Fride Dimmen Stokke - ♥
Forside Add me Instagram

NEW CLOTHEEES

 • 25.01.2013
 • (23)


Fikk spørsmål om jeg kunne legge ut klærne jeg kjøpte meg i Oslo, og det kan jeg da selvfølgelig! Disse er ikke bare fra Oslo, men det er vel noe av det jeg har kjøpt meg iløpet av de siste par ukene. Mye sommerlig ettersom jeg drar til Afrika om bare noen få uker. Wiiiii!


Playsuit fra Saboskirt

Kjole fra Theory

Skjorte fra Zara

Skjorte fra Ti-Mo

Hatt fra Accessorize

Bukse fra Zara

Joggesko fra Asics

Kjole fra Saboskirt

Verdens søteste truser fra Accessorize

Kjole fra Saboskirt

 

Håper det var noe som falt i smak!

 • "The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams."

  • 21.01.2013
  • (19)


  Hei hopp, vakre dere!

  Det er travle tider. I helga har jeg vært i Oslo med min kjæreste Sigrid. Kun shopping, champagne og sushi som stod på tapeten! Sinnsykt deilig. Nøyaktig en slik deilig bestevennhelg jeg trengte. Å gå rundt i Kristiansund dag ut og dag inn tar faen meg på. Det tar på på livslysten.. Jeg er så sykelig lei av både skole og denne treige forbanna byen. Jeg føler meg liksom så ferdig her nå. Det eneste som holder meg, motet mitt og motivasjonen min oppe, er tanken på at jeg nå går inn i den aller siste fasen! Siste termin er igang og det er siste sjanse til å vise hva jeg virkelig er god for. Er det én ting jeg har skjønt, så er det at jeg nå MÅ gjøre mitt beste. Selv om jeg kanskje ikke ender opp med et vitnemål bestående av kun toppkarakterer, så skal jeg i alle fall gå ut med følelsen av at jeg virkelig har gjort mitt beste. Jeg skal være stolt av meg selv.

   

   

  Gjennom hele oppveksten har man gått og tenkt og grublet på hva det er man skal bli. Det er skremmende at nå har tiden kommet, den tiden jeg i hele oppveksten har tenkt og fundert over. Det er nå jeg skal begynne å søke på studier, og det er nå livet starter. Det er ikke bare skremmende, men fryktelig spennende også! Det er vanskelig å vite hva man skal ta seg til her i livet, hva man skal bli, hvilke valg man skal ta, og tenke seg til hvordan fremtiden blir. Jeg har allerede bestemt meg for hva jeg ønsker med tanke på studier og jobb. Så lenge jeg kan huske har drømmen min vært å bli lege, og det er fortsatt drømmen. Karaktersnittet, er jo som dere sikkert vet, så og si uoppnåelig her i Norge.. Hvem i alle dager er det som klarer å få kun 6ere på vitnemålet?! Ja, det er helt sikkert fullt mulig, men jeg er heller ikke den personen som totalt velger bort livet, opplevelser, reiser, fester og venner fordi jeg må sitte hjemme og lese til jeg stuper. Da ender jeg jo opp som utbrent og dritlei i en alder av 19.. For meg er ikke et papir med tall verdt hele ungdomslivet mitt. Livet er altfor kort.

   

   

  Så nå dere, nå har jeg bestemt meg for å søke meg inn i Polen! Kjenner mange som allerede er i full gang på studiet der, og de stortrives. Det er visst mildt sagt et rævkjør uten sidestykke med en haug med prøver og stress hver bidige uke. Men nå har det seg slik at det er dette jeg drømmer om. Jeg drømmer om å bli lege, så da må jeg rett og slett følge denne drømmen, koste hva det koste vil. Det er verdt et forsøk. Greier jeg det ikke, så greier jeg det ikke, men det er jo verdt et forsøk, eller hva?

   

   

  For en liten måned tilbake, så mista jeg egentlig helt håpet på hele legedrømmen og jeg begynte blant annet å tenke på veterinærstudiet i Sydney. Minuset der er at det er et studie på fem år som koster 300000 kr i ÅRET.. Og da slo det meg: Er det virkelig verdt å betale så masse penger for et veterinærstudie når det egentlig er lege jeg vil bli? Nei, jeg har bestemt meg for at jeg må gjøre det som føles riktig og bra for meg. Så nå gjelder det bare å få sendt inn søknaden til Polen. Skal selvfølgelig også søke meg inn her i Norge, og se hvor langt nede på ventelista man havner.. Et alternativ er jo også å være igjen her i Norge og ta opp en hel haug med fag og etter x antall år surfe seg inn her i Norge med masse ekstrapoeng. Jaja, nå er det i alle fall bare for meg å søke seg inn, for deretter å krysse alt jeg har av fingrer og tær for at jeg kommer meg inn i Polen. Så med det vil jeg bare si: Kjør på ditt, og gjør det som du er best på, det du ønsker, drømmer og det som gleder deg som person.

   

   

  Litt bilder fra den siste tiden da, sånn at jeg ikke kjeder dere ihjel med all bablinga mi

   

  Drusa til og fikk toppkarakter på siste fysikkprøven denne terminen!

  Forberedt skolen på at det snart bryter løs

  Støtta opp og vært Chelseafan for en dag...

