk berg-og-dal-bane. Man er relativt bombesikker på at livet ikke kan bli bedre, men så blir det pina meg det. Skjønte vel raskt at den gutten der ikke er som alle andre.

  Hva skal du gjøre når du flytter hjem til Norge? Først og fremst, så reiser han fra meg først! Ganske nøyaktig to uker før jeg drar hjem, så stikker han til New York for å gå et musikkcollege i fire år. Han har store planer om å kjøpe privatfly da.. "Good luck" sa jeg. "Thanks, but I don't need it" sa han. Nei, altså, hva kan man gjøre da? Så langt er det bestemt at jeg skal besøke han i Juli og han skal til Norge i jula. Ellers er det vel bare å prøve å ikke dø av sorg.

  Patetisk å finne han, og det på andre siden av kloden.. Får vondt langt inni sjela hver gang han kysser meg på panna og sier "I really wish i could keep you". Og det å få setninga "No girl can, or will, ever compare" tilsendt på melding får hjertet til å blø. • hits