Kjærlighet (Fride Dimmen Stokke)
Forside Add me Instagram

KjærlighetHei hei hei!

Begynner å bli en stund siden sist nå, men jeg har rett og slett ikke hatt tid til å sette meg ned å blogge ordentlig. Håper alle dere flotte mennesker har det fint! Igår kveld kom jeg omsider hjem etter en fryktelig lang reise fra Thailand. Kom med flyet til Bangkok klokka 23.30 og måtte vente fram til 09.00 på flyet mitt til Oslo. Herregud. Alt var bare trist og jeg gråt meg omsider til en liten time med søvn. 

Når det er sagt, så har dette vært den fineste opplevelsen på lang, lang, lang tid! Thailand er et vakkert land. Paradis. Og hele opplevelsen blir jo bare en million ganger bedre når man er i så godt selskap. Blir heller ikke mindre bra når man har så mange sommerfugler i magen at den nesten sprekker.Skjønner ikke hva jeg har gjort for å være så heldig! For det er nettopp det, jeg føler meg som verdens heldigste jente akkurat nå altså. Jeg er så glad for at jeg grep denne muligheten. Det er viktig å leve livet og være spontan. Det er ikke vits i å gå rundt å være misunnelig på livet til alle andre. Lev livet ditt på den måten at om du så noen andre leve det, så ville du vært misunnelig. Er ikke det en fin liten regel? 


Var fælt å si farvel til denne mannen. Føler det begynner å bli typisk meg med sånn teit avstand..

 


 • 28.08.2013 kl.13:24
  Åååh, så ut som du hadde det skikkelig fint da! :)
  Julia Mrtine Skarbø Standal
  28.08.2013 kl.16:01
  hvilket kamera bruker du? :)
  anonym
  28.08.2013 kl.16:19
  Kan du ikke snart ha en spørsmålsrunde?
  28.08.2013 kl.17:25
  Julia Mrtine Skarbø Standal: Speilrefleksen min ble ødelagt på Kos, så jeg kjøpte meg et billig digitalkamera fra Samsung nede i Thailand..!
  28.08.2013 kl.17:28
  anonym: Det kan jeg så absolutt!  hits