  Tilbringt masse tid her.

   

  Oss to i Oslo hjerteee


  Fine jenta mi  Mitt fineste kjøp i helga  Dette ble et fryktelig rotete, surrete og tankespinnende innlegg, men jeg følte bare jeg nå måtte få tankene mine ned et sted!

 • Stay alive.

  • 08.01.2013
  • (0)
 • Long time, no see

  • 06.01.2013
  • (3)


  Hei, alle fine mennesker! Kan vel starte det hele med å si godt nyttår til dere alle Jeg beklager veldig, veldig for mitt altfor lange fravær her på bloggfronten. Jeg har vel strengt talt ingen veldig gode grunner for mitt lange fravær, men jeg setter pris på alle dere som fortsatt orker og titte innom og som sender meg henvendelser både her og på facebook. Dere er så herlige! 

   

  Uansett, jeg har vært veldig travel med mye moro og kos i jula, med litt skolearbeid og jobb og russetur! Kan ikke huske sist jeg hadde en så bra jul som i år. Jeg har vært sammen med verdens beste mennesker, møtt noen nye, fine mennesker og hatt tidenes julestemning. Jula ifjor var jo mildt sagt annerledes. I Australia tenkte jeg at julefeiringa der var fantastisk med sol, sommer, grilling, festing og gudene vet hva! Men hvor var egentig tradisjonene? Jeg hadde rett og slett helt glemt hvor fantastisk det er med norsk jul. Det går rett og slett ikke an å forklare. Det er nok bare noe med den der norske julefølelsen. Den er helt spesiell. De tradisjonene og alt det som hører med til en norsk jul finnes nok ikke noen annen plass i verden. Så i år har jeg satt mer pris jul enn noen gang før. Ååååh 


  I helga har jeg vært på litt av et russetress på Bjorli! Steike meg sjøl for en livlig gjeng vi er! Har ikke opplevd maken. Tok altfor mange sinnsyke bilder og filmer, drakk til vi nesten sprakk, festa og dansa konstant og fikk altfor lite søvn. Litt av en kickstart på russetida! Dette lover bra. 

  Russ13, nu kjør vi!

   

  Alt i alt vil jeg bare si at jeg har det veldig bra om dagene. Jeg koser meg og lever det gode liv! Prøver så godt jeg kan å komme meg inn i skolemodus igjen, men det er lettere sagt enn gjort.. Vil helst bare fortsette å leve på luft og kjærlighet. 

   

  Nå er det 2013, nytt år med nye muligheter. 2012 var et helt fantastisk år for min del, og jeg håper 2013 kan bli minst like bra! Nå er det bare å ta fatt på et nytt år, og starte et nytt kapittel av livet. Dette er året der jeg avslutter videregående skole. Herregud, kan dere tro det?! Tiden har gått så fort. Nå går jeg den usikre framtiden i møte, så nå må jeg virkelig få bestemt meg for hva jeg vil og finne ut hvilken retning jeg vil gå videre. Dette skal bli spennende! Har også satt meg noen nyttårsforsetter:

   

  • Møte mange nye mennesker, oppsøke nye steder som jeg kan elske og ta lærdom av
  • Reise mer!
  • Være flink å ta vare på kroppen min - spise sunt og trene
  • Gjøre så godt jeg kan når det kommer til skole
  • Være glad og positiv, slutte å tenke negative tanker om meg selv
  • Alltid sette pris på menneskene rundt meg, og vise at jeg elsker dem
  • Leve mer i nuet! 

   

  Mange av dere har spurt om meg og Marcus. Jeg og Marcus er ikke kjærester. Vi snakker sammen ofte, vi sendte hverandre søte julegaver og alt er fint! Men det er umulig å holde på den forelskelsen vi en gang hadde når han lever på andre siden av jordkloden. Jeg vet ikke engang når jeg neste gang får se han. Men han er fortsatt den mest fantastiske gutten jeg har møtt, og han har en spesiell del av hjertet mitt og jeg er ufattelig glad i han. Men nå, på dette stadiet av livet, så går det ikke. Men en dag, en dag bor jeg i Sydney, og hvem vet, kanskje vi da finner tilbake til kjærligheten? For det jeg og Marcus hadde, det var ekte kjærlighet det. 

   

  Jeg tror egentlig ingen av bildene jeg har tatt i det siste er bloggmateriale.. Men noen bilder må jeg da allikevel få smekka opp!

  Jeg fikk jo også så overveldende mange fine gaver til jul! Ååh

  Mine hjerter  Og så bare et litt vittig bilde av bikkja som utålmodig venter på matmor..  Og et litt vittig bilde av den andre bikkja da! Søtesteeeee


  Her er jeg og bestefrøkna sinnsykt klar for Bjorli 

  Verdens besteste

   

  Afterski, here we go


  Nå er jeg sikkert sinnssykt dårlig forbilde og sånt  som legger ut slike bilder. Men sånn er det bare altså! Det har vært ferie, jeg er russ. Unnskyld!  Og heeer lå jeg idag! Noe så fantastisk deilig. Først nå har jeg begynt å se på serien 90210! Herreguuud, kan ikke tro at jeg ikke har sett den før?! Fantastisk bra.

 • hits